Щоденник Много долгов, не могу спокойно ни есть ни спать

• Автор теми Автор теми Сашко090
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 191
  • Перегляди Перегляди 10K
Зомби-тема. И анекдот...
Думаете про того, кто не кушал? А нет)

Встречаются 2 композитора.
- Знаешь, уже третью симфонию заканчиваю. В филармонии преподаю. На концертах лабаю. А денег так и нет...
А ты такой весь модный. В дорогой одежде. Что написал?
- Та есть одна. Может слышал: Вимм-Билль-Данн

Вобщем на 18 июля дела обстоят так:

Moneyveo - 20 000 (2 недели просрочка)

SmartiWay - 6800 (2 недели просрочка)

AvansCredit - 12000 (тоже просрочка)

CreditCasa- 24000 (подал заявку на приостановление начисления процентов и выплату в течение месяца)

Tengo - 5000 просрочка

Limón - 9000 просрочка

Tvoya Pozyka- 19000 почти суд

Treba - 8000 просрочка

MyCredit - 20000 думаю над тем чтобы позвонить в солюшенс и договориться за тело (накапало 27к)

Pango - 4500 просрочка

Monto - 2500 просрочка + реструктуризация

ClickCredit - 6400 завтра просрочка

Alex credit - 5800 просрочка

SunCredit - 3000 просрочка

Money4You - 3000 пока нормально

ШвидкоГроші - 4000

+ Бит Кэпитал и Єгроші, но закрою их уже на этой неделе

Это всё тела, заходить и смотреть проценты не хочу, у меня выдержки не хватит 😊 Кто что может сказать про оставшиеся?

CreditCasa- 24000 (подал заявку на приостановление начисления процентов и выплату в течение месяца)

Tengo - 5000 просрочка

Limón - 9000 просрочка

Treba - 8000 просрочка

MyCredit - 20000 думаю над тем чтобы позвонить в солюшенс и договориться за тело (накапало 27к)

Pango - 4500 просрочка

ШвидкоГроші - 4000

Это всё тела, заходить и смотреть проценты не хочу, у меня выдержки не хватит 😊 Кто что может сказать про оставшиеся?
А почти суд це маєте позов?

Tengo - 5000 просрочка

Limón - 9000 просрочка

Treba - 8000 просрочка

Pango - 4500 просрочка

ШвидкоГроші - 4000

У вас большие очень тела...кредиткасса капец они сразу в суд. Май, клик, алекс и аванс просите частями это лояльные остальным я не пользовалась, бит и е гроши лучше или закрыть или нет но они отбитые, шв гроши более менее там чуваки сидят можно попросить их. Я писала им письма постоянно!

Та мало хто подасть в суд взагалі. А якщо хтось подасть, то візьмете адвоката і будете мати дуже багато шансів виграти. Можете першим ділом зробити якраз заначку на адвоката. В мене 3 роки просрочок, сама не вірю :oops: 0 судів. Розумію, що це поки що. І що все ще може бути. Але це щоб ви бачили,що часу у вас є достатньо. І при бажанні можна буде і позакривати на вигідних умовах більшість цих шараг. Найважче - це перші місяці, коли буде терор дзвінками.
Не всі суди з адвокатими можна вигравати,нам на перший суд адвокат порекомендував платити те що вони хочуть,а на другий суд немає гарантій що ми виграєм суд,і плата за адвоката теж немаленька.Тому я зрозуміла,що до адвокатів треба йти якщо суд від 50 тисяч,при тому що тіло буде невелике...

Не всі суди з адвокатими можна вигравати,нам на перший суд адвокат порекомендував платити те що вони хочуть,а на другий суд немає гарантій що ми виграєм суд,і плата за адвоката теж немаленька.Тому я зрозуміла,що до адвокатів треба йти якщо суд від 50 тисяч,при тому що тіло буде невелике...
Що ж це за адвокат такий,з такими цікавим підходом до справи? До адвоката треба йти на консультацію,а потім вирішувати,що робить. Бувають випадки,коли повертають переплату по кредиту. І адвокатів брати на допомогу форумських. Раджу,бо сама користуюсь їхніми послугами))

Писали в вайбере что подали документы
Перевірте себе на судовій владі.
Да і позовну мають присилать за місцем реєстрації хоч позивач,хоч копію з суду.
Я думаю,що у Вас нема кабінету в електронному суді.
Якщо буде на судовій владі відкрито провадження по справі,або ж отримаєте позовну Укрпоштою ,то це майже суд. А вайбер це не інформативно.

З 3000 нарахували 21 з гаком+9000 послуги їх юриста+ судовий збір. Думаєте не варто судитись?

Сегодня закрыл Битов, аж гора с плеч упала. На очереди Е-Гроши, они могут пойти на какие-то уступки?
Это победа !!!!))я рада за вас , поздравляю ) а долго бились с ними ? Мне там не дали кредит , слава Богу хоть где то не дали
Ну где-то чуть меньше месяца. Сначала предлагали за 7200, а потом и за тело

Сегодня закрыл Битов, аж гора с плеч упала. На очереди Е-Гроши, они могут пойти на какие-то уступки?

Ну где-то чуть меньше месяца. Сначала предлагали за 7200, а потом и за тело
А сколько битов было, если не секрет?

це само собой... накриває інколи, але не так в же як спочатку. Читаю по трохи тут все тай розумію що до чого, бо так би і платила ті % дурні, думаючи що це допоможе
Звичайно, коли починаєш себе картати, що створила ситуацію, вже через півроку протермвнування є нові холодні думки: чому раніше не допустила прострочки? Тоді б не було б додаткових проблем, які зараз вирішую. Бо теж мале дурне, наробила. Тепер сама собі врач як то кажуть)))

Останнє редагування:
Назад
Угорі