Мне помог Нацком!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Писал по образцу с сайта но ГОУФИНГОУ. списали все проценты, оставили только тело и процент пользования.уже два месяца не звонят только сообщения присылают..

Писала по этому образцу на компанию гоуфингоу. Помогли списали свои бешеные проценты и сумма не меняется
Татьяна, а какую сумму Вы брали и какие проценты Вам списали? Спасибо

Татьяна, а какую сумму Вы брали и какие проценты Вам списали? Спасибо
Сумму брала 4000, списали 9к с копейками , но пока я им все равно ничего не отдаю.. молчат и сумму не меняют.. не было у них ни одной пролонгации..

Сумму брала 4000, списали 9к с копейками , но пока я им все равно ничего не отдаю.. молчат и сумму не меняют.. не было у них ни одной пролонгации..
Это за какой промежуток времени? Вот у меня, за полтора месяца, с 2000х тысяч, просят 11 (гоуфинго). Хочу так же написать. Спасибо за ответ! Удачи!

Это за какой промежуток времени? Вот у меня, за полтора месяца, с 2000х тысяч, просят 11 (гоуфинго). Хочу так же написать. Спасибо за ответ! Удачи!
Вы какие то пролонгации делали?
Если честно не помню за какой срок..

Отправил по 30 мфо, запарился составлять) Теперь жду ответов, отпишу как получу.

Тоже интересно, или там уже не финансовая организация?

Daspar скажите, а уже получили ответ от Нацкома?
И писали ли Вы сначала в МФО?

Мені реально допомогли
Єврогроші на момент написання листа в нацкомфін борг був 39500 гривень, тіло було 5000 грн, одна пролонгація,після нацкомфіна списали до 860 гривень і я закрив їх кредит
Качай гроші було 23000 гривень, написав листа в нацкомфінпослуг при тілі 4000 гривень на сьогоднішній день в кабінеті сума 7400 гривень і не росте була пр
Здравствуйте пожалуйста пришлите мне образец как писать.та самая ситуация с евро гроши брала 4000 просят 23000.и смартивей делает россылку по моей тел.книге

Мені допоміг по єврогрошах, закрили по пролонгаціях, а хотіли ще 13 тис. Кредит 365 подвійна реституція, Багато по яких %списували до адекватних. Але мені юрист писав, там скаги дуже толкові, по 3 сторінки, кожна індивідуальна

Добрый день! Вчера написала на Смартивей, надеюсь что помогут, пролонгации были и сейчас просрочка пошла 17дней

Добрый вечер, подскажите плиз новичку как и куда писать в нацком на смартивей жалобу за распространение информации? За ранее благодарна?

Я когда пишу жалобы в Нацком, сразу в копию ставлю эл.адрес канторы, на которую пишу жалобу.
Вы не поверите, уже 2 полных недели из 20-30 звонков с день плавно перешли в 2-3 звонка В ДЕНЬ. А родных, знакомых и прочее вообще не беспокоят. Отец даже переживать стал, спрашивает, куда они все пропали, почему не звонят...
Можете мне написать на почту?

Вчора написав по Єврогроші і Гоуфінгоу. Чекаю результат.
Наступні листи пишу по Бистрозайм, мані бум, кредитап, майкредит, дінеро та клай...хтось відправляв по них письма в нацком, Якщо да - допомогло?

• Подобається
Реакції: Oles
Писал по образцу с сайта но ГОУФИНГОУ. списали все проценты, оставили только тело и процент пользования.уже два месяца не звонят только сообщения присылают..

Писала по этому образцу на компанию гоуфингоу. Помогли списали свои бешеные проценты и сумма не меняется
От руки писать?

Мне нацком помог пересчитали до тела и % до просрочки. Даже на тот момент когда продали Талиону в ответном письме пишется. Ответ пришел ровно через месяц. Я писала несколько писем и точно такой ответ пришел заново. Только разные числа.
Можете пожалуйста скинуть образец письма в нацкомфин на электронную почту [email protected]! Манивео уже просто достали

Не знаю, где я уже дела их письмо.
Ответ был через месяц, писала на сайте, договор не прикрепляла.
Через 2 недели после жалобы уже прекратили начислять % и плюс еще списали гр.50.
Также перестали слать письма.
А що іменно писали і як?
Скиньте пожалуйста ссылку
Що іменно писали і як. Бо дупля не піду маю цього місяця родити а голова облазить
Мне нацком помог пересчитали до тела и % до просрочки. Даже на тот момент когда продали Талиону в ответном письме пишется. Ответ пришел ровно через месяц. Я писала несколько писем и точно такой ответ пришел заново. Только разные числа.
Можите зразочок кинути що писали бо вже сили нема [email protected]. дякую
Будь ласка, завжди радий допомогти, ми всі в такій жопці))

Голові Нацкомфінпослуг
Я, ПІБ, місце дата код народження
Я, ПІБ, маю діючий кредитний інтернет договір з Товариство з обмеженою відповідальністю "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ"
Кредит був виданий на суму 5000 грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають 14500 грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних зобов’язань з відсотками біля 20000грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від 25.01.2019 р. № 4537325 (строк дії договору 30 днів, укладений між Товариство з обмеженою відповідальністю "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ" та ПІБ.

Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу свій мейл
Можна адресу нац кому. Ви договір відсилали? Або якісь скріншоти?
Нужно вначале разобраться, а потом писать
А як порахувати клоаан якщо договір 2500 від 24.06. 2019 р і сплачувала до сьогодні без прострочок.42.08грн. день тоді получається що я ще їм перептила
Нет. Писала на сайте. Вот вчера написала еще 3, буду ждать..
Можна силку на сайт
Нет. Писала на сайте. Вот вчера написала еще 3, буду ждать..
Я не можу знайти де писати мені тільки якусь інфу викідає. Можливо вони вже в електронному варіанті не приймають?
Можете мне написать на почту?
І мені будьласка а то вроду скорше строку
В
Вчора написав по Єврогроші і Гоуфінгоу. Чекаю результат.
Наступні листи пишу по Бистрозайм, мані бум, кредитап, майкредит, дінеро та клай...хтось відправляв по них письма в нацком, Якщо да - допомогло?
Можити скинути зразочок. И ви писали їм на майл?

Останнє редагування:
Как написать в Нацком? скиньте пожалуйста пример.спасибо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі