Монетка, угрозы.

• Автор теми Автор теми vita
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 204
  • Перегляди Перегляди 17K
SОS! просрочка 82 дня в МОНЕТКЕ. до этого даже не появлялись, а тут первый день- угрозы, хамство от некой ОЛЬГИ АЛЕКСАНДРОВНЫ, второй день- скидывают ФИО моих родственников и автодозвон каждые три минуты на все известніе им номера. третий день : скидывают фото моей мамы, скачанное из соцсетей с описанием инт*м услуг и ее номера телефона. при чем! указано, что собирает на возврат долга для своей дочери МОНЕТКЕ ( это они так себя рекламируют и не боятся?) и ее телефон. угрожают, что разошлют всем ее контактам. Сбрасывает уже другая ска ИРИНА ПРИХОДЬКО.
реально ли это, будут ли так подставляться? и моя фамилия написана с ошибками (преднамеренно? чтобы потом сказать, что это не обо мне вообще?). Пока сказала, что иду в полицию с заявлением за шантаж. Поржали с меня.
с четырех тысяч за 82 дня накрутили 18 тыс.!!!!! предлагала закрыть за шесть тысяч- ржут! говорят, мы с тебя все стянем. что делать? вопрос , конечно, больше сего по маминому фото беспокоит. Есть скрины переписки с угрозами, что вз.ипут всю семью. и это ни я выражаюсь( так и пишут!

SОS! просрочка 82 дня в МОНЕТКЕ. до этого даже не появлялись, а тут первый день- угрозы, хамство от некой ОЛЬГИ АЛЕКСАНДРОВНЫ, второй день- скидывают ФИО моих родственников и автодозвон каждые три минуты на все известніе им номера. третий день : скидывают фото моей мамы, скачанное из соцсетей с описанием инт*м услуг и ее номера телефона. при чем! указано, что собирает на возврат долга для своей дочери МОНЕТКЕ ( это они так себя рекламируют и не боятся?) и ее телефон. угрожают, что разошлют всем ее контактам. Сбрасывает уже другая [censure] ИРИНА ПРИХОДЬКО.
реально ли это, будут ли так подставляться? и моя фамилия написана с ошибками (преднамеренно? чтобы потом сказать, что это не обо мне вообще?). Пока сказала, что иду в полицию с заявлением за шантаж. Поржали с меня.
с четырех тысяч за 82 дня накрутили 18 тыс.!!!!! предлагала закрыть за шесть тысяч- ржут! говорят, мы с тебя все стянем. что делать? вопрос , конечно, больше сего по маминому фото беспокоит. Есть скрины переписки с угрозами, что вз.[censure] всю семью. и это ни я выражаюсь( так и пишут!
Можу Вас сказати,що з ними говорити не варто....
Прочитайте розділ на форумі,,Все для новачків''''. Також розділ про монетку...
Вони зробили мені виконавчий напис. Оскаржую в суді.... Я подала до суду

Так, але я не знаю як прийшов, тому що батьки отримали, але говорили що принесли сосіди
будете судитися?
Скільки днів уже пройшло? 10 днів дається на оскарження...
Є адвокат?

Якщо не оскаржувати то з зарплати,будуть знімати 20%

Коли отримали листа? Чи має адвоката?
Адміністративку можуть вписати?
Ну а скільки в мене часу є щоб погасити?
А скільки у вас набігло з тілом ?
І скільки просрочка?

Яке тіло? Що в документах пишуть? Скільки вони хочуть..??
В мене з 3,500---майже 20000грн. Я і подала на суд...

А скільки у вас набігло з тілом ?
І скільки просрочка?
6-7 м прострочки

+Там ще одна сума має бути за бумагу,конверти..... Біля 200грн...
Є 10 днів для оскарження...
Якщо не оскаржу, скільки часу щоб оплатити?
Одного не розумію, за 10000 через юристів?
Не розумію, підвох якийсь чи що

Якщо не оскаржу, скільки часу щоб оплатити?
Одного не розумію, за 10000 через юристів?
Не розумію, підвох якийсь чи що
Ні ,це вже не оплата,це вже навіть договорюватись немає з ким.... Це вже з зарплати будуть знімати кошти..... офіційно

Ні ,це вже не оплата,це вже навіть договорюватись немає з ким.... Це вже з зарплати будуть знімати кошти..... офіційно
Так а скільки часу я маю щоб відати кошти?
Щоб з зп не вираховували?
І чи можуть адміністративку приписати?

10 днів на призупинення провадження у суді.
Самій Потрібно подавати в суд.... Якщо цього не зробити,то з наступної зарплати будуть знімати кошти в розмірі 20% адміністративку на таке не накладають

10 днів на призупинення провадження у суді.
Самій Потрібно подавати в суд.... Якщо цього не зробити,то з наступної зарплати будуть знімати кошти в розмірі 20% адміністративку на таке не накладають
так, я дізнавався, 2-6 місяців є для того щоб оплатити, якщо ні потім суд і дальше уже вирішують що і як, можливо я не правий

Назад
Угорі