Мне помог Нацком!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Всем привет) Что за дядька?)

ЗДРАВСТВУЙТЕ подскажите пожалуйста как это понимать
Screenshot_20200228-153604.webp
Screenshot_20200228-153600.webp

Вкладення

• Screenshot_20200228-153555.webp
    Screenshot_20200228-153555.webp
    203.5 Кб · Перегляди: 44
После обращения в нацком на топ кредит, они возвращают переплату, сегодня пришло письмо с требованием вислать реквизиты..Нацком действует
можете выслать образец письма?) вы именно писали на возврат?

Что за логика?) Не выгодно им что-то кидать вообще. Если продают каллам - то этим ****** платить не надо вовсе
А якщо продадуть кредит каллам,то потім ті не наглітимуть?І не налітатимуть?

@The_SaMe,
Сегодня 3 неделя пошла как я написал на все 20 мфо в нацкомфин. Жду ответа
Вы писали на электронику им или Укрпочтой отправляли?
После письма, где то около месяца прошло, остановили начисления в ccloan и списали пеню, и 70% от тела оставили.
Добрый день. Они звонили многим, на работу и соседям звонили? У Вас были пролонгации? И сбросьте пожалуйста своё письмо, что именно и как Вы писали, конечно без персональных данных.

Останнє редагування:
@The_SaMe,
Вы писали на электронику им или Укрпочтой отправляли?

Добрый день. Они звонили многим, на работу и соседям звонили? У Вас были пролонгации? И сбросьте пожалуйста своё письмо, что именно и как Вы писали, конечно без персональных данных.
Кому то пришли ответи еще с нац .кома по шарагам?люди писали почти месяц прошел но ответы никто не пишет

Кому то пришли ответи еще с нац .кома по шарагам?люди писали почти месяц прошел но ответы никто не пишет
мне пришел ответ по двум шарашках надайте доки, что я и сделал с ЛК поскачивав и опять отправил

мне пришел ответ по двум шарашках надайте доки, что я и сделал с ЛК поскачивав и опять отправил
короче нацком усіх дінамлять хто доки не прислав....ну нічого ще раз відправим уже з доками(

Жду отаетп

короче нацком усіх дінамлять хто доки не прислав....ну нічого ще раз відправим уже з доками(
а документы через ответ будете отправлять или новое заявление через урядову? я просто через электронное обращение отправляла, там ничего невозможно прикрепить. зря месяц жду...

а документы через ответ будете отправлять или новое заявление через урядову? я просто через электронное обращение отправляла, там ничего невозможно прикрепить. зря месяц жду...
по новому запит на урядовий контакт центр і прикріплю що є

Динамить Невінчаний, сьогодні зрозуміла. Я писала на п'ять діючих кредитів та десь п'ять закритих. Приходили відповіді,щоб надала докази. А на днях заказним листом прийшло звернення від Сос кредиту( кредит закритий), щоб написала заяву, реквізити для перерахунку 20,40 грн. і вислала їм. А сьогодні ще одна відповідь від Нацкому, що вони робили запит, сума займу, оплати і скільки компанія винна мені. Підпис: Павленко Г. Звичайно, сума не дуже велика, коли з тіла 6000 заплатила 18000,але хоч щось. Значить, дійсно працює Павленко, а Невінчаний без доків нічого не робить. Місяць даремно чекала. Знову писати треба.
[email protected]

звоните 3700 и получите часть квитанций
Що це за номер?
Я писала на несколько МФО,ответа ещё нет.Но Кр.касса не звонят,а Динеро утром прислало смс что распространят обо мне инфу в СМИ,а только-что звонят и просят отозвите заяву с Нацкома,а мы спишем %и штрафы вернёте только тело и то скажите когда сможете проплатить и 1платежом или разделить на несколько вам.А мы вам гарантийное письмо вышлем,и беспокоить не будем.Я аж ростерялась...Так что Нацком.действует))))ну в крайнем случае с Динеро.
А Ви договір з Дінеро висилали?
Написала лист на гоуфінгоу.. відповідь прийшла через місяць, про те, що МФО не надало документів. Ще через 15 днів прийшла відповідь, що сума боргу з 2000 тіла, разом з відсотками і штрафом за прострочки становить 4665 грн.. хоча МФО хотіли 19000.
Зайшла у кабінет до закриття стоїть 4665 грн. А решту 14 тис, МФО оплатило саме собі.
Але ж за цей місяць мозок винесли взагалі, були і погрози і колажі і дзвінки на роботу. Головне це все витримати)))
Як у Вас справи з Гофінгоу? Я писала в Нацком, була відповідь,що розгляд продовжено на 15 днів,бо не надали документи. Я їх ігнорю, вони активно дзвонять. А сьогодні зайшла в кабінет, а вони самі оплатили 20000 з чимось. До сплати стоїть 3800. Брала 2500, повинна була заплатити 3800. Пролонгацій було на таку ж суму. Я не хочу їм віддавати ще 3800 й немає чим. Не знаю, що робити. Друга відповідь від Нацкому ще не прийшла. Що Ви робите? Ви платили? Як вони поводяться? Я думала, може, в Нацком договір відправити.

Останнє редагування:
Evgeniya, Дійсно допомагає.Але залежить від того, яку Ви інформацію надасте.Деякі МФО навіть самі гарантійний лист прислали із фіксованою адекватною сумою заборгованості.А то "лічильники" свої повключали і мозг всім виносять. І ще працівники деяких МФО навіть вміють ввічливо спілкуватися після скарги в Нацкомфін.
Мне и без нацкома извиняются)))

Динамить Невінчаний, сьогодні зрозуміла. Я писала на п'ять діючих кредитів та десь п'ять закритих. Приходили відповіді,щоб надала докази. А на днях заказним листом прийшло звернення від Сос кредиту( кредит закритий), щоб написала заяву, реквізити для перерахунку 20,40 грн. і вислала їм. А сьогодні ще одна відповідь від Нацкому, що вони робили запит, сума займу, оплати і скільки компанія винна мені. Підпис: Павленко Г. Звичайно, сума не дуже велика, коли з тіла 6000 заплатила 18000,але хоч щось. Значить, дійсно працює Павленко, а Невінчаний без доків нічого не робить. Місяць даремно чекала. Знову писати треба.

Що це за номер?

Як у Вас справи з Гофінгоу? Я писала в Нацком, була відповідь,що розгляд продовжено на 15 днів,бо не надали документи. Я їх ігнорю, вони активно дзвонять. А сьогодні зайшла в кабінет, а вони самі оплатили 20000 з чимось. До сплати стоїть 3800. Брала 2500, повинна була заплатити 3800. Пролонгацій було на таку ж суму. Я не хочу їм віддавати ще 3800 й немає чим. Не знаю, що робити. Друга відповідь від Нацкому ще не прийшла. Що Ви робите? Ви платили? Як вони поводяться? Я думала, може, в Нацком договір відправити.
Покажите образец как вы писали пожалуйста
Мне помог с "Позычкой" моней бум. Просрочка 65 дней было все и звонки и угрозы и с тела кредита в 1800 долг 12700 но, после обращения, в Нацкомфин сумма стала 5600 и не растет. Все равно много, буду ждать еще
Можно образец как вы написали и куда писать?

Що це за номер?

Просто поставили суму которую вы им должны согласно договора. Будет лаве закрывайте. Нету, пусть ждут
Mramor, І мої рідні настільки привикли ,до того ,що вони публічні персони ,що їм дико, що не телефонують вже так часто ,як раніше.

Evgeniya, Манівео,є гроші,дінеро,кредіт+.Кредиткаса трохи списали і сума не росте.
Є кеш,єврогроші,Бистрозайм документи не надали на перевірку.
По іншим чекаю.
Они их придоставляют так как положено с адекватными сумами

Просто поставили суму которую вы им должны согласно договора. Будет лаве закрывайте. Нету, пусть ждут Я їм пролонгаціями вже 3800 віддала. Досить.

Покажите образец как вы писали пожалуйста Я писала своїми словами, за порадою однієї людини з форуму. Прошу перевірити договір... на правильність нарахувань відсотків та оплат.

Можно образец как вы написали и куда писать?
Просто поставили суму которую вы им должны согласно договора. Будет лаве закрывайте. Нету, пусть ждут

Це у Вас так було?

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі