Щоденник Много долгов, не могу спокойно ни есть ни спать

• Автор теми Автор теми Сашко090
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 191
  • Перегляди Перегляди 10K
Мені вже дуже давно не 20 років і теж розумію,що ніякі колектори не їздять по хатах боржників.Але минулого тижня якось стрьомненько стало,коли ідучи з роботи побачила в своєму глухому провулку недалеко від мого дому незнайомий білий бусик...Призупинилась,думаю,може з тилу додому зайти...Аж смішно стало...Виявляється зять сусідки нову тачку купив собі і поставив в холодочку...За більш як рік прострочки декілька раз призначали зустріч колектори,але так і не доїхали...
Бусики то зараз реальність...)

Для меня страшно… Родные ведь не знают и очень остро среагируют если узнают
Предупредить их о звонках не вариант? Сколько у вас всего МФО?
Для меня страшно… Родные ведь не знают и очень остро среагируют если узнают
Прочитал вашу историю с таким количеством контор кто нибудь обязательно родным позвонит а именно звонилки от майкредит родственникам не звонят они лояльные очень

Предупредить их о звонках не вариант? Сколько у вас всего МФО?

Прочитал вашу историю с таким количеством контор кто нибудь обязательно родным позвонит а именно звонилки от майкредит родственникам не звонят они лояльные очень
У меня 19 МФО, 3 из них я закрою уже на этой неделе. А пугалка не от Майкредита, а от Старфина

Позволь спросить, а на что нужна была сумма? Если родственникам боишься признаться

Позволь спросить, а на что нужна была сумма? Если родственникам боишься признаться
Та в том то и дело что самую малость. Остальное это уже пролонгации по методу кредитной ямы

Та в том то и дело что самую малость. Остальное это уже пролонгации по методу кредитной ямы
Я і досі собі теж ставлю питання іноді- як так багато МФО стало в мене? Брала,закривала. Користувалася, знову закривала. А потім не помітила як залізла в перекредитування. Одне закривала, друге брала, сума на 1000 збільшувалася і навіть більше з кожним перекредитуванням. Але ж десь в цих мізках рахувала, вираховувала як маю закрити далі. І все....сіла, називається приїхала. Пам'ятаю той шалений страх за 5 днів до прострочки. Сталася вона. І що? Жива, здорова. Да, дійсно іноді "підгрібає" як я маю закрити питання, коли життєві потреби необхідності як житло, комуналка не відміняють, ну і питання власних потреб, які далеко не дорогі і коштовні. Але то явно придумано саму систему мфо з урахуванням психології людини, неграмотності в грошах....і яма. Мдаааа....пріорети помінялися- це не саме страшне, що може бути в житті людини. Головне не хворіти, не вмерти раніше строку😂😂а це можна з часом вирішити. Завдячую форуму за мою таку позицію, після пережитого стресу прострочки.
Коли читаєш нові щоденники людей, розумієш їх стан на початку цієї історії кожного. Себе згадаєш. Та все однаково, хто потрапляє в боргову яму(не подобається мені цей вислів). Краще казати-тимчасові питання)))) Порада одна, яку собі вже зараз(!!!) кажу- холодний розум, спокій, і час. Все точно стає на місця і бачиш далі як рухатися. Все буде добре. Вірте в свої сили авторе щоденника, Ви справитеся. Дайте час собі, не спілкуйтеся. А рідним маєте сказати...бо то треба. Це саме важче, але треба. Тоді коли самі скажете, ще більше сили і впевненості відчуєте в собі.

Останнє редагування:
Я і досі собі теж ставлю питання іноді- як так багато МФО стало в мене? Брала,закривала. Користувалася, знову закривала. А потім не помітила як залізла в перекредитування. Одне закривала, друге брала, сума на 1000 збільшувалася і навіть більше з кожним перекредитуванням. Але ж десь в цих мізках рахувала, вираховувала як маю закрити далі. І все....сіла, називається приїхала. Пам'ятаю той шалений страх за 5 днів до прострочки. Сталася вона. І що? Жива, здорова. Да, дійсно іноді "підгрібає" як я маю закрити питання, коли життєві потреби необхідності як житло, комуналка не відміняють, ну і питання власних потреб, які далеко не дорогі і коштовні. Але то явно придумано саму систему мфо з урахуванням психології людини, неграмотності в грошах....і яма. Мдаааа....пріорети помінялися- це не саме страшне, що може бути в житті людини. Головне не хворіти, не вмерти раніше строку😂😂а це можна з часом вирішити. Завдячую форуму за мою таку позицію, після пережитого стресу прострочки.
Коли читаєш нові щоденники людей, розумієш їх стан на початку цієї історії кожного. Себе згадаєш. Та все однаково, хто потрапляє в боргову яму(не подобається мені цей вислів). Краще казати-тимчасові питання)))) Порада одна, яку собі вже зараз(!!!) кажу- холодний розум, спокій, і час. Все точно стає на місця і бачиш далі як рухатися. Все буде добре. Вірте в свої сили авторе щоденника, Ви справитеся. Дайте час собі, не спілкуйтеся. А рідним маєте сказати...бо то треба. Це саме важче, але треба. Тоді коли самі скажете, ще більше сили і впевненості відчуєте в собі.
Прочитал вашу историю и стало намного легче! Не знаю надолго ли, но спасибо огромное 🥲

Але минулого тижня якось стрьомненько стало,коли ідучи з роботи побачила в своєму глухому провулку недалеко від мого дому незнайомий білий бусик...Призупинилась,думаю,може з тилу додому зайти...Аж смішно стало...
Я теж бусікі боюся. Але трохи з іншої причини...

Я не знаю смогу ли я вообще их закрыть. Сумма баснословная и присутствует много ограничений, из-за которых я переживаю. О моих долгах не знает абсолютно никто и очень боюсь того что начнут названивать моим родным
Ну и сам я накосячил, Как закрывать такую сумму вообще не имею понятия
Їдьте за кордон і заробляйте кошти для закриття.

Старфін контактам не дзвонять, за місяць ідуть на тіло.
Как вообще вести себя при многочисленных звонках и СМС? Актуальны ли на сегодня предложения по погашению задолженности и в какой форме это проявляется?

Назад
Угорі