МФО и юрист

• Автор теми Автор теми LerkaValerka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

LerkaValerka

Форумчанин
Дописи
27
Реакції
1
Бали
5060
LerkaValerka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день. Кто-то обращался к юристам что бы помогли закрыть займ?

LerkaValerka, закрыть, в смысле "договориться"? Это вариант - деньги на ветер фактически.

Ну да. Что бы допустим через юриста закрыто тело. Или это реально самому?
В некоторых случаях (в большинстве), это возможно самостоятельно добиться. Но придется что-то делать. Универсальной инструкции не существует.

Пока не один юрист не согласился своими деньгами закрывать. Ищем
"Помочь", "порешать" успехом не увенчались.
Не так выразилась значит. Естественно не за бесплатно
В некоторых случаях (в большинстве), это возможно самостоятельно добиться. Но придется что-то делать. Универсальной инструкции не существует.
Вы не сталкивались случайно с Смартивей?

Реально!
Трішки терпіння+стальна витримка+вміння контролювати емоції=результат.
Я и так понимаю они через время могут сами предложить только тело закрыть? После 31 дня просрочки,мне уже предложили рекструкторизацию. Но это все равно большая переплата

А достают звонками ?
Особисто мене (13 МФО без оплати) ні. Дістають усіх , кого можуть знайти , особливо тих , хто намагається з ними говорити
Post automatically merged:

Особисто мене (13 МФО без оплати) ні. Дістають усіх , кого можуть знайти , особливо тих , хто намагається з ними говорити
Родичів , контактних , роботу , робочі контактних , родичів контактних

А достают звонками ?
Як і усіх...

Серйозно???

А вы и не собираетесь платить??

[QUOTE

Серйозно???
[/QUOTE]
А що тут дивного? Незнайомі номери блокуються. В Вайбер пишуть іноді , але толку їм з цього , як мертвому припарки. Та і так , дзвінків 10-15 в день... А то і менше. Для такої кількості мало .

А вы и не собираетесь платить??
У мене на додачу до них два банки . Плачу їм , потім подивимося по поведінці. Кредит + уже в ауті повному , швидко гроші також на три букви , ваша ху..чка там же .

Як і усіх...

Серйозно???
А що тут дивного? Незнайомі номери блокуються. В Вайбер пишуть іноді , але толку їм з цього , як мертвому припарки. Та і так , дзвінків 10-15 в день... А то і менше. Для такої кількості мало

Останнє редагування:
Я скромно промолчу, про свои 28+ мфо и по 130 звонков в день....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі