Щоденник Много долгов, не могу спокойно ни есть ни спать

• Автор теми Автор теми Сашко090
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 191
  • Перегляди Перегляди 10K
Я в декреті , гроші заробляє чоловік і наш сімейний бюджет. Полюбому прийдеться відчитатись де ділись 2000 доларів .

Можливо і тому і набралась цих кредитів щоб не бути сильно залежною від чоловіка, заробляла в інтернеті трохи , покривала потім опять брала і понеслося. Щас думаю підготовити чоловіка до бесіди щоб все розказати , але вже знаю його реакцію
страшно розповідати, але це потрібно. Успіхів вам)

У Вас родина чи кожен сам по собі?
Родина звісно він бачить що в мене щось сталось і розпитує а я боюсь признатись бо знаю як тяжко ці гроші він заробляє щоб принести додому

Родина звісно він бачить що в мене щось сталось і розпитує а я боюсь признатись бо знаю як тяжко ці гроші він заробляє щоб принести додому
Тоді мерщій розповідати як є бо буде гірше коли від звонілок дізнається

О, это типа суды пошли?

Вкладення

• IMG_3191.webp
    IMG_3191.webp
    49.9 Кб · Перегляди: 84
О, это типа суды пошли?
з бізнес позика мабудь не люблять дуже довго чекати. В мене протермінування було 2 тижні мабуть і теж адвокати якісь почали звонити. Звідки вже не пам'ятаю, але звонили і брату і папі "адвокати" . А мені писали у вайбері бо я не говорила ні з ким

з бізнес позика мабудь не люблять дуже довго чекати. В мене протермінування було 2 тижні мабуть і теж адвокати якісь почали звонити. Звідки вже не пам'ятаю, але звонили і брату і папі "адвокати" . А мені писали у вайбері бо я не говорила ні з ким
7й месяц просрочки, тело 10к, пока без судов))) У каждого по-разному, об этом тоже не стоит забывать, но и особо переживать тоже, думаю, не стоит)))

То такі адвокати,як я китайський льотчик. Єдине достовірне джерело то сайт Судова влада України

Це Плюс мене щас мучає, кожен день дають ще один день на те щоб я зробила внесок ідуть вони в ***** 1,5 роки була лояльним для них клієнтом а щас боржник який обдурює компанію по їхнім словам. Як добре що мені попався цей форум, бо плакала день і ніч боялась що будуть дзвонити до рідні.
Мені завтра почнуть

Мені завтра почнуть
Вже 8 днів прострочення кожен день мені телефонують щоб я внесла обов'язковий платіж , там велика сума якої в мене звісно що немає, рішила для себе тощо щакрию їх тільки по тілу а бо тіло і невеликій відсоток .

Вже 8 днів прострочення кожен день мені телефонують щоб я внесла обов'язковий платіж , там велика сума якої в мене звісно що немає, рішила для себе тощо щакрию їх тільки по тілу а бо тіло і невеликій відсоток .
Мені 4 вже звонять завтра п'ята буде тяжко теж насправді ви тримайтесь
Я на дзвінкі не відповідаю як песни докажы ему верблюду што ты не виноват смс шлют будуть гроші заплочу зато я зрозумів я самотній

Я на дзвінкі не відповідаю як песни докажы ему верблюду што ты не виноват смс шлют будуть гроші заплочу зато я зрозумів я самотній
Ми не одиноки

Останнє редагування:
Стар фин продал меня коллекторам ,я с ними созвонилась договорилась на своих условиях как мне подходит и оплачиваю .
Не переживайте все получится.

7й месяц просрочки, тело 10к, пока без судов))) У каждого по-разному, об этом тоже не стоит забывать, но и особо переживать тоже, думаю, не

Мені завтра почнуть

Стар фин продал меня коллекторам ,я с ними созвонилась договорилась на своих условиях как мне подходит и оплачиваю .
Не переживайте все получится.
в мене з ними теж все норм було, за тіло закрила.

старфін за тіло а те

Старфин или БизПозыку?))))
І те і те. Старфін за тіло. Біз позика були кошти і заплатила бо діставали дуже брата з татом, а вони то вислуховувати не хотіли і закрила їх теж.

І те і те. Старфін за тіло. Біз позика були кошти і заплатила бо діставали дуже брата з татом, а вони то вислуховувати не хотіли і закрила їх теж.
Мої щирі вітання!))) Просто особисто сам з закриттям БізПозики за тіло ще не стикався)))

А мене аванс і сар фін 30 числа буде дата оплати, там тіло 15000 і 10000 і відсотки в минулому місяці заплатила 6900 і 4700. В цему місяці немає змоги їм платити опять сильно переживаю саме за ці позики . Ми можливо з ними домовитись і чи телефонують вони до рідних . Будь ласка хто знає підкажіть на власному досвіді

А мене аванс і сар фін 30 числа буде дата оплати, там тіло 15000 і 10000 і відсотки в минулому місяці заплатила 6900 і 4700. В цему місяці немає змоги їм платити опять сильно переживаю саме за ці позики . Ми можливо з ними домовитись і чи телефонують вони до рідних . Будь ласка хто знає підкажіть на власному досвіді
Аванс предлагает закрыть за тело а потом продает .
Стар фин тоже предлагает закрыть за тело ,в моем случае некому не звонили.
Мне пришло смс закрыть за тело Аванс и стар фин оператор написал ,но я закрыла други 2 и на них денег не хватило .

Назад
Угорі