Мікрокредити, прострочка. Які МФО телефонують третім особам та подають до суду?

• Автор теми Автор теми Wolodymyrrr11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 293
  • Перегляди Перегляди 16K
Как найдут. Зекредит не нашел. Долбал меня и работу.
На работу вам звонили?коллегам?или просто на рабочий номер?
Тут все індивідуально.
Комусь телефонують, когось стороною обходять(чомусь).
Але те, що пропонують легкі умови з часом - це факт.
А у вас як Булл?
В мене дзвонять постійно мені. Але я з ними не спілкуюсь. Один раз поговорила. Мені не сподобалось як вона та дурна баба до мене говорила і я перестала брати слухавку. Блок стоїть або вимикаю карту. Дивлюся тільки смс. Чекаю адекватних пропозицій. Дзвонили здаеться чоловіку раз. Були послані. Потом набирали ще раз. То я написала скаргу в НБУ.
А з приводу часу дзвінків телефонувати можуть тільки з 9 до 20 якщо я не помиляюся. Дзвонять в інший час, пишіть скаргу в НБУ.
А вам не Дмитро дзонив?завтра побачить що я не оплатила буде дзвонити .хто частіше дзвонив ?оператор чи робот ?

Останнє редагування:

А у вас як Булл?

А вам не Дмитро дзонив?завтра побачить що я не оплатила буде дзвонити .хто частіше дзвонив ?оператор чи робот ?
О Дмитро мені дзвонив, якщо це той самий, то це реально людина пацюк. Він так давить на психіку, якщо вами легко маніпулювати, не розмовляйте з ним, просто ігноруйте

Пару раз робила пролонгациію
Якщо не маєте всієї суми щоб закрити не пролонгуйте , забийте і ігноруйте їх дзвінки.
Рідних і друзів попередьте, що можливі дзвінки.
І чекайте поки не запропонують за тіло закрити

Ні не дзвонив.
Але через деякий час воно вийшли на батьків і сестру і почали їх діставати дзвінками
А через скільки знайшли рідних. А то я від них чекаю атаки. І не розумію видихнути чи все ще можуть до когось добратися. В мене вже в них скоро місяці як просрочка.

А у вас як Булл?

Мені якась дівчина дзвонила. Але я з нею раз поговорила і всі дзвінки від тоді ігнорую. Немає в мене стільки нервів щоб це слухати

А через скільки знайшли рідних. А то я від них чекаю атаки. І не розумію видихнути чи все ще можуть до когось добратися. В мене вже в них скоро місяці як просрочка.

Мені якась дівчина дзвонила. Але я з нею раз поговорила і всі дзвінки від тоді ігнорую. Немає в мене стільки нервів щоб це слухати
Та швидко знайшли десь через 2 тижні, почали морочити їм голову...

В мене з 9:30 по 20:00 що Мілоан (Тенго), що Банана (зе кредит).
Оператори після 18:00 не дзвонять тільки роботи
Ті ж оператори мілоан чи тенго люблять дзвонити десь так о 19.50.так що не тільки роботи після 18 дзвонять

Якщо не маєте всієї суми щоб закрити не пролонгуйте , забийте і ігноруйте їх дзвінки.
Рідних і друзів попередьте, що можливі дзвінки.
І чекайте поки не запропонують за тіло закрити
Ну вже почались погрози
Якщо не оплачу до 14:00
Будуть передавати далі ,і зв’язуватися з іншими контактами

Не розумію сенс спілкування з ними.
Ігнор породжує ігнор.
Якщо ж комунікувати і реагувати на кожен дзвінок\смс, то це буде тільки мотивувати робити додаткові дії(дзвінки рідним\знайомим).
От сьогодні надійшла смс - ми будемо телефонувати контактним і, увага, контактам з УБКІ.
Це що за покемон?)

Ігнор породжує ігнор.
Якщо ж комунікувати і реагувати на кожен дзвінок\смс, то це буде тільки мотивувати робити додаткові дії(дзвінки рідним\знайомим).
От сьогодні надійшла смс - ми будемо телефонувати контактним і, увага, контактам з УБКІ.
Це що за покемон?)
Я дзвонили вашим контактам ?чи ні ?
Стандартна форма їх роботи. Ви попередили близьких вам людей?
Не всіх
Батьки не знают про цей кредит
Ігнор породжує ігнор.
Це що за покемон?)
А що за контакти з убкі?

Не всіх
Нікому ще не телефонували.
Якщо вони працюють по тій же базі, що і кешбері, то цілком можливі дзвінки мамі та її знайомим.
Підемо сваритись в нбу, що ж.

Не всіх

А що за контакти з убкі?
ну певно десь ці шараги діляться контактами.
тому що ті ж кешбері свого часу брали контакти від швидкогроші(хоча на той момент я ні разу у них не кредитувався, тільки заявку лишав)

Ігнор породжує ігнор.
Це що за покемон?)
В кінці договору з ними гляньте, там список.
А в убкі це дані по клієнту, там може бути список контактів, які по вас коли небудь світитися

Назад
Угорі