Kp716115,
_victoria_,
Fox ep tvoy,
Я за себе не переживаю. Більше всього переживаю за рідних. Так як це просто морально дуже виснажує, постійні дзвінки, смс і так далі.
З деяких просто звонить бот, деякі стабільно дзвонять, називають ПІБ рідних та друзів, кажуть, що і надалі будуть звонити, ставлять якісь часові рамки, грублять, кричать...одним словом неадекватні. На даний момент, звичайно, повністю закрити борг нема. Зарплата хороша, і звичайно, витрачати її на пролонгації я не збираюсь. Це 7\14 днів тиші, але надто великою ціною.
Просто я сам не зрозумів у який момент їх стало так багато. Ну і от зараз сиджу у цій ямі. Просто думаю, як і що робити...
Чи йти в повний ігнор, чи таки годувати їх пустими обіцянками. Перестаєш брати трубку - звонять рідним. Рідним кажу не звертати уваги, просто це жуліки. Але ж зрозуміло, що це не буде вічність. Думав написати заяву у поліцію, але треба хорошого юриста, шоб грамотно все описав і розклав по поличкам.
Вина моя у цьому є, головне це визнати. Просто нема бажання, шоб через мою дурість страждали терором мої близькі.
А так як ви в цьому не перший рік розбираєтесь - прошу ваших адекватних порад. Наперед дякую)