Мікрокредити, прострочка. Які МФО телефонують третім особам та подають до суду?

• Автор теми Автор теми Wolodymyrrr11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 293
  • Перегляди Перегляди 16K
В кінці договору з ними гляньте, там список.
А в убкі це дані по клієнту, там може бути список контактів, які по вас коли небудь світитися
Так а що той договір значить?)

кредиткаса он менше ніж за добу відвалились зі дзвінками після запиту в нбу
звісно, це не означає, що так мають робити всі, але тим не менш
подібні дії від мфо не є допустимими

Зайдіть УБКІ та подивіця свої контакти в ЛК. Та видаліть всі що не мають там бути.
О, хороша інформація.
Але там не всі номери, на жаль.
До цього певно швидкогроші вносили кучу контактів, разом з кредит ап
Єдине, що не знаходжу тут інформацію щодо номера мами та її знайомих, а десь цей перелік також є, однозначно
1672826689317.webp

Звичайно. Але всеж можна видалити менше знайдуть. Там всі номери що ви залишали по шаргах в заявках.
В мене там були номери, які я не залишала. Мами, сестри... Якісь ган***ни повносили

Контакт можна деактивувати (тобто позначити таким, що вам більше не належить) у налаштуваннях кабінету користувача на сайті ubki.ua — вкладка «Мої дані». Інформація про контакт лишиться у вашому профілі, але він буде недоступним для використання з метою комунікації чи авторизації. Деактивований контакт може бути активовано знов лише за умови його підтвердження через otp-пароль.

Буде корисно багатьом.

Я теж мами номер ні де не залишала. Але їй телефонують. Я знаю що ще по прописці знаходять номери
Я писала не про те що знаходять, а ті номери які були в убкі вказані як мої додаткові типу

Я писала не про те що знаходять, а ті номери які були в убкі вказані як мої додаткові типу
Просто зайдіть туди і видаліть їх. Ви могли залишати їх ще при перших оформленнях карт. Я колись оформляла дитячу дебетову карту і залишала номер чоловіка. Я ж не збиралася влазити в мфо. І мати проблеми з кредитами. То йому тепер і звонять. Хоч номера в УБКІ не має його. Але приват продан свої данні.

Просто зайдіть туди і видаліть їх. Ви могли залишати їх ще при перших оформленнях карт. Я колись оформляла дитячу дебетову карту і залишала номер чоловіка. Я ж не збиралася влазити в мфо. І мати проблеми з кредитами. То йому тепер і звонять. Хоч номера в УБКІ не має його. Але приват продан свої данні.
Добре я зайшла за новим номером, який ніде не світився, тепер це номер всі мати будуть?

Що означає продав? Кому?
УБКІ це і є приват банк.
Ну номера чоловіка ніде не має ні в УБКІ. Ні прописана я з ним. Ні у соц мережах. Я ніколи ні де не залишала його номера крім приват банку коли відкривала картку на дитячі гроші. Я не раз чула що приват банковську базу данних зливали продавали....
Добре я зайшла за новим номером, який ніде не світився, тепер це номер всі мати будуть?
Куди зайшли?

Ну номера чоловіка ніде не має ні в УБКІ. Ні прописана я з ним. Ні у соц мережах. Я ніколи ні де не залишала його номера крім приват банку коли відкривала картку на дитячі гроші. Я не раз чула що приват банковську базу данних зливали продавали....

Куди зайшли?
В убки

Я ж вам і написав, що бюро кр/історій і є самим приват банком. Засновником УБКІ був саме ПАТ КБ "Приватбанк".

Я ж вам і написав, що бюро кр/історій і є самим приват банком. Засновником УБКІ був саме ПАТ КБ "Приватбанк".
Я стару сімку втратила на які були кредити, сьогодні зареєструвалася за своїм новим номером, повидаляла багато номерів, а тепер шо??
Вони будуть мати мій новий номер?

Я стару сімку втратила на які були кредити, сьогодні зареєструвалася за своїм новим номером, повидаляла багато номерів, а тепер шо??
Вони будуть мати мій новий номер?
Чого не знаю того не знаю.

Назад
Угорі