Щоденник Мій шлях до щасливого життя без боргів❤️

• Автор теми Автор теми Valencia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 6K
Доброго дня, у кого було протер мінування в Кредит7, з ними можна якось домовитись? Бо прислали лист додому
Здравствуйте.можно с ними договориться.я закрыла за тело.но переговоры шли долго и почти каждый день

Це наслідок того, що в дитинстві на першому місці була старша сестра, та й зараз так. Про мене мама колись сказала що взагалі не хотіла мене народжувати, а мій покійний батько змусив її. По життю всі роблять так, щоб було зручно і вигідно сестрі. З дитинства одяг їй купували, який вона хотіла, мені купляли або те що дешевше, або ж я щось доношувала. Коли пішли вчитись мене відправили де дешевше. Вчилась і жила далеко від дому, а на вихідні їздила до тітки, бо коли в мами питала чи можна мені приїхати додому, відповідь завжди була одна: "по шо ти сюди будеш їхати, в мене немає для тебе грошей". Хоча я додому їхала не по гроші (в мене вони були, я отримувала стипендію і пенсію, бо тато помер коли мені було 2місяці)... У 10-11 класі, коли мама почала жити з чоловіком, а той п'яний серед ночі приходив і приставав до мене, а я серед ночі тікала з дому бо боялась що він зі мною щось зробить, а в цей час мама просто стояла, дивилась і...просто мовчала..... І завжди мені говорили що я все придумую, що все не так погано.... Я звикла відчувати себе лишньою, якимось непотребом.
А коли мене просять щось купити, в мене ніби вогник запалюються : МЕНЕ ПРОСЯТЬ - ЗНАЧИТЬ ПОТРІБНА, ЗНАЧИТЬ НЕ МОЖНА ВІДМОВИТИ. І тоді починається все як в тумані....
От,я такой же)Люблю быть при бабле,ну и прибухнуть правда тоже,и чтоб со мной вместе гулял весь район)

Всім доброго дня. Дуже рада що знайшла цей форум, бо тут є чимало корисної інформації і людей, які можуть підтримати і допомогти.
Отже моя історія така:
Вперше я спробувала взяти кредит в МФО ще у 2018році. Тоді цю "гадость" показала мені моя подруга. З того часу моє життя -це одні сплошні борги. Відразу зазначу, в азартні ігри не граю, ніяких заборонених речовин не вживаю, гроші брала для різних покупок: чи то одяг, чи то їжа, чи то різні предмети побуту....Головна моя проблема в тому, що я не можу щоб не влізти в кредит. Ніби якась маньячка.... Головне, що поки не наберусь, я чомусь думаю що зможу їх бігом погасити і все буде ок. Так "по крупному" я набиралася вже 4рази. Тричі мені допомагали рідні, але зараз я розумію що це для мене ніби якась хвороба, бо при найменшій потребі в грошах я лізу в МФО, тому для себе прийняла рішення четвертий раз має бути ОСТАННІМ І ЙОГО Я ЗАКРИЮ САМА!
Ось список моїх боргів:
Смартівей -2980
Фінсфера -3500
Соскредит -7500
Монто -4000
Треба - 10 800
Sun credit - 10 400
Кредит каса - 10 000
Швидко гроші - не можу в договорі знайти тіло (пише всюди тільки борг на сьогоднішній день - 7000)
Тенго - 13 500
Лові лав - 3000
Легко кредит - 3500
Клік - 2500
Кредит + - 2000
Кредит 7 - 7200
Май кредіт - 2500
Лоан - 3225
First credit - 3000
Credisend - 4300
Top 1- 4320
Є Гроші - 4507
Селфі - 3400
Bit capital - 17300
Загальна сума боргу близько 125 000грн.
З цього шаленого боргу я погасила біт кепітал і селфі.
Порадьте будь ласка, як краще гасити борги далі: від більших тіл до менших чи може якісь компанії краще гасити першими, з ким найскладніше? Може ще хтось порадить, як побороти себе і більше ніколи не брати кредити?
Всім, хто дочитав щира подяка, і безмежно вдячна тим, хто дасть якісь поради.
Ми з чоловіком вже другий рік в боргах по МФО, позаду три суди і два ще попереду.
Погашено за два роки небагато бо просто немає змоги їх гасити за одну зарплату.
Попереду ще по 16 кредитів...
За цей час я зрозуміла,що це не саме найгірше, що може бути, але ці позики дуже заважають спокійно жити.
Дуже шкода грошей, які йдуть на погашення,але мусимо це пережити ,правда я ще поняття не маю скільки часу піде на повне їх закриття. Роки два чи три це точно...

Ми з чоловіком вже другий рік в боргах по МФО, позаду три суди і два ще попереду.
Погашено за два роки небагато бо просто немає змоги їх гасити за одну зарплату.
Попереду ще по 16 кредитів...
За цей час я зрозуміла,що це не саме найгірше, що може бути, але ці позики дуже заважають спокійно жити.
Дуже шкода грошей, які йдуть на погашення,але мусимо це пережити ,правда я ще поняття не маю скільки часу піде на повне їх закриття. Роки два чи три це точно...
Тримайтеся, головне що ви з чоловіком разом, живі та здорові, а решта все - дрібниці життя

Останнє редагування:
Сьогодні ще мінус дві шаражки. Кредит плюс закрила за тіло (близько 2місяців протермінування) і Лоан плюс закрила за 3900 розділене було на 3 платежі (тіло 3225, протермінування близько 2місяців).

