Мне помог Нацком!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Добрый день! Первый раз писала письмо в Нацкомфинуслуг по Манивео. Вчера пришло письмо от них. Сколько примерно еще ждать следующего решения от них. И что делать дальше? Только что общалась с одним из Маников, он сказал что Нацкомфинуслуг ничего не решает.
А можети скинути зразок

Образец на форуме нашла

Звонки, смс. Больше нечего.
Точно также и ЕвроГроши

На сайте все четко написано долг закрыт по обоим мфо. Какие кали?
Здравствуйте!А вы на сайте брали образец в нацком..когда писали???
Подскажите ..очень нужно...13 мфо в просрочке...хочу чтоб правильно написать им...может помогут
Пришел ответ на е-мейл что есть нарушения. Через два дня письмо пришло от МФО долг закрыт чере три недели смс что бы скинула реквизиты на возврат средств.
А на возврат средств вы отдельно писали письмо???

А кто то писал на приват банк в нацком ?

вечер добрый.
перешлите пожалуйста рабочий шаблон в нацком.
[email protected]
спасибо

Голові Нацкомфінпослуг
Я, ПІБ, народився в місце народження, код, вулиця,
Я, ПІБ, маю діючий кредитний інтернет договір з Товариство з обмеженою відповідальністю "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ"
Кредит був виданий на суму 5000 грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають 14500 грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних зобов’язань з відсотками біля 20000грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від 25.01.2019 р. № 4537325 (строк дії договору 30 днів, укладений між Товариство з обмеженою відповідальністю "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ" та ПІБ.

Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу
А ще обов'язково треба вказувати внизу зліва дату,а справа П.І. по Б.

А ще обов'язково треба вказувати внизу зліва дату,а справа П.І. по Б.
спасибо большое!
подскажите, как быть если манивео передало уже в таилон?
где брать номер договора...и в целом информацию по кредиту и пролонгациям?
спасибо большое!
это я не в ответ хотел, а общим

Останнє редагування:
спасибо большое!

это я не в ответ хотел, а общим
Мене це питання теж цікавить. Я на всіх написала, а як на Таліон писати - не знаю. Чи це треба на Манівео. Я фото особистого кабінету скачала раніше, як тільки продали. А вчора зайшла,то вже нічого немає, тільки сума,яку треба оплатити. Я їм вже заплатила все повністю, вони мені ще винні,гади. Який ще Таліон? Швидко вони продали. Поки місяць тиші.

Всем добрый день. Я сегодня пляшу от радости:diska4:Мало того что они закрыли займ так вот ещё через две недели или три смс:письмо::ahaha:

Я рчено благодарна нацкомфинуслуг за такую помощь.
Добрый день хочу попросить у вас помочь, если возможно напишите как вы писали в нацком .
Можете образец письма скинуть, которое писали и куда именно писать
И мне пожалуйста.

Добрый день хочу попросить у вас помочь, если возможно напишите как вы писали в нацком .

И мне пожалуйста.
Добрий день. Я постараюсь найти те записи

И мне пожалуйста.
Нашла
Піп
Інн
Адреса проживання

Телефон

Я ПІП, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю ФК"Верона"

Кредит був виданий на суму ### грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають #### від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками ####грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ########(строк дії договору ## днів) укладений між товариством

Товариства з обмеженою відповідальністю "ФК" Верона" код ЄДРПОУ

так як, на моє прохання вони не відповідає, вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, як, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Ч.м.р піп

Добрий день. Я постараюсь найти те записи

Нашла
Піп
Інн
Адреса проживання

Телефон

Я ПІП, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю ФК"Верона"

Кредит був виданий на суму ### грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають #### від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками ####грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ########(строк дії договору ## днів) укладений між товариством

Товариства з обмеженою відповідальністю "ФК" Верона" код ЄДРПОУ

так як, на моє прохання вони не відповідає, вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, як, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Ч.м.р піп
Большое спасибо

Як подивися бистрозайм скільки я їм уже проплачувала , в кабінеті не можу знайти

Написала лист на гоуфінгоу.. відповідь прийшла через місяць, про те, що МФО не надало документів. Ще через 15 днів прийшла відповідь, що сума боргу з 2000 тіла, разом з відсотками і штрафом за прострочки становить 4665 грн.. хоча МФО хотіли 19000.
Зайшла у кабінет до закриття стоїть 4665 грн. А решту 14 тис, МФО оплатило саме собі.
Але ж за цей місяць мозок винесли взагалі, були і погрози і колажі і дзвінки на роботу. Головне це все витримати)))
Поздравляю! Ни единой лишней копейки каллам!
Як подивися бистрозайм скільки я їм уже проплачувала , в кабінеті не можу знайти
Там такого не будет

Извиняюсь на какой адрес отправить здесь их много и не знаю куда
Не могу скриншот прикрепить
Помогите пожалуйста,зашла в нацком потом в форма для подання електронного звернення зарегестрировалась через банкинг оно беня перевело в министерство та комитет цифровой трансформации Украины там так и писать? очень очень прошу вас помогите.

Останнє редагування:
А якщо написати на урядову на емейл , буде толк? І куда краще писати на урядову чи нацком? Урядова бистріше роздупляється.

Evgeniya, Дійсно допомагає.Але залежить від того, яку Ви інформацію надасте.Деякі МФО навіть самі гарантійний лист прислали із фіксованою адекватною сумою заборгованості.А то "лічильники" свої повключали і мозг всім виносять. І ще працівники деяких МФО навіть вміють ввічливо спілкуватися після скарги в Нацкомфін.
Подскажите плиз,какой адрес электронной почты у нацкомфин?куда писать письмо с жалобой??

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі