Морально я вже не можу

• Автор теми Автор теми Елічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 4K
Любезно с ними никто разговаривать не будет!))
І не треба....вони cyku заслуговують тільки мат.Я з Кременчука де дівчина плкінчила життя через колекторів.То добре пам'ятаю той момент.Це сколихнуло всіх.А знайомий взяв кредит другові.Той хутко зник а цей залишився з боргами .Там маму бідну так пресували що мені іі заочно було шкода.І хату спалить хотіли і фігню всяку говорили.Так хлопчина з переляку позичив у друзів 2000 $ і віддав.Замість того щоб написати в в прокуратуру заяву.
напишу номер в переписці. вам ще трошки і зможу написати. поки що функція заблокована.
Ок

І не треба....вони С*ки заслуговують тільки мат.Я з Кременчука де дівчина плкінчила життя через колекторів.То добре пам'ятаю той момент.Це сколихнуло всіх.А знайомий взяв кредит другові.Той хутко зник а цей залишився з боргами .Там маму бідну так пресували що мені іі заочно було шкода.І хату спалить хотіли і фігню всяку говорили.Так хлопчина з переляку позичив у друзів 2000 $ і віддав.Замість того щоб написати в в прокуратуру заяву.

Ок
О! Полтавская область!!! Конечно на нормальный разговор никто из них не заслуживает!!!!

Галина петрівна писала вам на вайбер висилала фото де пише розшукуєттся така то така???
Ні,я з Сергійом Васильовичом переписувалася.Він мене звав в кабінет,але нажаль в мене немає кабінета.

Ні,я з Сергійом Васильовичом переписувалася.Він мене звав в кабінет,але нажаль в мене немає кабінета.
Мені від них галина прислала у вайбер моє фото ле є надаісь ... що це означає що чекати від них???

Мені від них галина прислала у вайбер моє фото ле є надаісь ... що це означає що чекати від них???
Мені,теж присилав.Я в нього запитала,де він стирив фото,якому багато років.

О! Полтавская область!!! Конечно на нормальный разговор никто из них не заслуживает!!!!
А був випадок коли знайома прийшла і почала говорити що із за борга брала 15000 тис виріс на 100000 за пару місяців .Почали погрожувати доньці і телефонувати вихователям в садок.Дитину цькували.Забрала в інший садок.І звідти пішла теж.Віддала мамі дитину.Маму іі просто за...бали двері малювати.Вона ледь трималася.А потім з горя ради дитини щоб не цькували і позорили стала сурогатною мамою.Виносила і віддала борг 250000 тисяч.І мамі не говорила.Тихенько поіхала в Киів і там пересиділа поки маму і дитину доводили.Шкода що моі прохання написати заяву і поскаржитися не діяли.Вже все сталося.

А був випадок коли знайома прийшла і почала говорити що із за борга брала 15000 тис виріс на 100000 за пару місяців .Почали погрожувати доньці і телефонувати вихователям в садок.Дитину цькували.Забрала в інший садок.І звідти пішла теж.Віддала мамі дитину.Маму іі просто за...бали двері малювати.Вона ледь трималася.А потім з горя ради дитини щоб не цькували і позорили стала сурогатною мамою.Виносила і віддала борг 250000 тисяч.І мамі не говорила.Тихенько поіхала в Киів і там пересиділа поки маму і дитину доводили.Шкода що моі прохання написати заяву і поскаржитися не діяли.Вже все сталося.
Честно?Читаю,и понимаю что люди иногда настолько запуганы,верят всему что им говорят,бред!И у меня в городе есть семьи которые продавали квартиры.Но знаю пару людей которые по пару лет в прострочки и все ок!

Честно?Читаю,и понимаю что люди иногда настолько запуганы,верят всему что им говорят,бред!И у меня в городе есть семьи которые продавали квартиры.Но знаю пару людей которые по пару лет в прострочки и все ок!
[/QUOTE

Так а що тут говорити...я сама до того як на форум наткнулася ходила гі жива ні мерта.Ні істи ні пити не хотілося.Я постійно сиділа і шукала де взяти гроші на мфо. І чоловік теж .просижували до ранку.В мене і чоловіка психоз був.Навіть скажу різні думки були.Я ліки приймаю по дозіровці.Думала може більше га пару та й кінець.А зараз уже спокійніше.Мороз -40 єдине що телефон займають і батькам прислали смс на вайбер.Телефони іх антиблок установила.До реши скороимабуть доберуться.У чоловіка вже добралися до всих.

Назад
Угорі