Щоденник Мій шлях до щасливого життя без боргів❤️

• Автор теми Автор теми Valencia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 6K
За цей час ще ніхто їм не дзвонив?
Біти, я їх закрила, а тим кому вони дзвонили сказала що в них збій програми був і вони переплутали мене. Селфі дзвонили сестрі раз, я також їх вже закрила. Вчора дзвонили сестрі і бившій свекрусі з Лоан+ -домовилася з ними за тіло + 500грн зверху - розбите на 4платежі (дати і суму обирала сама). І сьогодні прийшов лист поштою від кредит 7 і нажаль його отримала мама а не я ....намагалася з ними домовитись за тіло частинами, але поки на поступки не йдуть... Як буде далі побачу

Біти, я їх закрила, а тим кому вони дзвонили сказала що в них збій програми був і вони переплутали мене. Селфі дзвонили сестрі раз, я також їх вже закрила. Вчора дзвонили сестрі і бившій свекрусі з Лоан+ -домовилася з ними за тіло + 500грн зверху - розбите на 4платежі (дати і суму обирала сама). І сьогодні прийшов лист поштою від кредит 7 і нажаль його отримала мама а не я ....намагалася з ними домовитись за тіло частинами, але поки на поступки не йдуть... Як буде далі побачу
А який термін просрочки в кредит 7?

Ще трохи чекайте і підуть на поступки.Але можуть зробити перед цим терор.
Бачу по історіях на форумі вони це люблять робити
Я також читала про них, тому й хотіла з ними домовитись, а вони ні в яку.... Буду чекати, тим більше що я робила пролонгації і ними майже покрила тіло кредиту

Я також читала про них, тому й хотіла з ними домовитись, а вони ні в яку.... Буду чекати, тим більше що я робила пролонгації і ними майже покрила тіло кредиту
То від них можна дочекатись і пів тіла.Мене сьогодні лякали судом і продажем колекторам😅

😁😁😁😁шукала роботу і ось що знайшла😁😁😁😁 може влаштуватися до них, то вони й борг спишуть і дзвонити не будуть?😁😁😁

Вкладення

• Screenshot_20250514-002819.webp
    Screenshot_20250514-002819.webp
    104.8 Кб · Перегляди: 52
Всім доброго дня. Дуже рада що знайшла цей форум, бо тут є чимало корисної інформації і людей, які можуть підтримати і допомогти.
Отже моя історія така:
Вперше я спробувала взяти кредит в МФО ще у 2018році. Тоді цю "гадость" показала мені моя подруга. З того часу моє життя -це одні сплошні борги. Відразу зазначу, в азартні ігри не граю, ніяких заборонених речовин не вживаю, гроші брала для різних покупок: чи то одяг, чи то їжа, чи то різні предмети побуту....Головна моя проблема в тому, що я не можу щоб не влізти в кредит. Ніби якась маньячка.... Головне, що поки не наберусь, я чомусь думаю що зможу їх бігом погасити і все буде ок. Так "по крупному" я набиралася вже 4рази. Тричі мені допомагали рідні, але зараз я розумію що це для мене ніби якась хвороба, бо при найменшій потребі в грошах я лізу в МФО, тому для себе прийняла рішення четвертий раз має бути ОСТАННІМ І ЙОГО Я ЗАКРИЮ САМА!
Ось список моїх боргів:
Смартівей -2980
Фінсфера -3500
Соскредит -7500
Монто -4000
Треба - 10 800
Sun credit - 10 400
Кредит каса - 10 000
Швидко гроші - не можу в договорі знайти тіло (пише всюди тільки борг на сьогоднішній день - 7000)
Тенго - 13 500
Лові лав - 3000
Легко кредит - 3500
Клік - 2500
Кредит + - 2000
Кредит 7 - 7200
Май кредіт - 2500
Лоан - 3225
First credit - 3000
Credisend - 4300
Top 1- 4320
Є Гроші - 4507
Селфі - 3400
Bit capital - 17300
Загальна сума боргу близько 125 000грн.
З цього шаленого боргу я погасила біт кепітал і селфі.
Порадьте будь ласка, як краще гасити борги далі: від більших тіл до менших чи може якісь компанії краще гасити першими, з ким найскладніше? Може ще хтось порадить, як побороти себе і більше ніколи не брати кредити?
Всім, хто дочитав щира подяка, і безмежно вдячна тим, хто дасть якісь поради.
Як справи? Хто як відреагував,? Подав хтось до суду?

Як справи? Хто як відреагував,? Подав хтось до суду?
Справи поки не дуже... Бо я ще досі не можу наважитись розказати про це рідним і через це постійно нервую... Але є й позитивні новини : я закрила біткепітал (тіло +1700грн зверху) , селфі ( закрила за тіло) , єГроші (продали Кредитпромінвесту, в них закрила за тіло), Лоан+ (домовилась про сплату тіло + 600грн поділили на 4платежі). В суд поки ніхто не ходив. Якось так....

Доброго дня, у кого було протер мінування в Кредит7, з ними можна якось домовитись? Бо прислали лист додому
В том письме ничего интересного, можете забрать и замотать им сало, халявная бумага. Я не забирал, такой деликатес как "сало" у меня уже несколько лет дома не водится...

У меня клянчили долго тело, потом половину тела, так и закрыл.

Справи поки не дуже... Бо я ще досі не можу наважитись розказати про це рідним і через це постійно нервую...
Расскажите, всеравно узнают, только без слез и паники, скажите все под контролем, будут звонки, смс не более, и то пару мес, потом поутихнет, современем все отдадите выгодно... вас поддержат если ценят.

вони можуть повісити кредит ще раз
Могут "придумать" кредит, если отдать, "придумывать" бесконечное количество раз.

Здесь уже точно нужен будет разговор с родными, потому что отдавать им деньги, которые не брали глупость.

Останнє редагування:
Расскажите, всеравно узнают, только без слез и паники, скажите все под контролем, будут звонки, смс не более, и то пару мес, потом поутихнет, современем все отдадите выгодно... вас поддержат если ценят
Нажаль не цінують, я для них тільки ВЕЛИКА ПОЖИТТЄВА ПРОБЛЕМА, впевнена що навіть після того, як почну розказувати договорити мені не дадуть, лише буде ще більший моральний тиск

Нажаль не цінують, я для них тільки ВЕЛИКА ПОЖИТТЄВА ПРОБЛЕМА, впевнена що навіть після того, як почну розказувати договорити мені не дадуть, лише буде ще більший моральний тиск
Це найгірше, коли родичі стають на бік колекторів.
Постійний осуд...

Ви тримайтесь, вже через якийсь час сприймати такеий тиск буде легше.

Це найгірше, коли родичі стають на бік колекторів.
Постійний осуд...

Ви тримайтесь, вже через якийсь час сприймати такеий тиск буде легше.
Щиро дякую за підтримку❤️ Якби не ця група, я б мабуть вже не жила.... А так я знаю, що це не так страшно і з цього всього є вихід!

Щиро дякую за підтримку❤️ Якби не ця група, я б мабуть вже не жила.... А так я знаю, що це не так страшно і з цього всього є вихід!
Звичайно є вихід. В нас тут у всіх плюс мінус однакові історії.
Мої батьки чогось думають що я набрався мфо не тому що втратив роботу і в той же період попав в лікарню, а тому щоб їм "насолити"...чортішо)))
Але я вже звик)

А як там швидко гроші та май кредит?

Звичайно є вихід. В нас тут у всіх плюс мінус однакові історії.
Мої батьки чогось думають що я набрався мфо не тому що втратив роботу і в той же період попав в лікарню, а тому щоб їм "насолити"...чортішо)))
Але я вже звик)
Думаю було б набагато легше, якби вони хоч трішки нас розуміли

А як там швидко гроші та май кредит?
Від них тиша, смс було може одна чи дві, а дзвінки я не бачу бо включене блокування. Хочу спробувати якось домовлятися з кредиткасою але незнаю з чого почати

Кредит касі краще писати на електронну пошту чи спілкуватись в месенджерах?

касі краще писати на електронну пошту чи спілкуватись в месенджерах?
Мені що в месенджерах що на пошті постійно писали одне і теж- чекають оплату всього що нарахували.В мене був місяць просрочки то з тіла 8к я заплатила всі 15к.

Доброго дня, хтось спілкувався з КредитКасою через електронну пошту? Як довго чекати від них відповіді? Чи можна з ними ще в якихось месенджерах спілкуватись?

Назад
Угорі