Moneyveo - початок просрочки і погрози

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 239
  • Перегляди Перегляди 13K
Прошу прощения, присоединяюсь к вопросу, через сколько ждать макулатуру, и я так понимаю они именно на ФИО родителей шлют?
Проконсультуйтеся на Укрпошта, може, можна абонентську скриньку орендувати

Проконсультуйтеся на Укрпошта, може, можна абонентську скриньку орендувати
Можна, но я пока с почтальоном на прямую договорилась на мое имя не нести, но если будут на всех, то абонентский ящик будет спасеним, завтра разведаю. Спасибо за идею, трудно все держать в голове,иногда самое элементарное вылетает)

Доброго дня! Початок просрочки у конторі - біля 1,5 тижні. Подзвонили щойно, обіцяли потурбувати оточення) Цікавить питання - з таким можна звертаитися на урядову, щось дасть? Мені все-одно на їхні дзвінки, але хочеться їм хоч трошки проблем створити.:diablo:
Відповідно до норм українського законодавства, а також міжнародно-правових норм, а саме:
✅➡️Статті 32. Конституції України “Ніхто не може зазнавати втручання в її особисте та сімейне життя, крім випадків, що передбачені Конституцією України”.
⚠️➡️Статті 8. Право на повагу до приватного і сімейного життя “Конвенції про захист прав людини і основних свобод” фінансова установа та інші особи, які мають намір стягувати грошові кошти не мають права:
❎Дзвонити Вам кожен день.
❎Приходити до Вас додому.
❎Набридати.
❎Вимагати від Вас сплати грошей.
❎Залякувати Вас та ваших близьких.
❎Погрожувати Вам та Вашим близьким.
❎Ображати Вас.
❎Морально тиснути на Вас.
❎Викликати у Вас почуття провини.
❎Використовувати ненормативну лексику до Вас.
❎Говорити Вам неприємні речі.
❎Поширювати інформацію про Вас як про боржника.
❎Порушувати Ваше приватне життя.
❎Оглядати, описувати, конфісковувати у Вас будь-яке майно.
❎Змушувати Вас підписати якісь документи.
❎Спілкуватися зі співробітниками, сусідами, знайомими, родичами з метою створення морального тиску.
⚠️Дії зазначені вище можуть підлягати кримінальному покаранню у відповідності з наступними статей Кримінального кодексу України:
❗️Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя.
❗️Стаття 189. Вимагання.
❗️Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань.

А мені сьогодні прийшло від маніавео,що мій борг продали Таліону і що відберуть житло,тіло 20000грн,а нарахували вже 42102
И меня сегодня продали Талиону. Видимо, удачный у них день торгов. У меня веселее: тело -17, насчитали - 63. Во калькулятор работал!

Меня грозились продать, но что-то пошло не так. Повторные смс начали присылать.

ПАМАГИТЕ меня продали т.е мой кредит ТАЛИОН вопрос с чем его едят?

И меня сегодня продали Талиону. Видимо, удачный у них день торгов. У меня веселее: тело -17, насчитали - 63. Во калькулятор работал!
Талион нечего не з делает. Они даже родственникам не звонят. Имел с ними дело. Нечего кроме звонков и смс. Потом продают европейской агенции. Всё.

Е
А що за європейська агенція?
Вропейська агенция с поверненя боргив извените за рууски буквы в украинских словах. Телефон новый не разобрался как настроить. Нечего просто они звонят. Но говорят в суд подавать не будут
Вот тут подробнее
Нечего страшного такие же нубы. Просто звонили. Не судов нечего. С декабря 2019 с ними общаюсь. Есть интересные экземпляры. Как только говоришь про запись разговора отбиваются. Вот вам управа

А що за європейська агенція?

Е

Вропейська агенция с поверненя боргив извените за рууски буквы в украинских словах. Телефон новый не разобрался как настроить. Нечего просто они звонят. Но говорят в суд подавать не будут

Нечего страшного такие же нубы. Просто звонили. Не судов нечего. С декабря 2019 с ними общаюсь. Есть интересные экземпляры. Как только говоришь про запись разговора отбиваются. Вот вам управа
Судов очень мало у них Фирма Тигипко, вялые.

Та їм поронгацій зробила 13000грн пока дали подумають до 9.04. А там буду дивитися. Немає зараз грошей щей без роботи. Що робити не знаю. ?

Е гроші самі пока відбиті, ще глобал трохи напрягає 13 днів прострочка
А я в е грошах зашла в личный кабинет и поменяла в настройках личные данные, поменяла в коде пару цифр, в адресе, и фамилию, теперь мне шлют на левую фамилию смс ?

Назад
Угорі