Orusia89
Форумчанин
- Дописи
- 1345
- Реакції
- 238
- Бали
- 5275
Orusia89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як документи не приставили,а дзвонять далі?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як документи не приставили,а дзвонять далі?
нет, пока ещё не звонили. После нацкома вообще меньше звонить стали.Як документи не приставили,а дзвонять далі?
Та обновили договір і срок діїнезнаю що це , зайшла щойно в особистий кабінет манівео, і шооок))))) ще 2 дні тому сума була 22000, тіло 6500, прострочка від 5.01., а тепер 9000, пише що 21.03. була оплата 11000...... зробили мені подарунок на день народження))))))))))))))
Поздравляю Вас! Это круто, а я еще жду ответов от нацкома((Здравствуйте хочу снова рассказать приятную новость. Так как Нацком работает. Первыми мне закрили кредит Гроши Всим. А теперь о ЕвроГроши ещё вчера сумма была 22000 а сегодня смс мой долг успешно погашен. Победа.
А скільки чекали відповідь! І як Гроші вмім діялиЗдравствуйте хочу снова рассказать приятную новость. Так как Нацком работает. Первыми мне закрили кредит Гроши Всим. А теперь о ЕвроГроши ещё вчера сумма была 22000 а сегодня смс мой долг успешно погашен. Победа.
Можите фото мне на почту скинуть письма [email protected]Нет, я писала все по стандарту) договора открыты, теперь мфо просят копию решения Нацкомфина на юридический адрес, для решения моего вопроса об возврате средств)
Rimma, Я сегодня начала писать в нацком, но не уверена что правильно можете мне сбросить образец хочу сравнитьЗдравствуйте хочу снова рассказать приятную новость. Так как Нацком работает. Первыми мне закрили кредит Гроши Всим. А теперь о ЕвроГроши ещё вчера сумма была 22000 а сегодня смс мой долг успешно погашен. Победа.
Як себе поводили гроші всімЗдравствуйте хочу снова рассказать приятную новость. Так как Нацком работает. Первыми мне закрили кредит Гроши Всим. А теперь о ЕвроГроши ещё вчера сумма была 22000 а сегодня смс мой долг успешно погашен. Победа.
У мене спочатку дуже ввічлива дівчина питала коли буде проплата-так було протягом місяця, потім подрузі в Контакті зробили пopнoколлаж і розіслали всім її друзям, мені при цьому погрожували писали всяку гидоту поливали брудом. Потім я написала електронне звернення на Урядову гарячу лінію, ті надіслали мої запити до поліції і нацкомфіну. Після цього мене перестали переслідувати і погрожувати. Зараз ці придурки заплатили самі собі а в кабінеті залишили лише тіло кредиту якось такЯк с
Як себе поводили гроші всім
Мені ще не погрожували,але я вже зараз написала на урядову лінію і мені прийшло що надіслано в нац поліцію а в нацком ні! А скільки часу пройшло від вашої заявиУ мене спочатку дуже ввічлива дівчина питала коли буде проплата-так було протягом місяця, потім подрузі в Контакті зробили пopнoколлаж і розіслали всім її друзям, мені при цьому погрожували писали всяку гидоту поливали брудом. Потім я написала електронне звернення на Урядову гарячу лінію, ті надіслали мої запити до поліції і нацкомфіну. Після цього мене перестали переслідувати і погрожувати. Зараз ці придурки заплатили самі собі а в кабінеті залишили лише тіло кредиту якось так
я вже не пам'ятаю десь місяцьМені ще не погрожували,але я вже зараз написала на урядову лінію і мені прийшло що надіслано в нац поліцію а в нацком ні! А скільки часу пройшло від вашої заяви
О Боже,а коли відстали? Ви казали їм що написплия вже не пам'ятаю десь місяць
відстали і відстали я на них забила! трубку не беру всім сказала що це аферисти мені всі повірили і підтримали.О Боже,а коли відстали? Ви казали їм що написпли
так может это они вас продали калам?Здравствуйте хочу снова рассказать приятную новость. Так как Нацком работает. Первыми мне закрили кредит Гроши Всим. А теперь о ЕвроГроши ещё вчера сумма была 22000 а сегодня смс мой долг успешно погашен. Победа.
если пришла смс, что долг погашен, то не думаю, что продали.так может это они вас продали калам?
О знакомая личность, он и со мной общался, правда пока без грубости03/04/2019 Написала в нацкомфін Гофінго так як тіло 5500 проплатила пролонгацією 5800,на даний час требують 21000,або 16 000 на пролонгацію.Сьогодні до 16,00 проплатити не знаю що мені робити.Чи послати на їх почту лист.Звонить грубий мужчина некий Леонидович і огрожає,якщо до 16,00 не оплачу він мене опозорить.Не хочу щоб до мами позвонили.
Я тоже думаю, что если смс о том, что долг погашее то не особо вериться, что каллам продали. Меня вот когда Милоан продавал, написали что в миллоане ваш долг закрыт, и продан ККАПИТАЛесли пришла смс, что долг погашен, то не думаю, что продали.