Много мфо и выезд

• Автор теми Автор теми Mulder
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 126
  • Перегляди Перегляди 13K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
З
Хто знає цю мадам.. звідки вона взагалі..[/QUOTE

Здається Манібум

Знайшла в хромі..мені писала питалась чи я дома

З

Здається Манібум

Здається Манібум
Мене також питала чи я дома.Я її заблокувала

А з Качай Гроші хто зв'язуватися? Шо вони собой представляють?

А з Качай Гроші хто зв'язуватися? Шо вони собой представляють?

Минулого місяця зробила пролонгацію, бо сказала подзвонять в сільську раду.Зараз просрочка 5 день платити немає чим.

Ні

Привет друзья,превый день просрочки у меня по быстрозайму,кредит касе и гофинго,звонили только с кредит касы,остальное глухо.
Гофінго і в мене але щось тишина хтось про них щось знає

На почте вообще можно заявление написать чтобы писульки от мфо отправляли обратно,соседей могут тоже зaдpaчивaть,они любят это дело-найти контакты через банк,приват или ощад и выносить мозг
Можно по подробнее о заявлении на почте что бы не приносили домой письма ,как это сделать что писать ?

Jyliya, решилась проблема с наклейками?
Думаю если люди на улице,в парадном и т.д.начнут реагировать на это(******* расклейщиков,отбирать сумки,наклейки,фоткать этих ypoдoв),возможно ситуация бы изменилась,но увы,к сожалению...

т
Jyliya, решилась проблема с наклейками?
Думаю если люди на улице,в парадном и т.д.начнут реагировать на это(******* расклейщиков,отбирать сумки,наклейки,фоткать этих ypoдoв),возможно ситуация бы изменилась,но увы,к сожалению...
так они же как шавки в тихую посреди ночи клеят что б их никто не видел какой дypak днем будет это делать сами подумайте

Ахахаах,даже не знаю откуда написали)))

Текст такой : Че ссышь трубку брать?)))

А алекс такое написал
Станом на поточний момент Ваш кредит не погашено, тому ми переходимо до більш серйозних заходів для повернення заборгованості.

Документи, що стосуються Вашого кредиту, вже передаються до служби стягнення проблемних боргів.

На наступному етапі ми здійснимо заходи щодо обмеження Вашого виїзду за кордон!

Нагадуємо!!! Сьогодні останній шанс, щоб скористатися послугою продовження кредиту, для чого Вам необхідно сплатити лише відсотки за користування кредитом та комісію за послугу, замість всієї суми боргу. При цьому нараховані пені будуть перераховані на стандартний відсоток за кредитом.

Зв’яжіться з нами за телефонами:

+38 099 618 64 64
+38 097 618 64 64
+38 093 618 64 64

Сегодня последний шанс))

Mulder, а мне сегодня кредитплюс

Ахахаах,даже не знаю откуда написали)))

Текст такой : Че ссышь трубку брать?)))

А алекс такое написал
Станом на поточний момент Ваш кредит не погашено, тому ми переходимо до більш серйозних заходів для повернення заборгованості.

Документи, що стосуються Вашого кредиту, вже передаються до служби стягнення проблемних боргів.

На наступному етапі ми здійснимо заходи щодо обмеження Вашого виїзду за кордон!

Нагадуємо!!! Сьогодні останній шанс, щоб скористатися послугою продовження кредиту, для чого Вам необхідно сплатити лише відсотки за користування кредитом та комісію за послугу, замість всієї суми боргу. При цьому нараховані пені будуть перераховані на стандартний відсоток за кредитом.

Зв’яжіться з нами за телефонами:

+38 099 618 64 64
+38 097 618 64 64
+38 093 618 64 64

Сегодня последний шанс))
Мне точно такое же сегодня от алекс пришло.

и конечно конче...я готивочка!постоянно в пути,вот уpoды!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі