Мне помог Нацком!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
тоже интересно когда ждать от Нацкома ответ...и когда списывают часть долга,там в личном кабинете что пишет?

Позвонил на горячую линию Урядову - оставил жалобу на Качай и Фактор
Вечером пришел домой , написал в Нацком на Качай! О процентах. О вранье в рекламе. О процедуре выдачи. Все с Законами. С договором. Жду ответа.
И на Фактор. Чтобы те у них затребовали договор факторинга и переуступки прав. Калососы офанарели. В 7-30 вчера начали звонить.

Mramor, І мої рідні настільки привикли ,до того ,що вони публічні персони ,що їм дико, що не телефонують вже так часто ,як раніше.

Evgeniya, Манівео,є гроші,дінеро,кредіт+.Кредиткаса трохи списали і сума не росте.
Є кеш,єврогроші,Бистрозайм документи не надали на перевірку.
По іншим чекаю.
Тому що єкеш выгодно продать колектору и избавиться от вас,но если пишет колектор или звонить то просто пожалуйтесь в полицию что незнаете почему вам угрожают и они одстанут о них вы забудете,евро гроші самі зникнуть якшо їм невідповідати

тоже интересно когда ждать от Нацкома ответ...и когда списывают часть долга,там в личном кабинете что пишет?
Ответ может быть и через пару недель, может быть и через месяц-полтора. Мфо могут не предоставить документы, и так может быть не раз.
У каждого личный кабинет разный, откуда мы знаем что Вам в нём напишут. Вы вообще о каком личном кабинете?

Ответ может быть и через пару недель, может быть и через месяц-полтора. Мфо могут не предоставить документы, и так может быть не раз.
У каждого личный кабинет разный, откуда мы знаем что Вам в нём напишут. Вы вообще о каком личном кабинете?
я имею ввиду личный кабинет в МФО. там просто сумма уменьшится? или как?

я имею ввиду личный кабинет в МФО. там просто сумма уменьшится? или как?

Так Ваш же личный кабинет, откуда кто тут знает что у Вас в нем вообще.
Разные мфо делают по-разному, кто сразу меняет в лк после списания, кто просит что-то закинуть, только потом меняют сумму, кто вообще ничего не меняет, утверждают устно сколько осталось оплатить.
А Вам уже кто-то что-то списал?

Кредит + сами предложили закрыть за тело, но сумма в лк не менялась, я оплатила, а остальное списали...

У меня в кассе кредит весит уже 2 месяца.
У меня 1,5 года
Не знаю кому помогли вам повезло. Я писал на Еврогроши манивео длория ответа так и нет прошёло больше месяца все жду при чем писал 2 раза сейчас думаю опять написать

Вам крупно повезло. У меня в Еврогроши тело 7500 сейчас просрочки и все вместе уже 52000 писал в нацком толку нет молчат
Так вам еще повезло, у меня тело 4500 а насчитали 104000 тыс., и продать уже успели........

У меня 1,5 года

Так вам еще повезло, у меня тело 4500 а насчитали 104000 тыс., и продать уже успели........
мне вот интересно ...кто то на кешбери писал хоть раз?я сколько форум читаю никто за них не пишет что мол написали в нац.фин ..они что реально такие страшные и все бездействуют по ним?

Позвонил на горячую линию Урядову - оставил жалобу на Качай и Фактор
Вечером пришел домой , написал в Нацком на Качай! О процентах. О вранье в рекламе. О процедуре выдачи. Все с Законами. С договором. Жду ответа.
И на Фактор. Чтобы те у них затребовали договор факторинга и переуступки прав. Калососы офанарели. В 7-30 вчера начали звонить.
Есть результаты?

Народ поясніть будьласка що це означає бо не можу в'їхати що маю робити дальше

Вкладення

• IMG_20200228_164623.webp
    IMG_20200228_164623.webp
    290.6 Кб · Перегляди: 65
  • Screenshot_2020-02-28-16-43-39-374_com.google.android.apps.docs.webp
    Screenshot_2020-02-28-16-43-39-374_com.google.android.apps.docs.webp
    270 Кб · Перегляди: 77
Народ поясніть будьласка що це означає бо не можу в'їхати що маю робити дальше
Мені такі ж відповіді приходили. Потрібно надати докази Нацкому: копію договору, квитанції... Тоді вони знову будуть перевіряти.

Мені такі ж відповіді приходили. Потрібно надати докази Нацкому: копію договору, квитанції... Тоді вони знову будуть перевіряти.
То вони нічо нацкому поідеї не надали ніякого договору
Я не маю договору і в майкредит немає на сайті

У мене склалося враження,що їм і запроси не робили, бо по Гоуфінгоу написали,що не надали договір і перевірку продовжили на 15 днів, а по всім іншим - надайте докази. У кабінеті Дінеро договору немає. Проплати- 0. Люди пишуть,що вони не надають його. У мене така ж ситуація,як у Вас. Де брати докази? Я пролонгацій зробила на тисяч 15 , при тілі 8500. Вони мені й менше тіла пропонували, але багато грошей віддала й так. Що робити не знаю.
Майкредіта у мене вже немає, давно закрила. З Бистрозаймом така ситуація у мене.

У мене склалося враження,що їм і запроси не робили, бо по Гоуфінгоу написали,що не надали договір і перевірку продовжили на 15 днів, а по всім іншим - надайте докази. У кабінеті Дінеро договору немає. Проплати- 0. Люди пишуть,що вони не надають його. У мене така ж ситуація,як у Вас. Де брати докази? Я пролонгацій зробила на тисяч 15 , при тілі 8500. Вони мені й менше тіла пропонували, але багато грошей віддала й так. Що робити не знаю.
Жестяк, мені тіпа самі собі списали 4тис. Також в шоці вже обзвонюють всіх. Нема на них управи. Але правда я пролонгації не робила тіло 6тис
До нього можна написати на електронку казав поможе чим зможе. Класний дядько з точковими відео. Тоже буду писати що маю робити дальше

Вкладення

• IMG_20200228_120933.webp
    IMG_20200228_120933.webp
    440.4 Кб · Перегляди: 73
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі