Мфо и кредит. каникулы

• Автор теми Автор теми JecRos
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K

JecRos

Форумчанин
Дописи
265
Реакції
315
Бали
293
JecRos не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Народ сьогодні зайшов в кабінет кредиткаси і побачив, що сума заморожена, при цьому звонілки дзвонять погрожують штрафами і т.д...
Потім наткнувся на одного юриста і він сказав, що нац банк ЗаборониВ усім фін установам під час карантину стягувати штрафи, пеню і навіть відсотки по тілу!
Зараз чекаю від юриста зразок заяви яка коштує 250 грн. і буду відправляти усім канторами мфо. Якщо вони у відповідях будуть морозитись і говорити, що їх це не стосується, тоді цю відповідь потрібно надіслати на контакт центр, або зразу на почту нац банку і вони будуть їх наказувати штрафами за недотримання даних правил)
Так що вихід є)
[email protected] - пишіть і я вам дам цей зразок заяви, безкоштовно, так як в цей час нам потрібно об'єднуватись, а не наживатись як це роблять усі)

Народ сьогодні зайшов в кабінет кредиткаси і побачив, що сума заморожена, при цьому звонілки дзвонять погрожують штрафами і т.д...
Потім наткнувся на одного юриста і він сказав, що нац банк ЗаборониВ усім фін установам під час карантину стягувати штрафи, пеню і навіть відсотки по тілу!
Зараз чекаю від юриста зразок заяви яка коштує 250 грн. і буду відправляти усім канторами мфо. Якщо вони у відповідях будуть морозитись і говорити, що їх це не стосується, тоді цю відповідь потрібно надіслати на контакт центр, або зразу на почту нац банку і вони будуть їх наказувати штрафами за недотримання даних правил)
Так що вихід є)
[email protected] - пишіть і я вам дам цей зразок заяви, безкоштовно, так як в цей час нам потрібно об'єднуватись, а не наживатись як це роблять усі)
Если заява толковая, то могу даже скинуться.

Так що вихід є)
Вот это щедрость с вашей стороны. Браво.
Что за заява такая, что стоит 250 грн?

Ну толковая или нет, это мы наверное узнаем когда отправим и будет какой то результат

Хоча, чого я туплю, на почту не потрібно писати, я як цю заяву отримаю то прям сюди скину))

Тільки не торопіть мене, бо я на роботі зараз, а мені треба до банкомату попасти, короче до вечера думаю заява буде в нас)
JecRos, касса всегда замораживала раньше сумму +- 1.5 тела
Так а мне насчитали проценты за 14 дней и на том все... А уже 7 дней просрочка а сума на месте)

Від Гули є така заява на форумі
669C48B3-9450-44A0-B5EB-48297BF2B350.webp
7792E0A7-B9A9-4D87-9444-654E168B2D63.webp
A2C2FB72-5AB4-4D28-A83B-A7ADDB4F5ED6.webp

Від Гули є така заява на форумі
669C48B3-9450-44A0-B5EB-48297BF2B350.png
7792E0A7-B9A9-4D87-9444-654E168B2D63.png
A2C2FB72-5AB4-4D28-A83B-A7ADDB4F5ED6.png
Блін так тоді копіруйте і давайте розсилають цим утиркам)
Спасибо!
Може у когось є уже відповідь згідно цієї заяви?) То діліться результатами

Для чого.? Самі визнаєте договір. А після закінчення карантину нарахують все. Не тупіть
Штрафи і пеню й так не нарахують

Для чого.? Самі визнаєте договір. А після закінчення карантину нарахують все. Не тупіть
Штрафи і пеню й так не нарахують
І відсотки також не повинні нараховуватись.
Ну цей варіант я думаю підходить для тих у кого небагато кредитів і хто хоче їх позбутися, просто коли сума не росте а стоїть на місці то і виплатить її стає реально.
Наприклад ми переплачуємо пролонгація ми а так можна і тіло зацепить)
Как не начислят, если уже начисляют будь здоров?
То вам нужно им написать по образу заяви данной, и их ответ котрий они пришлют отправить например на почту нац банка и их штрафовать будут
Вернее в нацкомфин
Нацбанк ими займётся только с 7 июля)

Останнє редагування:
Назад
Угорі