Морально я вже не можу

• Автор теми Автор теми Елічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 4K
Ilana, скорее наоборот. С явными примерами немощи этих бездарей.
Мои вчера испугались блокировки их счетов. Сегодня ржут с этого. Послушали кратко о том кто и за что блокирует счета и что отвечать этим недолюдям.
Родственники в возрасте за 60+ уж точно ржать не будут, другое поколение

Ilana, бате 63. Зауч в училище. На работу его звонили. Директора выводили.
Если Вы что-то скрываете, то они это увидят. Если им при этом позвонят и скажут общую сумму в убки с процентами, то точно повезут в больницу.
Проще сказать, что есть проблема и ее решаете. Но это требует времени.

Просто в мене чоловік, він не знає всього. Поки він виходить я спілкуюсь
А вот мужу, лучше все рассказать самой, так сказать, идти она опережение, лучше это Вы сделаете, чем звонилки.

Моїй бабулі 85. Їй без кінця телефонують на домашній. Про свої трабли я їй розповіла сама, попередила, що може бути і пояснила, якими мають бути її подальші дії.
Мені прикро, що я втягнула своїх рідних в це, що "завдяки" мені, вони дізнались про МФО і їхні методи повернення боргів.
Але я була чесна з ними, не обманювала, а попросила вибачення.
Моя совість чиста перед моїми рідними, бо люди, яких я поважаю і люблю, не заслуговують бути обманутими.

Я не мовчу. Просто в мене чоловік, він не знає всього. Поки він виходить я спілкуюсь
Общаться можно когда готовы что-то закрыть, а так кокой смысл если денег нет их же такой ответ не устраивает, тогда зачем?!

Як ви витримуєте всі дзвінки? Морально важко
Спочатку було дуже-дуже важко морально.Коли був перший місяць прострочки,життя було пеклом.Дзвінки були всім і всюди.Завдяки форуму стала морально набагато сильніша.Коли маю бажання(дуже рідко),відповідаю на дзвінки,хотіла чим більше піднімати тел.,тим більше будуть телефонувати.Сімкартку не міняла.Телефони перевіряю через Гугл,які від МФО,то зразу блокую.Були Коллажи нецензурного содержания,незнаю чи виставили в інтернет,зразу написала на них скаргу.З часом все минеться.Я теж не хотіла чоловікові розказувати,але банк знайшов його.Доходило до розводу,пробував говорити батькам.Я через нерви уже була готова на все,навіть на розвід.Хоть чоловік морально не допомагає,але хоть трохи легше на душі.Знає лише про два МФО.Вже навчила,як говорити з колекторами від банку.Зараз в режимі"сніжинки".Будьте сильними!Все буде ок!

Моїй бабулі 85. Їй без кінця телефонують на домашній. Про свої трабли я їй розповіла сама, попередила, що може бути і пояснила, якими мають бути її подальші дії.
Мені прикро, що я втягнула своїх рідних в це, що "завдяки" мені, вони дізнались про МФО і їхні методи повернення боргів.
Але я була чесна з ними, не обманювала, а попросила вибачення.
Моя совість чиста перед моїми рідними, бо люди, яких я поважаю і люблю, не заслуговують бути обманутими.
Уважуха

У
Ми живемо в громадському шлюбі. Він коли за мфо взнає, то і не жениться

13 мфо, 2'банка
В гражданском это не муж
Розіграйте крадіжку телефону, в якому ніби були фото документів та Ваше фото. Злодії вкрали, тепер вимагають грошей ніби від МФО, або ж навішали на Вас кредити без Вашого дозволу. Така легенда з чоловіком та близькими може проканати?
Ах ты ж мошенница!

Ilana, бате 63. Зауч в училище. На работу его звонили. Директора выводили.
Если Вы что-то скрываете, то они это увидят. Если им при этом позвонят и скажут общую сумму в убки с процентами, то точно повезут в больницу.
Проще сказать, что есть проблема и ее решаете. Но это требует времени.
У каждого свои родственники и своя тактика борьбы.Есть люди за 63+ современные,а есть и в 20 совдеповские

При правильном разговоре и объяснении то родственники все могут понять!Маме 64 ,да она сначала переживала, теперь успокоилась, иногда проскальзывает что ,мол, куда влезла,я смеюсь:не переживай я мошенница,по 190 пойду!)))
Мне стало легче после того как я ей рассказала!

Розіграйте крадіжку телефону, в якому ніби були фото документів та Ваше фото. Злодії вкрали, тепер вимагають грошей ніби від МФО, або ж навішали на Вас кредити без Вашого дозволу. Така легенда з чоловіком та близькими може проканати?
Такие вот "розыгрыши" называются одним простым словом - ЛОЖЬ! А врать близкому человеку - это собственными руками затягивать петлю на шее отношений с ним! Так "разыграть" малознакомых людей можно, чтоб отьепались, но никак не мужа! Он сейчас не знает, и это очень плохо. А если ему ещё и врать начнут.... Девушка переживает, что он на ней не женится. Будет слушать такие советы, точно не женится и правильно сделает!
Тому що старше покоління ставиться до боргів набагато відповідальніше, тим більше - якщо в боргах діти. В кожного своя ситуація та історія, але говорити правду - це не завжди правильно. Скільки разів читала, що родичі дізнались і потрапили в лікарню. Їм потрібна така правда?
У родичів набагато більше шансів не потрапити в лікарню, якщо їм це спокійно, дохідливо і обережно розкаже близька людина. А не якесь бид...ло прокричить по телефону та ще й з такими подробицями, яких в природі не існує! Про це ви не подумали?!

Останнє редагування:
Назад
Угорі