Nana все будет Ок
✩ Premium ✩
- Дописи
- 6718
- Рішення
- 1
- Реакції
- 12958
- Бали
- 6905
Nana все будет Ок не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Че бл??У меня всеЗвонить будут...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Че бл??У меня всеЗвонить будут...
О Боги придите в себя!!!!Что значит дадут Вам жить!??Объясните мне глупой девушке!!!
А ты думала соляркой обливать будут?))>)))Че бл??У меня все
А она кстати горит?))Оффтопглупая бы талион на 300 к не кинула бы)))....
А ты думала соляркой обливать будут?))>)))
Горит... И тушиться х...во...А она кстати горит?))
Ниче никого не кидала?
Доречі, походу солярку відкритим вогнем не підпалиш, вона ж загоряться від тиску??А ты думала соляркой обливать будут?))>)))
Зайди на форум лудоманов, может найдешь для себя полезную информацию.Примерно так и хочу сделать но в любом случае на МФО забью, учитывая сроки ну никак я не успею.
У солярки горять пари, а не рідина. Підпалиш, головне температура. А в двигуні загоряться не від тиску, а тому, що при різкому збільшенні тиску в циліндрі зростає температура і відбувається загоранняДоречі, походу солярку відкритим вогнем не підпалиш, вона ж загоряться від тиску??
Нет. Иначе все на форуме писали бы с камерУ друга девушка юрист вроде как, и говорит если вообще ничего не платил заведут уголовное по 190ой, возможно такое?
Боже ви що..можуть вам листів надати,аби мали що в туалет покласти...але якщо не сміятись,то всі так переживають і бояться на початку,дзвінки рідним і сусідам.знайомим..ось що вони можуть зараз зробити..пізніше деякі будуть самі пропонувати віддати те що брали,а вже потім ВП суди і так даліИмею много МФО тел на 70к, просрочки уже пошли, ничего не платил, реально выжить ибо понимаю что процент задушит. Имущества нет ничего нет, могут ли посадить, убить и так далее?
Скажіть хай пари не прогулює)))?У друга девушка юрист вроде как, и говорит если вообще ничего не платил заведут уголовное по 190ой, возможно такое?
Бляха ви що...я жінка,маю двох малих діток і так не боюсь цього всього.яке облиють,яке поб'ють ви що...одне що вони можуть зробити це дзвонити до рідні і щось так плести неврівноважене і то.якщо найдеться той що їм нормально так розкаже самі об..руться...Да работал бы была бы нормальная, но нету ничего в городе, с удаленкой одни скамы. В принципе неспроста полез психанул, думал если все солью то повешусь но духа не хватило пока что. И теперь после темных видосов где таких как я обливают соляной и поджигают потом тушат бьют и опять мне кажется проще самому комфортно уйти.