Щоденник Мій шлях до щасливого життя без боргів❤️

• Автор теми Автор теми Valencia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 6K
О, у мене таке було 🙄 Зараз після «стоп -сигналу - боргів» все припинилось. Але то був кошмар, кошмаріще 🫠
Поділитеся, будь ласка, як ви перебороли себе (я про імпульсивні покупки)

А ще навряд чи вам сподобається повний контроль над вашими фінансами.
Тут скоріше не контроль фінансів, а контроль щоб не брати в МФО.

Поділитеся, будь ласка, як ви перебороли себе (я про імпульсивні покупки)
Імпульсивні покупки, особисто для мене, були способом заповнити порожнечу всередині. Я зараз розумію, навіть, яку і від чого вона виникла. Навіть точку відліку знайшла 🫠
Може спочатку кредитні кошти і були на це, але, думаю, що на фігню оцю витратила не більше 10 тис.грн. Однак, вже встигла вирити собі яму з пролонгацій та перекредитацій. Здається, що МФО - теж різновид імпульсу.
А припинилось все від того, що я зрозуміла свою внутрішню проблему + борг. Зараз нічого не купую, немає перепадів від депресивних думок до ейфорії (лише коли терорять колектори 🤣). Намагаюсь налагодити життя, закрити борги та прожити цей досвід.

Концентруйтесь на іншому, коли зʼявляється думка купувати та лізти до МФО. Маєте заповнити свою порожнечу душі не цим.

Імпульсивні покупки, особисто для мене, були способом заповнити порожнечу всередині. Я зараз розумію, навіть, яку і від чого вона виникла. Навіть точку відліку знайшла 🫠
Може спочатку кредитні кошти і були на це, але, думаю, що на фігню оцю витратила не більше 10 тис.грн. Однак, вже встигла вирити собі яму з пролонгацій та перекредитацій. Здається, що МФО - теж різновид імпульсу.
А припинилось все від того, що я зрозуміла свою внутрішню проблему + борг. Зараз нічого не купую, немає перепадів від депресивних думок до ейфорії (лише коли терорять колектори 🤣). Намагаюсь налагодити життя, закрити борги та прожити цей досвід.

Концентруйтесь на іншому, коли зʼявляється думка купувати та лізти до МФО. Маєте заповнити свою порожнечу душі не цим.
Дуже дякую, буду пробувати

Valencia,

Как и все остальные 🤭

Сьогодні ще одна маленька але перемога. Компанія Є-Гроші продали мій борг Кредитпромінвесту. Тіло боргу -4507грн і відсотки близько 12 000грн. Довго спілкувалась з ними в телеграмі, врешті решт надіслали гарантійкп і закрила борг за тіло.

Підкажіть будь ласка, сьогодні credisend прислали повідомлення що готові закрити борг (тіло 4300грн) за 2300, а я нажаль не маю грошей. Як краще позичити в когось ці гроші і закрити цей борг чи можна ще чекати і їхні знижки будь і надалі?

Останнє редагування:
Підкажіть будь ласка. Сьогодні мені написали з Лоан+ готові закрити кредит за 3900 (поділити його на три платежі). Тіло кредиту -3225. Мене насторожило що у гарантійному листі написано ось таке. (Фото нижче додам) Хтось може мені пояснити що це означає і чи погоджуватись мені на це.

Вкладення

• Screenshot_20250512-143256.webp
    Screenshot_20250512-143256.webp
    57.3 Кб · Перегляди: 51
Valencia, так если тело было 3200, то какое прощение может быть при оплате 3900?)

Или они полностью списывают? В таком случае, да, нужно будет заплатить налог.

Valencia, так если тело было 3200, то какое прощение может быть при оплате 3900?)

Или они полностью списывают? В таком случае, да, нужно будет заплатить налог.
Тіло кредиту 3225грн, нараховані відсотки - 2043,52грн. Я плачу їм тричі по 1300 і вони списують нараховані відсотки і закривається мій борг.
Вибачте але зовсім в цьому не розуміюсь. А налог великий платиться? І взагалі, як це робиться? Можливо якось по іншому оформлювати гарантійку?

Останнє редагування:
Valencia, так вам не надо его платить. Я ж выше написал.
Налог уплачивается на доход. Списанные надуманные проценты не являются Вашим доходом. Если бы они списали полностью, то тогда вы должны были бы с суммы 3225 грн уплатить подоходный налог и военный сбор.

Valencia, так вам не надо его платить. Я ж выше написал.
Налог уплачивается на доход. Списанные надуманные проценты не являются Вашим доходом. Если бы они списали полностью, то тогда вы должны были бы с суммы 3225 грн уплатить подоходный налог и военный сбор.
Зрозуміла, дякую.

Доброго дня, у кого було протер мінування в Кредит7, з ними можна якось домовитись? Бо прислали лист додому

Valencia, ну, блин, реально сложно глянуть раздел?
Там и о том, у кого с ними что было, и на какие условия шли.

Через скільки часу почнуть пропонувати пів тіла?
десь через місяці 3-4 протермінування, пропонуватимуть не одноразово

це одна з самих лайтових контор в плані уступок, але можуть трохи потерорити дзвінками граючись в рольові ігри)

десь через місяці 3-4 протермінування, пропонуватимуть не одноразово

це одна з самих лайтових контор в плані уступок, але можуть трохи потерорити дзвінками граючись в рольові ігри)
Це не дуже добре, бо нажаль, для рідних це кінець світу, і вони не зрозуміють що це просто лише дзвінки 😭😭😭

Назад
Угорі