Мне помог Нацком!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Mramor, І мої рідні настільки привикли ,до того ,що вони публічні персони ,що їм дико, що не телефонують вже так часто ,як раніше.

Evgeniya, Манівео,є гроші,дінеро,кредіт+.Кредиткаса трохи списали і сума не росте.
Є кеш,єврогроші,Бистрозайм документи не надали на перевірку.
По іншим чекаю.
Як документи не приставили,а дзвонять далі?

незнаю що це , зайшла щойно в особистий кабінет манівео, і шооок))))) ще 2 дні тому сума була 22000, тіло 6500, прострочка від 5.01., а тепер 9000, пише що 21.03. була оплата 11000...... зробили мені подарунок на день народження))))))))))))))
Та обновили договір і срок дії

Здравствуйте хочу снова рассказать приятную новость. Так как Нацком работает. Первыми мне закрили кредит Гроши Всим. А теперь о ЕвроГроши ещё вчера сумма была 22000 а сегодня смс мой долг успешно погашен. Победа.

Здравствуйте хочу снова рассказать приятную новость. Так как Нацком работает. Первыми мне закрили кредит Гроши Всим. А теперь о ЕвроГроши ещё вчера сумма была 22000 а сегодня смс мой долг успешно погашен. Победа.
Поздравляю Вас! Это круто, а я еще жду ответов от нацкома((

А скільки чекали відповідь! І як Гроші вмім діяли

Rimma, Я сегодня начала писать в нацком, но не уверена что правильно можете мне сбросить образец хочу сравнить

Як с
Як себе поводили гроші всім

Всім привіт цей образец що на сайті він не добрий я підставляла свої дані все і мені написали шо не правильно скиньте будь ласка як ви пишете просто сил вже немає з ними

Як с

Як себе поводили гроші всім
У мене спочатку дуже ввічлива дівчина питала коли буде проплата-так було протягом місяця, потім подрузі в Контакті зробили пopнoколлаж і розіслали всім її друзям, мені при цьому погрожували писали всяку гидоту поливали брудом. Потім я написала електронне звернення на Урядову гарячу лінію, ті надіслали мої запити до поліції і нацкомфіну. Після цього мене перестали переслідувати і погрожувати. Зараз ці придурки заплатили самі собі а в кабінеті залишили лише тіло кредиту якось так

У мене спочатку дуже ввічлива дівчина питала коли буде проплата-так було протягом місяця, потім подрузі в Контакті зробили пopнoколлаж і розіслали всім її друзям, мені при цьому погрожували писали всяку гидоту поливали брудом. Потім я написала електронне звернення на Урядову гарячу лінію, ті надіслали мої запити до поліції і нацкомфіну. Після цього мене перестали переслідувати і погрожувати. Зараз ці придурки заплатили самі собі а в кабінеті залишили лише тіло кредиту якось так
Мені ще не погрожували,але я вже зараз написала на урядову лінію і мені прийшло що надіслано в нац поліцію а в нацком ні! А скільки часу пройшло від вашої заяви

Мені ще не погрожували,але я вже зараз написала на урядову лінію і мені прийшло що надіслано в нац поліцію а в нацком ні! А скільки часу пройшло від вашої заяви
я вже не пам'ятаю десь місяць

03/04/2019 Написала в нацкомфін Гофінго так як тіло 5500 проплатила пролонгацією 5800,на даний час требують 21000,або 16 000 на пролонгацію.Сьогодні до 16,00 проплатити не знаю що мені робити.Чи послати на їх почту лист.Звонить грубий мужчина некий Леонидович і огрожає,якщо до 16,00 не оплачу він мене опозорить.Не хочу щоб до мами позвонили.

так может это они вас продали калам?

03/04/2019 Написала в нацкомфін Гофінго так як тіло 5500 проплатила пролонгацією 5800,на даний час требують 21000,або 16 000 на пролонгацію.Сьогодні до 16,00 проплатити не знаю що мені робити.Чи послати на їх почту лист.Звонить грубий мужчина некий Леонидович і огрожає,якщо до 16,00 не оплачу він мене опозорить.Не хочу щоб до мами позвонили.
О знакомая личность, он и со мной общался, правда пока без грубости

если пришла смс, что долг погашен, то не думаю, что продали.
Я тоже думаю, что если смс о том, что долг погашее то не особо вериться, что каллам продали. Меня вот когда Милоан продавал, написали что в миллоане ваш долг закрыт, и продан ККАПИТАЛ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі