Много мфо и выезд

• Автор теми Автор теми Mulder
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 126
  • Перегляди Перегляди 13K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
І там і по прописці,ходять клянчуть ..казали що їм зарплату не можуть виплатити через таких як я())

І там і по прописці,ходять клянчуть ..казали що їм зарплату не можуть виплатити через таких як я())
Більше вони нічого не зроблять, можете тоді не платити їм взагалі - гірше вже не буде. Напишіть заяву за фото і чекайте суду, якщо він буде.

А десь є на форумі зразок заяви в прокуратуру?

Вкладення

• Screenshot_2019-01-23-19-27-09-735_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2019-01-23-19-27-09-735_com.android.chrome.webp
    37.7 Кб · Перегляди: 78
Трохи не в тему, але в мене таке питання - які з МФО при просрочці самі тихі? Не звонять родичам? Хто зі свого досвіду може сказати? Дякую наперед.

Трохи не в тему, але в мене таке питання - які з МФО при просрочці самі тихі? Не звонять родичам? Хто зі свого досвіду може сказати? Дякую наперед.
Заплатка.е гроши..Кашинский .кредит Up..море грошей...Это как у меня..пару месяцев я о них вообще не слышала

Заплатка.е гроши..Кашинский .кредит Up..море грошей...Это как у меня..пару месяцев я о них вообще не слышала
А самые жосткые в этом плане можете назвать? Которые лучше в первую очередь оплатить.

У меня Заплатка агрессивно себя ведёт, Е-Гроши каждый день присылают смс с суммой долга, Кашинский продал мой долг после месяца просрочки.

А самые жосткые в этом плане можете назвать? Которые лучше в первую очередь оплатить.
Как на меня то Быстрозайм, Кредит +.

Підкажіть е Гроші і єврогроші це різні?чи це те саме

Ну кашинський передає через днів 20 в ЄАПБ, а ці можуть і на роботу звонити і шукати інші номери.

Спасибо всем

К
Сслоан..готивочка..швидка готивочка..гроши всим..и мои парочка любимых cash me и мани бум

Підкажіть е Гроші і єврогроші це різні?чи це те саме
Нет..это разные шараги

И
Ещё забыла быстро займ утырки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі