Мфошники, а я вас знайшла, знайшла

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 220
  • Перегляди Перегляди 25K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
KatVolk, та з ними треба боротися їхніми методами , а в бистрозаймі дійсно майже одні "жінки" працюють

Я не пожалію свого старого телефончика викинути , куплю сімку, розпечатаю всі їхні фотки повиставляю на пopнo сайти , тоді хай доказують , вони мені не дають нормально жити і родичам
Ви можете мені в приват кинути їх фото?Тут не можу відкрити , недостатньо прав (

Знайшла

Вкладення

• Screenshot_2019-03-28-11-05-42.webp
    Screenshot_2019-03-28-11-05-42.webp
    47.1 Кб · Перегляди: 145
  • Screenshot_2019-03-28-11-04-44.webp
    Screenshot_2019-03-28-11-04-44.webp
    48 Кб · Перегляди: 150
Bysina, вот как подписывается сейчасScreenshot_2019-03-28-22-06-10-1876538396.webp

мне этот монобровый товарисч обещалси приехать и телефон к уху примотать. Замоталась и забыла ему написать шоб как приедет трубку к клитору примотал и звонил чаще

• Подобається
Реакції: Fgy
У фб .. Но після того як я тут це опублікувала , то їх багато пропало .. Тоді я калів з прімоколект багато знайшла , но тепер не шукає це все , так як вони всі повидаляли місце роботи...

от токо шо на почту прислали. аж прослезилась. у кредит плюса оказывается есть відділ турботи про клієнтів. нежданчик однако

І фоточки можу теж розпечатати , і в газету написати, і в соцмережах на лікування попросити
У меня муж работает в прессе нашего города. Может попросить его накатать статью о них всех?незнаю получится ли но попробую. У нас в городе уже на каждом углу ети мфо(((

У меня муж работает в прессе нашего города. Может попросить его накатать статью о них всех?незнаю получится ли но попробую. У нас в городе уже на каждом углу ети мфо(((

Это может быть опасно для него , поскольку за ними стоят большие люди (

• Подобається
Реакції: Nadi
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі