Мне 24 года и у меня долгов в МФО на 150.000 грн

• Автор теми Автор теми hmls_gd
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 3K
Fox ep tvoy, Haiz, Марфунчик,

А протягом якого часу вони починають давати пропозиції?
Найбільша просрочка з 28.09.2020.
А деякі за 5 днів мені вже всю кров випили
Кто как но пару месяцев минимум. Не общайся с ними нервы сохранишь,все твои обещания и уговоры им до лампочки,чем больше общаешься тем больше будут звонить,и на звонки остальным это не повлияет никак(звонить всеравно будут)

hmls_gd, мой совет,не общаетесь с ними! Поменяйте симку,или поставьте труколор.От того что вы нервничаете вам легче не будет!

Все буде добре, не потрібно нервувати. В мене 35 МФО 2 роки прострочок. Согодні на підприємство де працюю надійшов ВП. Проконсультувалась з адвокатом будемо подавати до суду.

Все мы в начале думали, если я не буду общаться , они будут звонить окружению. Они им будут звонить по-любому, особенно учитывая ваш юный возраст. Поэтому не трепайте себе нервы)) только игнор! Через 3 мес будут просить тело или предлагать акции
Вы же работаете, имеете доход? Не все на родителей упадёт. Рассказывайте им, можно не о всех 25)

Не волнуйтесь. У меня кредитов туева хуча, которых я не брал. При этом есть 2 карты кредитные с просрочками из-за ковида-19. А у меня семья. Дочь 3-й класс. Со здоровьем беда-беда (подорвал нервами изза кредитов. Мне родственники не верили, что это не я понабирался, пока я кредитную историю не показал, где всё видно как на бумаге, что понабирали в момент кражи\утери паспорта (справка с полиции 29.01.2019, а первый кредит по потерянному 26.01.2019)

Не волнуйтесь. У меня кредитов туева хуча, которых я не брал. При этом есть 2 карты кредитные с просрочками из-за ковида-19. А у меня семья. Дочь 3-й класс. Со здоровьем беда-беда (подорвал нервами изза кредитов. Мне родственники не верили, что это не я понабирался, пока я кредитную историю не показал, где всё видно как на бумаге, что понабирали в момент кражи\утери паспорта (справка с полиции 29.01.2019, а первый кредит по потерянному 26.01.2019)
:попкорн:

Мені 23 і я мала більше. По тих що лишилися стаж прострочки більше пів року. Чувак не кіпішуй сильно. То реально віддати, та реально не платити. Через рів року дзвінки майже стихають.
З калами краще не спілкуватися. Є шанс що не будуть особо терорити близьких

Мені 23 і я мала більше. По тих що лишилися стаж прострочки більше пів року. Чувак не кіпішуй сильно. То реально віддати, та реально не платити. Через рів року дзвінки майже стихають.
При слове чувак, почему то вспомнила Кузьму.

Не знаю что делать. Пошли просрочки. Всем звонят, не только контактам.
Паники нету, но просто реально не знаю, что с этим всем делать.
Поки нема судів і внн. Нічого не делать. Живіть спокійно. Мені трохи більше ніж і сума меньше. Але вже більше року в просрочках. І живу собі..

Поки нема судів і внн. Нічого не делать. Живіть спокійно. Мені трохи більше ніж і сума меньше. Але вже більше року в просрочках. І живу собі..
Тільки що прислали СМС на вайбер з МФО рідним. Є якийсь спосіб донести їм через поліцію, можливо, що вони не мають права дзвонити особам, яких не було зазначено як контактних осіб?

Тільки що прислали СМС на вайбер з МФО рідним. Є якийсь спосіб донести їм через поліцію, можливо, що вони не мають права дзвонити особам, яких не було зазначено як контактних осіб?
Нет

як Ви вийшли з цієї ситуації?

Kp716115, _victoria_, Fox ep tvoy,

Я за себе не переживаю. Більше всього переживаю за рідних. Так як це просто морально дуже виснажує, постійні дзвінки, смс і так далі.
З деяких просто звонить бот, деякі стабільно дзвонять, називають ПІБ рідних та друзів, кажуть, що і надалі будуть звонити, ставлять якісь часові рамки, грублять, кричать...одним словом неадекватні. На даний момент, звичайно, повністю закрити борг нема. Зарплата хороша, і звичайно, витрачати її на пролонгації я не збираюсь. Це 7\14 днів тиші, але надто великою ціною.
Просто я сам не зрозумів у який момент їх стало так багато. Ну і от зараз сиджу у цій ямі. Просто думаю, як і що робити...
Чи йти в повний ігнор, чи таки годувати їх пустими обіцянками. Перестаєш брати трубку - звонять рідним. Рідним кажу не звертати уваги, просто це жуліки. Але ж зрозуміло, що це не буде вічність. Думав написати заяву у поліцію, але треба хорошого юриста, шоб грамотно все описав і розклав по поличкам.
Вина моя у цьому є, головне це визнати. Просто нема бажання, шоб через мою дурість страждали терором мої близькі.
А так як ви в цьому не перший рік розбираєтесь - прошу ваших адекватних порад. Наперед дякую)
Ух.. который раз пишу схему. :)
Заключаете у нотариуса с кем-то из близких договор вашего займа на 100/500 миллионов, под залог всего, что у вас есть, и всех ваших доходов . Все, ваше имущество в безопасности. С близкими сами разговаривайте! Себе и всему окружению меняете симки... Кто не хочет, тот как как в игре "кто не спрятался, я не виноват";) Закрываете все соцсети! Меняете образ жизни! Все!!!;)

150к
Как Вам столько дали ?)
Брав один, другий потім третій і так далі. Причому, минулого місяця все було під контролем. Брав - закривав. А тут "трошки" все пішло не поплану.

Можна попробувати. Але це мало дієво. Або не надовго. Краще самому переконати рідних і оточення що це вимогателі і бандити.

Ух.. который раз пишу схему. :)
Заключаете у нотариуса с кем-то из близких договор вашего займа на 100/500 миллионов, под залог всего, что у вас есть, и всех ваших доходов . Все, ваше имущество в безопасности. С близкими сами разговаривайте! Себе и всему окружению меняете симки... Кто не хочет, тот как как в игре "кто не спрятался, я не виноват";) Закрываете все соцсети! Меняете образ жизни! Все!!!;)
Майна нема, машини теж. Житло орендую у іншому місті. Фейсбука не мав і не маю.

Назад
Угорі