Монетка подала в суд

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 197
  • Перегляди Перегляди 9K
Я в шоці з таких людей! Хай пише скарги на тих, хто її дістає. При чому тут ви
Я їй так і говорила, однак там як горохом об стіну. Їй же в Монетці сказали що якщо я оплачу то їм перестануть дзвонити. Вимагає від мене гарантійний лист про закриття. Але чого я то їй все маю показувати?

Телефонувала на гарячу лінію НБУ за дії Монетки - сказали : ну це ваші проблеми - оформлюйте реструктуризацію і буде вам щастя

Я їй так і говорила, однак там як горохом об стіну. Їй же в Монетці сказали що якщо я оплачу то їм перестануть дзвонити. Вимагає від мене гарантійний лист про закриття. Але чого я то їй все маю показувати?
А не проще послать её куда подальше. Ну реально, ответьте ей так, чтобы ей больше не хотелось к вам представать

А не проще послать её куда подальше. Ну реально, ответьте ей так, чтобы ей больше не хотелось к вам представать
Пробувала, але вона лізе тоді не до мене, а на роботу, погрожує в відділ освіти піти(працюю в школі) з тим договором що їй надала монетка
Отличный совет от регулятора :facepalm:
Поліція відреагувала не краще, теж дзвонила що монетка представляється ними. Відповідь - у нас такого працівника нема, блокуйте той номер

Пробувала, але вона лізе тоді не до мене, а на роботу, погрожує в відділ освіти піти(працюю в школі) з тим договором що їй надала монетка
В поліцію пишіть заяву. Навіщо воно потрібно ,щоб хтось псував нерви.

Ну так пусть идёт и что дальше, никто вас из-за этого не уволит

Ну так пусть идёт и что дальше, никто вас из-за этого не уволит
Сподіваюсь, дякую вам всім за підтримку. Бо вже просто на грані нервового зриву
В поліцію пишіть заяву. Навіщо воно потрібно ,щоб хтось псував нерви.
Та вони не відреагували на "колегу" Миколайовича, слабка віра що і тут щось відреагують

Сподіваюсь, дякую вам всім за підтримку. Бо вже просто на грані нервового зриву

Та вони не відреагували на "колегу" Миколайовича, слабка віра що і тут щось відреагують
Тоді хай ходить куди хоче,колись набридне.... А Ви не нервуйте,багато кому,майже всім прийшлось таке пережити. Кому сусідів,кому родичів. Так що вважайте що це робоча обстановка

Тоді хай ходить куди хоче,колись набридне.... А Ви не нервуйте,багато кому,майже всім прийшлось таке пережити. Кому сусідів,кому родичів. Так що вважайте що це робоча обстановка
Дякую за підтримку

ОльгаКов ,Nani ,пройде трішки часу,будете згадувати і посміхатись. А ті,хто зараз якісь претензії виставляє,відійдуть на другий план. Або прийдуть ,щоб примиритись...

И что, учителя кредиты брать не могут? Успокойтесь, пусть идет куда хочет, хоть к Зеленскому

Все буде добре. Нам треба це пережити просто
Дякую. Ще б люди до похресника на Великдень так приходили як зараз ото прибігли
И что, учителя кредиты брать не могут? Успокойтесь, пусть идет куда хочет, хоть к Зеленскому
Ну так я ж шахрайка - взяла і привласнила. І таких порядних людей(кумів) позбавила сну нормального

Телефонувала на гарячу лінію НБУ за дії Монетки - сказали : ну це ваші проблеми - оформлюйте реструктуризацію і буде вам щастя
Ви впевнені що телефонували саме на горячу лінію НБУ?
Вони права не мають вам таке радити... взагалі будь що радити.
Можуть відмашку дати, що якщо порушено ваші права чи присутній склад злочину (кримінал) то звернутись в нпу.
Але щоб НБУ пропонувало як варіант рішення оформити реструктуризацію - дичина...

Назад
Угорі