Tann
Форумчанин
- Дописи
- 65
- Реакції
- 26
- Бали
- 33
Tann не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую) в кожного по різного, але мене швидко адвокатами почали лякати. Заплатила і здихалась, не хочу більше наступати на ці ж граблі. Важкувато то все для мене, особливо в емоційному плані. Такі гойдалкиМої щирі вітання!))) Просто особисто сам з закриттям БізПозики за тіло ще не стикався)))
Стаофін не знаю чи дзвонять, аванс так. І ті і ті мені хробили знижки. Старфін закрила за тіло при протермінуванні, здається мімяць або трози менше (не пам'таю якщо чесно), вони вже типу просто давайте хоч за тіло і розійдемось. Я і заплатила бігом. Аванс теж хорошу знижку дали. Їх вже теж, доречі позбуласьА мене аванс і сар фін 30 числа буде дата оплати, там тіло 15000 і 10000 і відсотки в минулому місяці заплатила 6900 і 4700. В цему місяці немає змоги їм платити опять сильно переживаю саме за ці позики . Ми можливо з ними домовитись і чи телефонують вони до рідних . Будь ласка хто знає підкажіть на власному досвіді
і % краще не платити, гроші на вітер. Краще назбирати і закрити за тіло.А мене аванс і сар фін 30 числа буде дата оплати, там тіло 15000 і 10000 і відсотки в минулому місяці заплатила 6900 і 4700. В цему місяці немає змоги їм платити опять сильно переживаю саме за ці позики . Ми можливо з ними домовитись і чи телефонують вони до рідних . Будь ласка хто знає підкажіть на власному досвіді
Останнє редагування: