Мфо Tsarsky.io

• Автор теми Автор теми BitcoinMag
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 10K
Ну типа динеро
Если помните такую компашку
Дінеро це на іспанській - гроші
а ще дінеро це пісня, масово використувається в текстах латиноамериканської спільноти
а ще це інвестиційна компанія в індії
слово дінеро в пошті ніяк не вказує на принадлежність цієї шараги до дінеро)

Дінеро це на іспанській - гроші
а ще дінеро це пісня, масово використувається в текстах латиноамериканської спільноти
а ще це інвестиційна компанія в індії
слово дінеро в пошті ніяк не вказує на принадлежність цієї шараги до дінеро)
Може так, а Може посчитали что криптой заниматься выгоднее, и можно без лицензии и налогов )

Ема прикол

ДОГОВIР ПОЗИКИ КРИПТОАКТИВIВ №947292
м. Київ «03» квiтня 2025 року
Компанiя aradigitel SAS, зареєстрована за адресою: Колумбiя, м. Медельїн, Calle 9a sur
51-88, в особi уповноваженого представника, що дiє на пiдставi Статуту, далi – «Позико-
давець», з однiєї сторони,
Деньги покойного колумбийского наркобарона Пабло Эскобара.

Та цих контор буде більше. Хтось найшов норку в законі і робить такі контори. Ця контора схоже що від мілоан чекаємо від манівео і інших. Поки їм нічого немає вони будуть діяти як звичайні мфо до закону про мфо. Тобто як бандити і дзвонилки

Ну вряд ли биты, даже стилистика другая. И лецензия другая нарисованная, а может и не нарисованная но хз
Нарисована 100%, ибо выдавать в крипте кредиты в Украине запрещено.

Та цих контор буде більше. Хтось найшов норку в законі і робить такі контори. Ця контора схоже що від мілоан чекаємо від манівео і інших. Поки їм нічого немає вони будуть діяти як звичайні мфо до закону про мфо. Тобто як бандити і дзвонилки
Чому ви думаєте саме на Мілоан?

Слышала такое)) думала раз нет лицензии - запрещено))
А вообще я думаю криптами кто-то занимается с мфо, а мфо связаны с банками - и так по кругу...
Трактовать можно как угодно. Но вот отсутствие лицензии как раз запрещает выдачу кредитов. Это верно. То я немного протупил.
Вечер. Весна. Возраст...

Останнє редагування:
мне 100 баксов дали, увидим что будет

Трактовать можно как угодно. Но вот отсутствие лицензии как раз запрещает выдачу кредитов. Это верно. То я немного протупил.
Вечер. Весна. Возраст...
мне сказали через дыю подписать договор эцп и запрос на документы там кидали, не знаю как так

В дые отображается запрос от Colombia, Medellin, aradigitel, +573334444444

Нарисована 100%, ибо выдавать в крипте кредиты в Украине запрещено.

Чому ви думаєте саме на Мілоан?
сайт почти один в один милоан
документ по сайту пробил, реальный(

мне сказали через дыю подписать договор эцп и запрос на документы там кидали, не знаю как так

Я смотрю вам не хватает приключений в жизни)

МФО плодятся, коллекторские тоже, наверное война скоро закончится

На милоан не похоже. Зато чем то напоминает е-гроши, топ1

Останнє редагування:

Так ви оформили там чи ні?
Зайшла подивитися то там такі відсотки шалені що жесть

Останнє редагування:
Мы вступаем в эру криптопиздеца криптозаймов. Хомяки все больше и больше будут лезть в это болото и громче всех кричать, какие эти конторы п😡🤬сы. А лезть будут. Там же дают.
Мыши плакали, кололись, но продолжали грызть кактус»

Вечер. Весна. Возраст...
Так вони і не видають кредити))) це позика цифрового майна)))

Так, наче нормальні умови
Згинь

походу биткапитал никак не угомонится, только что попалась реклама в инсте tsarsky.io.

Сколько их уже, кто-то знает?)) видел топик что еще какая-то есть
Перестаньте рекламувати ще одних шахраїв.

Назад
Угорі