Щоденник Мій шлях до щасливого життя без боргів❤️

• Автор теми Автор теми Valencia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 6K
Це хто такі смс розсилає? Кредит 7????

Доброго дня. Вас турбує відділ проблемної заборгованості. Ми розшукуємо ......... передайте будь ласка, щоб негайно оплатила свій прострочений КРЕДИТ, прострочка по кредиту вже більше місяця! Інакше почнуть готувати позивну заяву до суду по місцю реєстрації ........ та переуступимо право вимоги КОЛЕКТОРСЬКІЙ компанії для примусового стягнення! Борг майже 15 000 грн.

Для вирішення питання у добровільному порядку компанія готова піти назустріч та запропонувати акційне списання відсотків.

380....її номер телефону.

Це хто такі смс розсилає? Кредит 7????

Доброго дня. Вас турбує відділ проблемної заборгованості. Ми розшукуємо ......... передайте будь ласка, щоб негайно оплатила свій прострочений КРЕДИТ, прострочка по кредиту вже більше місяця! Інакше почнуть готувати позивну заяву до суду по місцю реєстрації ........ та переуступимо право вимоги КОЛЕКТОРСЬКІЙ компанії для примусового стягнення! Борг майже 15 000 грн.

Для вирішення питання у добровільному порядку компанія готова піти назустріч та запропонувати акційне списання відсотків.

380....її номер телефону.
Подивіться яка сума боргу в кр7 і тоді будете точно знати)але скоріше за все це вони

Подивіться яка сума боргу в кр7 і тоді будете точно знати)але скоріше за все це вони
Тіло 7200, пропонують закрити за 8500, але в мене немає такої суми. Попросила про реструктуризацію але вони відмовляють

Смс прийшло з ось цього номеру 0636505209. Може хтось підкаже хто це

Тіло 7200, пропонують закрити за 8500, але в мене немає такої суми. Попросила про реструктуризацію але вони відмовляють

Смс прийшло з ось цього номеру 0636505209. Може хтось підкаже хто це
Кр 7 будуть пропонувати і за тіло закрити.
А по цьому номеру нічого толкового не можна дізнатись.
Тоді якщо це не вони то могли подзвонити на цей номер або запитати від кого ця смс.

Тоді якщо це не вони то могли подзвонити на цей номер або запитати від кого ця смс.
Я набрала на цей номер, там якийсь мужик взяв трубку і зробив вигляд що він нічого не знає і він нічого не надсилав....

ДОПОМОЖІТЬ, ПІДКАЖІТЬ БУДЬЛАСОЧКА!!!!!😔Як набратися сміливості і розказати чоловіку, що я знову залізла в цю ж....у??????? Все тіло трудиться, ніяк не можу наважитись.....

Останнє редагування:
Ну скажу Вам так. Я багато думала над цим всим. Саме основне зараз закрити всі борги. Надалі планую змінити всі картки і номер телефону. А щоб більше не було можливості взяти кредит в МФО, весь інтернет -банкінг підключу на номер телефону, який віддам чоловіку. Тоді в мене не буде можливості влазити в чергові борги. І піду до психотерапевта, бо пора з цим закінчувати. Не хочу такого життя більше. Хочу спокійно спати вночі
Скіль у вас пртермінування кредитів?

Нічого собі.... А дзвінками дуже достають? А рідні Ваші знають проце? Бо для мене найстрашніше - це те що про це знатимуть усі...
Звідки звісно були перші півроку потім затихли, було 2 виконавчі але я їх виграла, рідні знали, але пройшло вже майже 7 років моїм МФО в жовтні буде 7 років брала ще в 2019р . Звінків вже не має бо термін дуже великий. Коли підписувала договір там було термін дії 3 роки ходила на консультацію до юриста то він мені сказав що після 3 років договору вони вже нічого не отримають, а вже пройшло майже 7 років.

ДОПОМОЖІТЬ, ПІДКАЖІТЬ БУДЬЛАСОЧКА!!!!!😔Як набратися сміливості і розказати чоловіку, що я знову залізла в цю ж....у??????? Все тіло трудиться, ніяк не можу наважитись.....
Сядьте і відверто з ним поговоріть.Розкажіть всю правду.Це ваша близька людина яка має вас підтримати в будь-якій ситуації.Буде злитися,але вам стане легше ви ж мабуть постійно переживаєте щоб йому не подзвонили)

Сядьте і відверто з ним поговоріть.Розкажіть всю правду.Це ваша близька людина яка має вас підтримати в будь-якій ситуації.Буде злитися,але вам стане легше ви ж мабуть постійно переживаєте щоб йому не подзвонили)
Найважче -почати розмову, бо соромно і шкода чоловіка, що йому дісталася така дружина. Бо незважаючи на все -він хороший, а от я...зі мною завжди проблеми, бо через мене в нас постійно не вистачає грошей....

Найважче -почати розмову, бо соромно і шкода чоловіка, що йому дісталася така дружина. Бо незважаючи на все -він хороший, а от я...зі мною завжди проблеми, бо через мене в нас постійно не вистачає грошей....
якщо він з вами то любить вас і для нього це мабуть не великі проблеми)поговоріть з ним,він ваша опора і в будь якому разі вдвох цей період проходити легше ніж вам самій

Доброго дня. Підкажіть хто що знає по шаражці Санкредит? Тіло 10400 - пропонують закрити за тіло. Цікавить чи можна з ними домовлятися? Чи чекати ще? Чи ходять вони до суду?

Доброго дня. Підкажіть хто що знає по шаражці Санкредит? Тіло 10400 - пропонують закрити за тіло. Цікавить чи можна з ними домовлятися? Чи чекати ще? Чи ходять вони до суду?
Пропонують тіло довго, до 2 місяців. Потім продають. В моєму випадку ЄАПБ. На платежі не розбивають. Якщо є можливість, то закривайте. Пишіть і домовляйтеся. В кабінеті вся сума. Гарантійний дають, після оплати довідку про закриття також надають.

Пропонують тіло довго, до 2 місяців. Потім продають. В моєму випадку ЄАПБ. На платежі не розбивають. Якщо є можливість, то закривайте. Пишіть і домовляйтеся. В кабінеті вся сума. Гарантійний дають, після оплати довідку про закриття також надають.
Дякую

Доброго дня, підкажіть як бути?!? В компанії Санкредит тіло 10400, протермінування 50днів. Сьогодні запропонували закрити за 12 000 і розділять цю суму на 5платежів. Як з ними бути : погоджуватись чи чекати ще?

Назад
Угорі