CrypSee. Нова криптовалютна МФО

• Автор теми Автор теми Gronf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 398
  • Перегляди Перегляди 46K
Уменя как раз сегодня 21 й день интересно эти бедолаги рабочий у них или выходной? Бо пдр писал что выходной
ну все мфо выходные в субботу и воскресенье а эти хз... хотя мне как звонят 24/7 все подряд так и звонят но полагаю это просто стоит автодозвон и там на другой стороне робот.

ну все мфо выходные в субботу и воскресенье а эти хз... хотя мне как звонят 24/7 все подряд так и звонят но полагаю это просто стоит автодозвон и там на другой стороне робот.
там люди очень любят свою работу, со спальниками приходят :пионер:

Сьогодні 50й день протермінування. Почали телефонувати сусідам.

Сьогодні 50й день протермінування. Почали телефонувати сусідам.
хмм хорошо что я на своих соседей клал большой и толстый.....

мазохисты одним словом... им там нравится что их вечно посылают и блокируют?

скажите пожалуйста, а на какой день от вас отстали биты и крипси? у меня уже 90+ дней просрочки , все еще пишут , я надеюсь в течении следующих 90 дней вообще забудут, или зря надеюсь)??

скажите пожалуйста, а на какой день от вас отстали биты и крипси? у меня уже 90+ дней просрочки , все еще пишут , я надеюсь в течении следующих 90 дней вообще забудут, или зря надеюсь)??
У всех индивидуально, все зависит от того сколько людей с вашего окружения найдут и как вы реагируете. Мне фотку с паспортом в первый месяц кинули, от меня 0 реакции. На том и сошлись. Звонки с неизвестных номеров не беру и смс не читаю

Всем привет ,у кого как дела с крипси?
Привет , ровно на 21 день было весело , прозвоны , угрозы , фото с паспортом , далее тишина , ждём что придумают дальше ) у тебя как ?

Привет , ровно на 21 день было весело , прозвоны , угрозы , фото с паспортом , далее тишина , ждём что придумают дальше ) у тебя как ?
Уже 35 й день ,пока только родителям звонят вроде всё мне уже перестали даже звонить иногда робот мол идёт разсылка по окружению но пока не кто не чего не говорил

Разсылки с паспортом вроде пока не было не кто не говорил

Уже 35 й день ,пока только родителям звонят вроде всё мне уже перестали даже звонить иногда робот мол идёт разсылка по окружению но пока не кто не чего не говорил

Разсылки с паспортом вроде пока не было не кто не говорил
Розсилка буде, потім про дзвін по контактах, потім колажі, погрози, це десь плюс мінус на 50 день, потім будуть щедро засипати вам супер знижками (типу: «супер знижка, заплатіть 1000 usdt замість 40000 usdt (тіло 300 🤦)), потім час від часу клянчитимуть тіло, і забудуть про вас, час від часу лиш смс з пропозиціями кидатимуть

Розсилка буде, потім про дзвін по контактах, потім колажі, погрози, це десь плюс мінус на 50 день, потім будуть щедро засипати вам супер знижками (типу: «супер знижка, заплатіть 1000 usdt замість 40000 usdt (тіло 300 🤦)), потім час від часу клянчитимуть тіло, і забудуть про вас, час від часу лиш смс з пропозиціями кидатимуть
навіть якщо додаток не скачувався , а оформлювалось через сайт?

Тобто все починається на 50 й день як в бітах?

Та вони і зараз шлють ,тіло 125 нарахували 1 к і пишуть мега знижка 70%😂

Останнє редагування:
Доброго дня. У мене сьогодні 2 день протермінування, то якась Інна об 8:15 рано дзвонила і сказала закрити сьогодні до 12 год. Якщо ні то буде обдзвін. Я 600 сплатила а решту домовилася до 17 год. Чи може сьогодні дзвонити до кого крім мене якщо не сплачу?

Доброго дня. У мене сьогодні 2 день протермінування, то якась Інна об 8:15 рано дзвонила і сказала закрити сьогодні до 12 год. Якщо ні то буде обдзвін. Я 600 сплатила а решту домовилася до 17 год. Чи може сьогодні дзвонити до кого крім мене якщо не сплачу?
а яке у Вас тіло?

Ой шкода що ви сплатили таку суму їм (
Якщо неоплатите решту можуть позвонити там 2 людям , 3 і все.
Ну так було в мене , а потім там тиждень два звонили їм періодично, і замовкли на 50 день терор , і замовкли до сьогоднішнього дня, так само і кріпсі

Ну так було в мене , а потім там тиждень два звонили їм періодично, і замовкли на 50 день терор , і замовкли до сьогоднішнього дня, так само і кріпсі
Кріпсі плюс мінус терор на 50 й день роблять? Бо в мене 35 й день там пару раз батькам подзвонили і затихли

Але рахують вони нормально з 125 тіла вже 1 к

То ще сьогодні можуть до когось крім мене дзвонити, бо поки тиша , і на мої повідомлення не відповідає. Менеджер Інна Олександрівна

Кріпсі плюс мінус терор на 50 й день роблять? Бо в мене 35 й день там пару раз батькам подзвонили і затихли

Але рахують вони нормально з 125 тіла вже 1 к
А на який день вашим 3 особам робили терор?

Останнє редагування:
То ще сьогодні можуть до когось крім мене дзвонити, бо поки тиша , і на мої повідомлення не відповідає. Менеджер Інна Олександрівна

А на який день вашим 3 особам робили терор?
23 ,й день вони просто лякають мені теж говорили що подзвонять але подзвонили на 23 й день

Назад
Угорі