Щоденник Много долгов, не могу спокойно ни есть ни спать

• Автор теми Автор теми Сашко090
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 191
  • Перегляди Перегляди 10K
А что у них с головой, я извиняюсь? Отказались общаться, из-за того, что человек кредиты взял? Ну и преступление конечно.
Скорее всего скоро их отпустит, как выше написали, ну а если нет, назревает вопрос, а нужны ли вам такие родычи.
Часом рідні добити швидше можуть ніж щось інше. Відключіться від них. Подумаєш не привітають зі святами))) краще б розуміння дали. Тепер наче всі в цих проблемах, лиш не всі говорять до пори. Люди не від суперового життя влазять в кредити і кожен з нас планував що виплатить, перекриє, закриє. А воно не так, як виявилося, хитра психологічна спіраль, і все приходить крапка. Далі прострочка, бо віддали все і більше. Ну нічого, як то кажуть- прорвемося!! Є єврейська мудрість: хай вони не сплять через займи, які надали. А нам бажаю вигідного рішення і по можливості закрити. Це вже як пощастить

Звичайно, коли починаєш себе картати, що створила ситуацію, вже через півроку протермвнування є нові холодні думки: чому раніше не допустила прострочки? Тоді б не було б додаткових проблем, які зараз вирішую. Бо теж мале дурне, наробила. Тепер сама собі врач як то кажуть)))
Головне вже висновки зробити з того всього. Хоч особисто в мене почуття провини нікуди не зникне, зате точно знаю що в таке більше не влипну.
Часом рідні добити швидше можуть ніж щось інше. Відключіться від них. Подумаєш не привітають зі святами))) краще б розуміння дали. Тепер наче всі в цих проблемах, лиш не всі говорять до пори. Люди не від суперового життя влазять в кредити і кожен з нас планував що виплатить, перекриє, закриє. А воно не так, як виявилося, хитра психологічна спіраль, і все приходить крапка. Далі прострочка, бо віддали все і більше. Ну нічого, як то кажуть- прорвемося!! Є єврейська мудрість: хай вони не сплять через займи, які надали. А нам бажаю вигідного рішення і по можливості закрити. Це вже як пощастить
Це правда що не просто так ці кредити беруться..але психологічний тиск з усіх сторін дуже впливає. Особливо коли майже всі друзі відвернулися. І самій в такій ситуації не дуже хочеться залишатися. Хоч я і впевненна була що впораюсь самотужки. Не впоралась...

Сегодня закрыл Битов, аж гора с плеч упала. На очереди Е-Гроши, они могут пойти на какие-то уступки?

Ну где-то чуть меньше месяца. Сначала предлагали за 7200, а потом и за тело
Вчера тоже их закрыла , а то добрались куда не надо ….е гроши опасные тоже как и биты, я плачу только услугу продления ..у меня на 360 дней кредит .

Вчера тоже их закрыла , а то добрались куда не надо ….е гроши опасные тоже как и биты, я плачу только услугу продления ..у меня на 360 дней кредит .
Продляете аренду кредита?

Пока не закрою остальные кредиты . Е гроши напоследок .)
Не хочу вас расстраивать, но скорее всего все пойдет не так, как вы планируете, и все-равно выйдете на просрочку.

То есть они просто будут звонить? Ни ходить, ничего не делать, просто звонить?
Ох не знаю… но я жутко побаиваюсь
Вы кто, мошенник? Взяли кредит по чужим документам или вынудили МФО, а они давать не хотели? Брать кредит это не преступление, а угрозы и вымагательство это статья. Вы человек, который попал в трудную ситуацию и все. Со временем ситуация изменится, будет возможность закроете.
Для меня страшно… Родные ведь не знают и очень остро среагируют если узнают
Ну узнают, пожурят и что? Родные не страшнее МФО))) Когда моих соседей поставили на прозвон ( в том числе соседку, с которой много лет не общались),думала, что она промолчит, нет позвонила с претензией, нормально поговорили и начали опять общаться. Так что ищите во всем позитив.
Из-за МФО в петлю, серьезно? Особенно в наше время, когда есть проблемы посерьезнее. Подумайте о коте, на кого вы его оставите.
Это МФО в пролете, хотели поиметь зашкварных процентов, не получили ничего(от Вас).
Та мало хто подасть в суд взагалі. А якщо хтось подасть, то візьмете адвоката і будете мати дуже багато шансів виграти. Можете першим ділом зробити якраз заначку на адвоката. В мене 3 роки просрочок, сама не вірю :oops: 0 судів. Розумію, що це поки що. І що все ще може бути. Але це щоб ви бачили,що часу у вас є достатньо. І при бажанні можна буде і позакривати на вигідних умовах більшість цих шараг. Найважче - це перші місяці, коли буде терор дзвінками.
3 года срок исковой давности эта норма закона не работает? У меня 3 года прошло,выдохнула,оказывается все еще может быть? Я про суды.
Какой

Какой? Всё равно будут звонить. Да и близкие уже отказались общаться со мной
Значит такие близкие. Когда трудно сразу видно кто есть кто. Цель звонилок натравить на Вас родных,знакомых соседей, чтобы с их помощью выбить с Вас долг. Если ведутся, и агрессируют, значит замысел сработал. Умный человек пошлет звонилок... и скажет, что не имеет к кредиту никакого отношения.
Через борги та відкриті ВП ще нікому не заборонили виїзд за кордон. Це ж не аліменти
Зараз і без боргів не виїдеш за кордон.

Останнє редагування:
3 года срок исковой давности эта норма закона не работает? У меня 3 года прошло,выдохнула,оказывается все еще может быть? Я про суды.
Так, тому що читала, що коли був ковід і от зараз війна, через це терміни позовної давності відмінили або продовжили. Зараз не багато читаю форум, то не знаю, чи все ж подають в суди по займах, яким більше трьох років. Думаю, що так. Їм вигідно, що ці терміни тепер особливого значення не мають.

Так, тому що читала, що коли був ковід і от зараз війна, через це терміни позовної давності відмінили або продовжили. Зараз не багато читаю форум, то не знаю, чи все ж подають в суди по займах, яким більше трьох років. Думаю, що так. Їм вигідно, що ці терміни тепер особливого значення не мають.
Подають.

Три позова маю після більш ніж трьох років протермінувань

Останнє редагування:
Подскажите пожалуйста,может кто то знает, если написать диджи финанс что согласен закрыть долг, но только в следующем месяце, они дадут мне это время на погашение? Они в этом плане лояльные?
С этим не знаю, не брала у них)

Назад
Угорі