Ух. Ну, це норм. Тіло та ще й на 5 платежів.
Вітаю!!
Щиро дякую

І ще +1 закрита МФО. Закрила Кредит7 (тіло 7200) за 5000, прострочення 72дні. За цей час від них купа дзвінків, два листа додому і довго не хотіли йти на поступки

Останнє редагування:
Всім доброго дня. Дуже рада що знайшла цей форум, бо тут є чимало корисної інформації і людей, які можуть підтримати і допомогти.
Отже моя історія така:
Вперше я спробувала взяти кредит в МФО ще у 2018році. Тоді цю "гадость" показала мені моя подруга. З того часу моє життя -це одні сплошні борги. Відразу зазначу, в азартні ігри не граю, ніяких заборонених речовин не вживаю, гроші брала для різних покупок: чи то одяг, чи то їжа, чи то різні предмети побуту....Головна моя проблема в тому, що я не можу щоб не влізти в кредит. Ніби якась маньячка.... Головне, що поки не наберусь, я чомусь думаю що зможу їх бігом погасити і все буде ок. Так "по крупному" я набиралася вже 4рази. Тричі мені допомагали рідні, але зараз я розумію що це для мене ніби якась хвороба, бо при найменшій потребі в грошах я лізу в МФО, тому для себе прийняла рішення четвертий раз має бути ОСТАННІМ І ЙОГО Я ЗАКРИЮ САМА!
Ось список моїх боргів:
Смартівей -2980
Фінсфера -3500
Соскредит -7500
Монто -4000
Треба - 10 800
Sun credit - 10 400
Кредит каса - 10 000
Швидко гроші - не можу в договорі знайти тіло (пише всюди тільки борг на сьогоднішній день - 7000)
Тенго - 13 500
Лові лав - 3000
Легко кредит - 3500
Клік - 2500
Кредит + - 2000
Кредит 7 - 7200
Май кредіт - 2500
Лоан - 3225
First credit - 3000
Credisend - 4300
Top 1- 4320
Є Гроші - 4507
Селфі - 3400
Bit capital - 17300
Загальна сума боргу близько 125 000грн.
З цього шаленого боргу я погасила біт кепітал і селфі.
Порадьте будь ласка, як краще гасити борги далі: від більших тіл до менших чи може якісь компанії краще гасити першими, з ким найскладніше? Може ще хтось порадить, як побороти себе і більше ніколи не брати кредити?
Всім, хто дочитав щира подяка, і безмежно вдячна тим, хто дасть якісь поради.
Вам просто треба сказати самій собі СТОП! Я теж залізла в свій час в МФО, бо як це працювати і не вистачає? Робила прологації одних шараг за рахунок інших. Безкінечні смс, дзвінки, залякування і, як результат, пошук нової МФО аби тільки не дзвонили, не діставали. Тішилась, як дурна, вибачте. Але в якийсь момент я сказала собі СТОП. ЖОДНОГО МФО БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ.
Скажу чесно, лягла на дно. Здригалася від кожного звуку з телефона. А зараз, трішки підзбирала, і вирішила покінчити з цією ямою. Свою ситуацію описала в щоденнику форуму.
Головне зупинитись і зрозуміти для самої себе, що вже ДОСИТЬ. І намагатися, по можливості, закривати.
Повірте в себе, скажіть собі СТОП, і все вийде. Успіху! =)

Блудник,
Вам просто треба сказати самій собі СТОП! Я теж залізла в свій час в МФО, бо як це працювати і не вистачає? Робила прологації одних шараг за рахунок інших. Безкінечні смс, дзвінки, залякування і, як результат, пошук нової МФО аби тільки не дзвонили, не діставали. Тішилась, як дурна, вибачте. Але в якийсь момент я сказала собі СТОП. ЖОДНОГО МФО БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ.
Скажу чесно, лягла на дно. Здригалася від кожного звуку з телефона. А зараз, трішки підзбирала, і вирішила покінчити з цією ямою. Свою ситуацію описала в щоденнику форуму.
Головне зупинитись і зрозуміти для самої себе, що вже ДОСИТЬ. І намагатися, по можливості, закривати.
Повірте в себе, скажіть собі СТОП, і все вийде. Успіху! =)
Щиро дякую, я стараюсь, поки більше в МФО не влазила, розгрібаю тих що є.

Відразу зазначу, в азартні ігри не граю, ніяких заборонених речовин не вживаю, гроші брала для різних покупок: чи то одяг, чи то їжа, чи то різні предмети побуту....Головна моя проблема в тому, що я не можу щоб не влізти в кредит. Ніби якась маньячка....
Ви не одна така 😄 Я з вами🤗
Вперше взяла my credit теж у 2018 році під 0%, щоб погасити заборгованість за світло. Борг був десь 900 грн, зарплата 3200, а мфо видала аж 3000 грн! На 30 днів, через 30 днів я мала повернути 3000 і 3 грн %. В той час як кредитка приватбанку викачала би 4.9%
А потім понеслося: на хоббі (закупка тканин по 10-15 метрів в одному замовленні), косметика, суші 🤭

Ви не одна така 😄 Я з вами🤗
Вперше взяла my credit теж у 2018 році під 0%, щоб погасити заборгованість за світло. Борг був десь 900 грн, зарплата 3200, а мфо видала аж 3000 грн! На 30 днів, через 30 днів я мала повернути 3000 і 3 грн %. В той час як кредитка приватбанку викачала би 4.9%
А потім понеслося: на хоббі (закупка тканин по 10-15 метрів в одному замовленні), косметика, суші 🤭
І ніби й розумієш що це приведе до жахливих наслідків але от саме в моменти коли потрібні гроші завжди думала: "ай, та віддам, якось викручусь..." А по факту - ні, нічого не виходить, бо завжди якісь раптові проблеми з'являються.

Сьогодні закрила ще одну шаражку! Смартівей закрила менше тіла (тіло 2980, закрила за 2080грн), протермінування більше 2місяців

Назад
Угорі