Щоденник Много долгов, не могу спокойно ни есть ни спать

• Автор теми Автор теми Сашко090
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 191
  • Перегляди Перегляди 10K
Мої щирі вітання!))) Просто особисто сам з закриттям БізПозики за тіло ще не стикався)))
Дякую) в кожного по різного, але мене швидко адвокатами почали лякати. Заплатила і здихалась, не хочу більше наступати на ці ж граблі. Важкувато то все для мене, особливо в емоційному плані. Такі гойдалки
А мене аванс і сар фін 30 числа буде дата оплати, там тіло 15000 і 10000 і відсотки в минулому місяці заплатила 6900 і 4700. В цему місяці немає змоги їм платити опять сильно переживаю саме за ці позики . Ми можливо з ними домовитись і чи телефонують вони до рідних . Будь ласка хто знає підкажіть на власному досвіді
Стаофін не знаю чи дзвонять, аванс так. І ті і ті мені хробили знижки. Старфін закрила за тіло при протермінуванні, здається мімяць або трози менше (не пам'таю якщо чесно), вони вже типу просто давайте хоч за тіло і розійдемось. Я і заплатила бігом. Аванс теж хорошу знижку дали. Їх вже теж, доречі позбулась
А мене аванс і сар фін 30 числа буде дата оплати, там тіло 15000 і 10000 і відсотки в минулому місяці заплатила 6900 і 4700. В цему місяці немає змоги їм платити опять сильно переживаю саме за ці позики . Ми можливо з ними домовитись і чи телефонують вони до рідних . Будь ласка хто знає підкажіть на власному досвіді
і % краще не платити, гроші на вітер. Краще назбирати і закрити за тіло.

Останнє редагування:
Какой? Всё равно будут звонить.
Робота в них така. Вас ніхто не зобов"язує з ними розмовляти.
Я за 5 з половиною років протермінувань не мав жодної телефонної чи будь-якої іншої розмови.
І не вмер.
Да и близкие уже отказались общаться со мной
Відпустить з часом.

Какой

Какой? Всё равно будут звонить. Да и близкие уже отказались общаться со мной
А что у них с головой, я извиняюсь? Отказались общаться, из-за того, что человек кредиты взял? Ну и преступление конечно.
Скорее всего скоро их отпустит, как выше написали, ну а если нет, назревает вопрос, а нужны ли вам такие родычи.

А что у них с головой, я извиняюсь? Отказались общаться, из-за того, что человек кредиты взял? Ну и преступление конечно.
Скорее всего скоро их отпустит, как выше написали, ну а если нет, назревает вопрос, а нужны ли вам такие родычи.
Согласна с Вами полностью!

Дякую) в кожного по різного, але мене швидко адвокатами почали лякати. Заплатила і здихалась, не хочу більше наступати на ці ж граблі. Важкувато то все для мене, особливо в емоційному плані. Такі гойдалки.
Але ж БізПозику закрили з відсотками?)))

Такі да, рідні наполягали, вибору не було.
Вибачте, що причепився, але треба було внести ясність))) Бо хтось прочитає і матиме надію, що запропонують тіло, а дочекаються суду)))

Вибачте, що причепився, але треба було внести ясність))) Бо хтось прочитає і матиме надію, що запропонують тіло, а дочекаються суду)))
Та все ок, тут не думаю що взагалі запропонуввли б, тіло. Але то моя думка. Не знаю... я суду теж не хотіла, тому і заплатила. Хто зна як би воно булр

Та все ок, тут не думаю що взагалі запропонуввли б, тіло. Але то моя думка. Не знаю... я суду теж не хотіла, тому і заплатила. Хто зна як би воно булр
Все буде добре, тримаймося!)))

Все буде добре, тримаймося!)))
це само собой... накриває інколи, але не так в же як спочатку. Читаю по трохи тут все тай розумію що до чого, бо так би і платила ті % дурні, думаючи що це допоможе

це само собой... накриває інколи, але не так в же як спочатку. Читаю по трохи тут все тай розумію що до чого, бо так би і платила ті % дурні, думаючи що це допоможе
Добре, що читаєте і розумієте))) Коли накриває - пишіть обов'язково, Вас на цьому чудовому форумі вислухають і обов'язково допоможуть)))

Назад
Угорі