Щоденник Мій шлях подолання боргів

• Автор теми Автор теми Etre
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K
А підскажіть будь ласка, у мене теж багато МФО, але я працюю офіційно і дуже переживаю що почнуть дзвонити на роботу

А підскажіть будь ласка, у мене теж багато МФО, але я працюю офіційно і дуже переживаю що почнуть дзвонити на роботу
В мене не дзвонили, теж працюю офіційно.
Один раз телефонували з Райфу через місяць протермінування, але то був мій робочий і сказали, що не телефонували б, якщо я відповідала б на мобільний.

У МФО були дзвінки моїм батькам і сестрі лише

Извините за не скромный вопрос.Где же Вы находили столько денег чтобы каждые две недели вносить 16250?
Ха-ха, цікаве питання. В цьому і полягає корінь моєї проблеми. За 2 місяці понабиралася кредитів, потім пішли перекредитування, щоб перекрети ті - і в результаті 42 мфо, щоб вносити кожні два тижні платежі. При цьому, мала досить непоганий заробіток.
Просто все співпало в дуже невдалий момент мого життя

В мене не дзвонили, теж працюю офіційно.
Один раз телефонували з Райфу через місяць протермінування, але то був мій робочий і сказали, що не телефонували б, якщо я відповідала б на мобільний.

У МФО були дзвінки моїм батькам і сестрі лише

Ха-ха, цікаве питання. В цьому і полягає корінь моєї проблеми. За 2 місяці понабиралася кредитів, потім пішли перекредитування, щоб перекрети ті - і в результаті 42 мфо, щоб вносити кожні два тижні платежі. При цьому, мала досить непоганий заробіток.
Просто все співпало в дуже невдалий момент мого життя
Дякую, ось і у мене так виникло як у Вас, а картки не блокували? Батьків в мене немає, тому дзвонити нема кому, у мене виникли протермінування бо захворіла і заробіток впав

Дякую, ось і у мене так виникло як у Вас, а картки не блокували? Батьків в мене немає, тому дзвонити нема кому, у мене виникли протермінування бо захворіла і заробіток впав

Чи я не блокувала свої, правильно зрозуміла питання?
Перевипустила одну, яка була прив'язана до більшості МФО, щоб гроші зняти не могли

Що ж далі?

Шукати нову роботу, не втрачати підробітки і віддавати боги знайомим. Хочу до літа або кінця літа з усіма розрахуватися. А потім звозити батьків на відпочинок за їхню допомогу і підтримку.
Останні декілька місяців я працювала в шаленому режимі. Бралася за все, що знаходила. Тепер хочу стабільної і спокійнішої роботи з достойним окладом. І налагоджувати своє життя.
Мої борги - це мега негативний досвід, але я змогла переоцінити своє життя і поставити нові цілі, позбутися інфантильності. Високою ціною, але дякую, що відбулася грошима. А ще вчуся знову відчувати себе не невдахою і повертаю успішність в своє життя. Ну і лікую депресію. Вона не пов'язана з ситуацією з боргами, але вони, звичайно що, також вплинули на мій загальний стан.

Найпрекраснішим моментом було видалити додатки з блокування дзвінків і не боятися тепер незнайомих номерів. Хоча можливо і поспішно) Бо маю шалену купу нових пропозицій і рекламних розсилок. Методично всіх прошу видалити мене з бази розсилок. Лімон, Манівео і Алекс легко і швидко перестали мені надзвонювати, решта напевно поутіхнуть з часом.

Є-гроші і Топ 1 мене самі заблокували на півроку. Величезне їм дякую)))

Бізнес Позика виявилася найцинічнішою. Через 3 хв, як я закрила свій договір (нагадаю, що справа йшла до суду) запропонували нову. І продовжують вже місяць телефонувати майже кожен день. Правда вже пропонують не 75 тис, а лише 20. Я їм продовжую невтомно нагадувати, що вони ******.

На початку протермінувань мій кредитний рейтинг був 243, зараз підняла його до 267. Перевіряю, щоб все було закрито по КІ. Скоро вийду на 0 кредитів!

Щиро сподіваюся, що моя боргова тема закрита. Я вже відкладаю потроху. Згадую основи фінграмотності. Я, до речі, раніше мала абсолютно адекватне відношення до грошей і накопичення. А потім щось пішло не так. І я прийняла одне з найгірших рішень свого життя в найнепідходящий момент для цього. Так зійшлися зорі. Але також пощастило потрапити в один проєкт, який допоміг мені закрити майже половину боргу.

Дуже дякую форуму. Без вас було би все гірше. А так зрозуміла, що треба не боятися і діяти. І знайшла для себе купу порад і керувань.

Дякую! Борги можуть не заважати, на мою думку, якщо не розумний кредит, який ти маєш змогу оплачувати без протермінувань. Решта - так, ярмо. І точно рано чи пізно ситуація вийде з-під контролю, якщо її не вирішувати. І зовсім погано - брати, щоб навмисно не віддати.
Нижче написала про свої відчуття і подальші дії

Навпаки, дуже мене стимулюють назад не повертатися. Бо це буде втрата довіри, сім'ї і друзів.
Щодо батьків, то їм також треба десь півроку, щоб відновити свої заощадження, тому їм в першу чергу зроблю щось приємне по завершенню.

А, і треба додати, що всі мене вважають навіженою і поїхавшою з розуму на фоні депресії з цими боргами. Десь так і було. Тому дуже лояльно до мене поставилися і допомагають вирішити ситуацію.

Але маю щомісяця показувати батькам свою КІ, щоб показати, що не беру нових боргів. Справедливо, якщо чесно. Я б теж боялася на їхньому місці.
Як ви домовлялися з БП,автор? Бо вони на мене подали в суд. Чи йдуть вони на пропозицію про закриття тіла+невеликий процент?

Назад
Угорі