Морально я вже не можу

• Автор теми Автор теми Елічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 4K
А батьки заслуговують бути обманутими?
Чому дорослі люди не можуть взяти на себе відповідальність за свої вчинки?
Кредити це ж не вбивство, чому їх потрібно приховувати, придумувати якесь алібі?
Тому що старше покоління ставиться до боргів набагато відповідальніше, тим більше - якщо в боргах діти. В кожного своя ситуація та історія, але говорити правду - це не завжди правильно. Скільки разів читала, що родичі дізнались і потрапили в лікарню. Їм потрібна така правда?

Тому що старше покоління ставиться до боргів набагато відповідальніше, тим більше - якщо в боргах діти. В кожного своя ситуація та історія, але говорити правду - це не завжди правильно. Скільки разів читала, що родичі дізнались і потрапили в лікарню. Їм потрібна така правда?
Згодна на всі 100%

повністю,все.....коли брали ,сумму про вас всю інфу.....краще казати,да брала,але......
І всіх попередити ,щоб з ними не спілкувались,а то всі інші можуть про вас розповісти інфу. про яку ім знати не потрібно.

В кожного своя ситуація. Напевно, близьким краще буде почути про шахраїв, а не борг перед МФО. Я зараз не про чоловіка, а про батьків і т.д.
Не факт. Коли мої батьки ще нічогісінько не підозрювали, телефон мого батька поставила на додзвін одна МФО. Там комп'ютер говорив щось типу суму яку заплатити і наслідки якщо не погашати борг. З приводу кого телефонували,не називали. Я робила круглі очі,мовляв нічого не знаю. Тато звернувся до поліції,мовляв ніхто нічого не брав, телефонують шахраї.Бачила як до нас дільничий приїздив з приводу заяви...Далі я зробила пролонгацію і все стихло. Коли я повністю втратила контроль над ситуацією ,всі ,звісно зрозуміли що то було....Мені було соромно...І мені,як матері,хотілося б щоб моя дитина в подібній ситуації, і не лише ,довірилась мені,а не дурила мене легендами.

Буває різне. Але, прошу звернути увагу, ви перекручуєте факти.
Я не пам'ятаю випадків, щоб хтось потрапляв в лікарню після відвертої розмови про ситуацію, яка склалась; після попереджень і рекомендацій, як себе краще поводити...
А після того, коли, як сніг на голову, не в дуже гарній формі, повідомлялось, що син/дочка понабирались кредитів і їх посадять, або на трасі змусять відробляти- так, погоджуюсь, бували різні реакції...

повністю,все.....коли брали ,сумму про вас всю інфу.....краще казати,да брала,але......
І всіх попередити ,щоб з ними не спілкувались,а то всі інші можуть про вас розповісти інфу. про яку ім знати не потрібно.
Я ж кажу, в кожного своя ситуація. Не кажу, що брехня - то добре, але часом потрібно. Це моя суб"єктивна думка, ні з ким не буду сперечатись, дівчата, ми ж всі тут в одному котлі ;)
Може вже не Ваша,бо Сірьога общий???Не люблю,коли до мене на Ви :ahaha:
Добре :beee:

Я ж кажу, в кожного своя ситуація. Не кажу, що брехня - то добре, але часом потрібно. Це моя суб"єктивна думка, ні з ким не буду сперечатись, дівчата, ми ж всі тут в одному котлі ;)

Добре :beee:
?

Ilana, головне щоб ви не створювали потім теми,,кляте мфо добрались до родичів,,......
обідити вас не хотіла....

Ilana, скорее наоборот. С явными примерами немощи этих бездарей.
Мои вчера испугались блокировки их счетов. Сегодня ржут с этого. Послушали кратко о том кто и за что блокирует счета и что отвечать этим недолюдям.

Назад
Угорі