Мфо и кредит. каникулы

• Автор теми Автор теми JecRos
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K
Тут розумних немає, бо розумні з мфчмо діла не мають. Але ми розвиваємось за їх рахунок:p
Головне - перебороти наркоманське бажання десь взяти гроші, щоб їх просрати на пролонгації, і підготувати рідних. Знайомі і колеги - це таке. Відсіються - ну і добре. Мені не потрібні люди, які мене при проблемах зливають.

Я все написав.
Перечитав ще раз. Схиляюся до думки, що це підстава від МФО. Радив би адмінам перевірити та видалити ту муйню

Останнє редагування:
Вот такой результат получил

Вкладення

• IMG_20200408_182440.webp
    IMG_20200408_182440.webp
    47 Кб · Перегляди: 102
Але звонілки будуть і надалі діставати, бо як вони мені сказали то у них регламент такий(

Вам пропонують пролонгацію зробити. Погодитеся?
Постійно пропонують, але я не ведуся тому, що якщо пролонгувати то вони знаву почнуть процент нараховувати( якоби за користуванням кредиту) тому краще за ці 90 днів зібрати всю суму і погасити все зразу( це якщо хтось хоче погасити)

Короче, все що вони нараховують з 16 березня повинно скасовуватися ( за винятком якщо ви взяли пізніше і ще не пройшов термін)
Скільки у Вас мфо?
7(
Наверное как и у всех тут.Есть конечно.
Тоді потрібно відправити їм на мило цю заяву, а якщо вони почнуть морозиться то їх відповідь відправити уже або НБУ або в нацкомфін
Я усим відправив то відповіла готівочка поки що , а майкредіт наприклад взагалі почали морозитись типу - напиши нам від руки бо це фуфло а не заява. Я їм відповів, що тоді і наш договір фуфло бо не від руки був складений)
Народ я не знаю, може мені на цьому форумі не можна бути тому, що я наприклад поставив собі ціль вилізти з цієї кабали, щоб забути як страшний сон!
Я розумію що тут багато фанатиків типу " не плачу їм і не буду" сам так думав нещодавно, але потім сів подумав та вирішив що краще з пів року поборотися а потім почати жити по новому ) це моя особиста думка, нічого лічного))
Набратися розуму хватило, тепер шукаю розум вилізти))))
От і каса.
Що цікаво , то по телефону вони навідріз це спростовують, говорять що в них такого немає правила, а тут...)

Вкладення

• Screenshot_2020-04-08-19-05-57-548_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-04-08-19-05-57-548_com.android.chrome.webp
    92.8 Кб · Перегляди: 80
Останнє редагування:
Назад
Угорі