Щоденник Мій шлях, або як стати дорослим та відповідати за помилки...

• Автор теми Автор теми GILbert
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 221
  • Перегляди Перегляди 6K
Ось і в мене санкредіт за тіло пропонував, але ще й місяця немає.. в грошей на них.
а так ситуація приблизно така ж . Сьогодні зранку теж нагребло.. і з роботою зовсім поки нема стабільності.
Ще погано що таке нагрібання супроводжується апатією і небажанням щось робити...але переконую себе що це ніяк не вирішить проблеми і потрібно діяти...Як починаєш діяти то навалюють дзвінки і повідомлення, знову боротьба.. потрібно все таки меньше на них звертати увагу та більше робити для заробітку грошей...

Ще погано що таке нагрібання супроводжується апатією і небажанням щось робити...але переконую себе що це ніяк не вирішить проблеми і потрібно діяти...Як починаєш діяти то навалюють дзвінки і повідомлення, знову боротьба.. потрібно все таки меньше на них звертати увагу та більше робити для заробітку грошей...
Або платиш одним, інші це теж бачать і набігають. Перевірено ✅ «Сплатіть до 16:00, або буде Апокаліпс» 🤣
Хоча б вже не палилися, що мають звʼязки між собою

З позитивного, скоріш за все відновиться один варіант з додаткового заробітку та ще буде певна фінансова допомога, але в сукупності буде вистачати на погашення одного середнього тіла раз у місяць. Тому, тим МФО що читають (💯 впевнений що так) пропонуйте тіла, буду гасити в черзі отримання пропозицій)) але не так швидко)

Або платиш одним, інші це теж бачать і набігають. Перевірено ✅ «Сплатіть до 16:00, або буде Апокаліпс» 🤣
Хоча б вже не палилися, що мають звʼязки між собою
Повністю згоден..з тих 20+ що в мене, то по факту, їх десь 5 що володіють іншими..або максимально в змові..і як і писали на форумі.. кабінети через стінку)

Повністю згоден..з тих 20+ що в мене, то по факту, їх десь 5 що володіють іншими..або максимально в змові..і як і писали на форумі.. кабінети через стінку)
Так, так. Це рівноцінно тому, наче зайшов у особистий кабінет - понеслось 😁 Запах грошей він такий 😁

Ще помітив, що психологічна боротьба забирає багато фізичних сил. Хочеш попрацювати подовше, але засинаєш раніше..просинаєшься пізно і розбитим..це ніяк не йде на благо ділу швидшому вирішення проблем з кредитами. Ще на фоні харчуєшся як попало і тому подібне.. Планую більше уваги приділяти розпорядку дня, фізичному та психічному стану..Фізична зарядка, медитація...але поки все в думках)

В мене протермінування досить велике ,десь 7-8 міс.,так я вже заплуталась кого першого закривати 🤪 все одно можу одного на місяць,голова обертом 😬

В мене протермінування досить велике ,десь 7-8 міс.,так я вже заплуталась кого першого закривати 🤪 все одно можу одного на місяць,голова обертом 😬
Дуже добре коли є можливість одного погашати в міс. це вже рух .. Дійсно, важко коли йдуть вигідні пропозиції, але можеш тільки одного і не так швидко..

Ще помітив, що психологічна боротьба забирає багато фізичних сил. Хочеш попрацювати подовше, але засинаєш раніше..просинаєшься пізно і розбитим..це ніяк не йде на благо ділу швидшому вирішення проблем з кредитами. Ще на фоні харчуєшся як попало і тому подібне.. Планую більше уваги приділяти розпорядку дня, фізичному та психічному стану..Фізична зарядка, медитація...але поки все в думках)
Я Вам більше скажу, від нервів та виснаження, вже не чую на ліве вухо 👂 Маю надію, тимчасово 🫠 Бо слуховий апарат дорогий 🤣
Ото так власна дурість виливається

Тероризують дуже чи вже тихі?

Доброго дня!
Які у вас мфо?
Ой ,в мене їх багато
Частину закрила ,ще багато є
І фінсфера до суду подала

Тероризують не дуже ,штук 10-20 пропущених може бути. Але ж нараховують там мабуть космічні відсотки 🤪 Перепродали багато кредитів

Я Вам більше скажу, від нервів та виснаження, вже не чую на ліве вухо 👂 Маю надію, тимчасово 🫠 Бо слуховий апарат дорогий 🤣
Ото так власна дурість виливається

У мене в батька був слуховий апарат, крім того що це не дешево..аналізи та сам апарат..ще й батарейки до нього недешеві та міняти потрібно часто..а згодом потрібно буде міняти і апарат, бо слух може знижуватися..Так що відставити переживання)) буду публікувати свій прогрес боротьби з зневірою та депресією.. можливо, вам допоможе)

Тероризують не дуже ,штук 10-20 пропущених може бути. Але ж нараховують там мабуть космічні відсотки 🤪 Перепродали багато кредитів
В суд не запрошували? 😄

У мене в батька був слуховий апарат, крім того що це не дешево..аналізи та сам апарат..ще й батарейки до нього недешеві та міняти потрібно часто..а згодом потрібно буде міняти і апарат, бо слух може знижуватися..Так що відставити переживання)) буду публікувати свій прогрес боротьби з зневірою та депресією.. можливо, вам допоможе)
Мама мія 🫣 Така розкіш не на часі 😆
Дякую! Ти позитивно тримаєтеся ✊🏻

Ой, моральний стан бажає кращого.. і це , звісно, впливає на усе. Я он як йду з собакою гуляти, хочется зайти в якийсь ліс і там просто голосно кричати. Але ліс далеко і на гумові чоботи грошей немає 🤷‍♀️
Тому кричу десь в собі.
Читаю багато форум. Історії з гарними фіналами дають наснаги. Але потім повертаюсь у свою купу проблем і починаю зариватись. І так по колу.
Але вірю в хеппі енд)

Ой, моральний стан бажає кращого.. і це , звісно, впливає на усе. Я он як йду з собакою гуляти, хочется зайти в якийсь ліс і там просто голосно кричати. Але ліс далеко і на гумові чоботи грошей немає 🤷‍♀️
Тому кричу десь в собі.
Читаю багато форум. Історії з гарними фіналами дають наснаги. Але потім повертаюсь у свою купу проблем і починаю зариватись. І так по колу.
Але вірю в хеппі енд)
Та нащо ж в собі тримати? Пооріть в подушку. Я свою навіть гризла колись.
Під футбол, коли там моменти з криком вболівальників, теж файно. Спільно кричати простіше.

Ох жучари 😧 Вони і не лояльні у домовленостях 🫠 Особисто у мене так поки що
Мені тільки пропонували списання частини відсотків ,більш нічого не бачила від них з конкретними сумами ,хоча інші їх закривали за тіло ...
Хто зна ,може і була пропозиція ,але я пропустила .
Так шо якщо є ,то дуже довго не тягніть з ними,мені у всякому разі не повезло десь 6-7 міс протермінування і на тобі.
Ну вже як є ,нічого не поробиш

Мені тільки пропонували списання частини відсотків ,більш нічого не бачила від них з конкретними сумами ,хоча інші їх закривали за тіло ...
Хто зна ,може і була пропозиція ,але я пропустила .
Так шо якщо є ,то дуже довго не тягніть з ними,мені у всякому разі не повезло десь 6-7 міс протермінування і на тобі.
Ну вже як є ,нічого не поробиш
Я з ними звʼязувалась, наразі хочуть усю суму. Накрутили з 5 тис. майже 20 вже. Мені забагато 🫣🫠

Починають приходити пропозиції.

Кредит+ (Авентус) погодили тіло + розбивка на 5 міс.
Дуже хороша пропозиція. Потрібно завтра внести 1800, трохи складно, але думаю занйду. Тіло 9000.

Починають приходити пропозиції.

Кредит+ (Авентус) погодили тіло + розбивка на 5 міс.
Дуже хороша пропозиція. Потрібно завтра внести 1800, трохи складно, але думаю занйду. Тіло 9000.
Ви з ними зв'язувалися чи вони самі тіло запропонували?
В мене протермінування близько 1,5 міс., пару тижнів назад спілкувалась в телеграмі, то не на які поступки не йшли, хоча пролонгаціями тіло вже сплачено.(((
Зараз надходять пропозиції тільки на півтора тіла...

Назад
Угорі