Щоденник Много долгов, не могу спокойно ни есть ни спать

• Автор теми Автор теми Сашко090
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 191
  • Перегляди Перегляди 10K
Добре, що читаєте і розумієте))) Коли накриває - пишіть обов'язково, Вас на цьому чудовому форумі вислухають і обов'язково допоможуть)))
І доповнюй ,можуть дати чудодійного пендаля ,щоб роздуплитись ,все індивідуально :acute:

Родственники тогда родственники когда нету проблем и ты богат тогда звонили писали и дверь не закрывалась
Так було i умене ,коли все добре всi родичi на порозi ,коли сталась бiда тяжко захворiла мама потрiбна була фiнансова пiдтримка всi родичi рiзко вiдморозились,от i влiзла в це болото зМФО,була на гранi самогубства,якби не форум не знаю щоб було ,Дякую всiм !

Останнє редагування:
Так було i умене ,коли все добре всi родичi на порозi ,коли сталась бiда тяжко захворiла мама потрiбна була фiнансова пiдтримка всi родичi рiзко вiдморозились,от i влiзла в це болото зМФО,була на гранi самогубства,якби не форум не знаю щоб було ,Дякую всiм !
Я почти один не кого взагалі теж зараз думаю вбить себе і все кот заважае жду завжди ночі заснуть і непроснуця а просив в родичів займіть не дали пришлось лізти в це болото перший раз все повернув навіть без процентів другій раз застряг за два тижня дзвінків фором знайшов божаю вам всім щоб вийти з болота

Я почти один не кого взагалі теж зараз думаю вбить себе і все кот заважае жду завжди ночі заснуть і непроснуця а просив в родичів займіть не дали пришлось лізти в це болото перший раз все повернув навіть без процентів другій раз застряг за два тижня дзвінків фором знайшов божаю вам всім щоб вийти з болота
Котикваш вiдчувае що Ви все це поборете ,удачi всiм!

Из-за МФО в петлю, серьезно? Особенно в наше время, когда есть проблемы посерьезнее. Подумайте о коте, на кого вы его оставите.

Есть мысли уже как пол года уйти
Якщо Ви пів року виношуєте в собі цю думку, і не лізете в петлю,то Ви слабак. Так речі роблять без попереджень. Не викликайте жалість до себе,а живіть і працюйте над собою.
Tolmachov, думаєте тількі за себе.
Відповідальність за Ваше життя тількі в ваших руках. І в вашій голові

Ви ,що сурьйозно ?))) Одне діло думати а друге вбити себе ,може краще до хлопців штурмувати посадку ? А ,знаєте що місце для самогубців десь за цвинтарем ,і на тому світі маятись ,задумайтесь ! Воно того не варто

Ви ,що сурьйозно ?))) Одне діло думати а друге вбити себе ,може краще до хлопців штурмувати посадку ? А ,знаєте що місце для самогубців десь за цвинтарем ,і на тому світі маятись ,задумайтесь ! Воно того не варто
мабудь піду до хлопців штурмувати посадку
Якщо Ви пів року виношуєте в собі цю думку, і не лізете в петлю,то Ви слабак. Так речі роблять без попереджень. Не викликайте жалість до себе,а живіть і працюйте над собою.
Tolmachov, думаєте тількі за себе.
Відповідальність за Ваше життя тількі в ваших руках. І в вашій голові
Дякую вам

Мої щирі вітання!))) Просто особисто сам з закриттям БізПозики за тіло ще не стикався)))
бізпозику не за тіло - з % закрила, кошти були і закрила їх щоб не кошмарили рідних, бо занадто активні були. А старфін за тіло. (Уточнюю просто бо не відразу побачила, бо хтось ще зрадіє і буде чекати від пропозицій, а я так зрозуміла що лояльність не про них)

бізпозику не за тіло - з % закрила, кошти були і закрила їх щоб не кошмарили рідних, бо занадто активні були. А старфін за тіло. (Уточнюю просто бо не відразу побачила, бо хтось ще зрадіє і буде чекати від пропозицій, а я так зрозуміла що лояльність не про них)
Стар фін сильно сильно вас кошмарили поки пішли на тіло???

Всем привет. В свои 20 я попал в немалую лужу и набрался кредитов на довольно объемные суммы (тело больше 150 тыс.). Поглупил, теперь пора выбираться, а как именно - не знаю. Startin уже выслали на мой адрес проживания досудовое требование, сотни звонков на телефон, стресс и непонимание что делать дальше. Читаю форум и становится легче, но с каждым разом тревога всё сильнее. Как закрыть это болото 20-летнему студенту, работающего на нестабильной работе и к тому же с судовыми угрозами? Можете еще успокоительные посоветовать, буду признателен 🥹
Добрый день ! Подскажите пожалуйста как у вас сейчас с бит капиталом? Завтра у меня будет просрочка первый день ..переживаю , начиталась всего про них ..

Добрый день ! Подскажите пожалуйста как у вас сейчас с бит капиталом? Завтра у меня будет просрочка первый день ..переживаю , начиталась всего про них ..
Недавно прозвонили моим родным и друзьям. Сейчас в срочном порядке закрываю

Назад
Угорі