Мобильная группа

• Автор теми Автор теми taurus7700
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

taurus7700

Форумчанин
Дописи
113
Реакції
33
Бали
5125
taurus7700 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ждала сегодня визит мобильной группы Альфа- Банк,никто не пришёл (((

Не кто и не придёт. В ближайшем будущем продадут калам. Я уже это пережил. Калы письма пишут уже более 4 лет.

Ви головне в неї вірте і вона буде.Не втрачайте надії.Я також вже скільки чекаю,але наскільки знаю оперативна группа,говориться в смс-ці,а не мобільна ))

Ви головне в неї вірте і вона буде.Не втрачайте надії.Я також вже скільки чекаю,але наскільки знаю оперативна группа,говориться в смс-ці,а не мобільна ))
Не,у меня на вайбер пришло именно мобильная группа

Ferrero, признанная самым королем почетная конница!)))

taurus7700, Тоді чекаємо,зараз скажу матері нехай за вас свічку в костелі поставить,жаль,приб'ють вас мабуть,можливо будуть за волоси по вулиці волочити а всі сусіди будуть бачити і нічого не вдіютьз цим,дуже жаль.Ви вибачайте що я так розвиваю думку ,так скажем,вслух,але віра в цю мобільну групу вона така

taurus7700, Тоді чекаємо,зараз скажу матері нехай за вас свічку в костелі поставить,жаль,приб'ють вас мабуть,можливо будуть за волоси по вулиці волочити а всі сусіди будуть бачити і нічого не вдіютьз цим,дуже жаль.Ви вибачайте що я так розвиваю думку ,так скажем,вслух,але віра в цю мобільну групу вона така
Та кто их знает ,что в голову взбредет ,пишу ,чтоб не волновались люди ,хотя это только первое предупреждение

Ferrero, не смотрел ни одной серии)

taurus7700, А вам ще ввічливі попались,попередили.Представте якщо приїхали додому,стукають в двері,через 2 хвилини якщо ви чи вагаєтесь чи можливо займались своїми справами тупо забігають до хати з криками і в масці.Ваші дії?

Не кто и не придёт. В ближайшем будущем продадут калам. Я уже это пережил. Калы письма пишут уже более 4 лет.
А мне меньше повезло,мне нотариальную надпись Альфа сделал,вот подала иск в суд

taurus7700, А вам ще ввічливі попались,попередили.Представте якщо приїхали додому,стукають в двері,через 2 хвилини якщо ви чи вагаєтесь чи можливо займались своїми справами тупо забігають до хати з криками і в масці.Ваші дії?
У меня дверь бронированная ,долго бить будут,успею полицию вызвать

taurus7700, супер,супер,про ваші двері геть забув.Ніби ви думаєте що ось,я викликала поліцію,цей ypoд починає ходити по кімнатам і почувати себе господарем,прям у всіх сенсах як ви це тільки можете собі зрозуміти,ви згадуєте ту смс-ку де він погрожує дзвінкам сусідам,де згодом перейшов на погрози сім'ї,у вас є варіант взяти биту на кухні,кастет біля кафеля ванної,пістолет схований під підлогою у в вашій кімнаті(чоловіка) чи просто падати йому на вуха,дочекавшись нашу доблесну поліцію(самі знаєте як швидко вони реагують:) )

tsats, я викликала наряд щоб приіхали бо вже дістали одного дня дзвінками і погрозами, то хочу сказати що приіхали через хвилин 2-5. Послухали все що мені та ненормальна особа городила, як тільки вони заговорили та пропала по сьогоднішній день. Правда інші звонять но вже не такі як те

taurus7700, супер,супер,про ваші двері геть забув.Ніби ви думаєте що ось,я викликала поліцію,цей ypoд починає ходити по кімнатам і почувати себе господарем,прям у всіх сенсах як ви це тільки можете собі зрозуміти,ви згадуєте ту смс-ку де він погрожує дзвінкам сусідам,де згодом перейшов на погрози сім'ї,у вас є варіант взяти биту на кухні,кастет біля кафеля ванної,пістолет схований під підлогою у в вашій кімнаті(чоловіка) чи просто падати йому на вуха,дочекавшись нашу доблесну поліцію(самі знаєте як швидко вони реагують:) )
Ирония ,иронией,а долг никуда не денется,и надо все варианты продумывать
Ого,вы ветеран посрочки практически )) Помимо банков есть ещё и МФО у меня и у мужа,наверно у Вас не так критично
А мне меньше повезло,мне нотариальную надпись Альфа сделал,вот подала иск в суд
Меня тоже эта надпись беспокоит,просрочка сколько времени ?

Останнє редагування:
Ого,вы ветеран посрочки практически )) Помимо банков есть ещё и МФО у меня и у мужа,наверно у Вас не так критично
Да нет, это единственная просрочка банка, и то я пошёл на принцып. Просто банк когда то в чёт долга списал всю зарплату, хотя согласно закона они этого не имеют права делать. Вот и я пошёл на принцып. Но теперь я думаю и каллы не чего не до бьются. Хотели б уже что-то сделали б.

taurus7700, Допоки ви вірите в те що ви комусь повинні,до тих пір воно й буде вас бентежити.Одне діло якщо ви позичили в реальних людей,знайомих.То з трусів випригуйте,але віддайте.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі