МФО сошли с ума? или как понимать?

• Автор теми Автор теми Злой_гений
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 5K
99% мфо вже підготували новий кредитний договір де прописати все що їм потрібно. Тобто коли ви підписувати договір на 1 % від тіла і в разі прострочки вам рахується штраф зараз просто внесли зміни в договір. Тобто в разі прострочки починають діяти додаткові умови наприклад в разі прострочки ще місяць часу вам будуть нараховували по 5% і це не штраф а додаток до кредиту. І всі мфо хочуть щоб ви зробили пролангацію і не свідомо підписалися на ці умови. Тобто ні штрафів ні пені нема це просто додаткові умови. І ви самі на це підписалися бо ніхто не читає цей договір. Ці умови вже давно почали використовувати ще з початку карантину. Хто хоче закрити свої борги не робіть пролангацію. Збирайте гроші і закрийте за тіло +% або за тіло. Хто вже зробив цю помилку перечитайте договір ці додаткові умови не можуть тривати вічно а максимум час кредити. Якщо кредит на 30 днів то і додатковий договір на 30 днів прострочки . Але наскільки я розумію це не відповідає закону про 50 % від тіла. На рахунок цього не буду писати бо не впевнена...
Сумна історія про знайому. Має швидко гроші і єкредіт. 2 займа оформляла ще в березні. Працює няньою в садочку. Шг брала 4 до закриття 5120 (ніяких штрафів і пені ) єкредіт з 3х нарахувати 9000. Шг подзвонили до завідуючої і та дала 1120 на переоформлення,щоб не дзвонили. Я переконувала щоб вона ні в якому випадку не робила в них переоформлення бо договір підписаний на умовах на яких штрафів немає. Казала збери суму через місяць-два і закрий. А вона відповіла що через дзвінки не може цього зробити і пішла на переоформлення. І замість того щоб через якийсь час закрити за 5120 підписалась на умови де за місяць має віддати більше 8000. Тепер сидить і плаче що не буде мати суми для переоформлення і знов будуть дзвінки на роботу. По єгрошах казала їй написати на нацкомфін. Вона боїться. Я не знаю як їй пояснити що вона "не розумна"
Я по э гроши написала в нацком, отправила укр почтой с договором, смс, скриптами вайбер, жду ответ. Швидко воши звонят каждый день просят что бы я хоть 100 грн бросила, морожусь

статья на экономической правде за вчера

"Ломбарды и "быстрые кредиты" сообщают о росте количества просрочек"

Украинские микрофинансовые организации отмечают увеличение доли просроченных кредитов до 20-70% в их кредитных портфелях, тогда как в 2019 году средняя доля невозвращенных кредитов составляла около 20%.

Об этом сообщили агентству "Интерфакс-Украина" в Ассоциации финансовых институций.

По данным АФИ, в период карантина объем кредитов, выданных небанковскими финучреждениями, сократился в 2,5-3 раза на фоне роста рисков их невозврата из-за снижения доходов населения.
и т.д. по тексту

Хто брав гроші в готівочки на віділенні. Прострочена 140днів. Що можна чикати?

Украинские микрофинансовые организации отмечают увеличение доли просроченных кредитов до 20-70% в их кредитных портфелях, тогда как в 2019 году средняя доля невозвращенных кредитов составляла около 20%.

Об этом сообщили агентству "Интерфакс-Украина" в Ассоциации финансовых институций.

По данным АФИ, в период карантина объем кредитов, выданных небанковскими финучреждениями, сократился в 2,5-3 раза на фоне роста рисков их невозврата из-за снижения доходов населения.
и т.д. по тексту

и т.д. по тексту
Сами виноваты с их сумасшедшими так им и надо, не умеют с людьми нормально общаться и идти на уступки, надеясь они закроються

Вечер добрый.Спасибо за совет симку выбросила и спокойно сплю. Только не пойму кто нибудь собирается вообще ничего не платить?Все перепуганые бегут платить. Я к вам за советом как вообще неплатить?Чем больше нас не заплатит тем быстрей что то изменится.

Назад
Угорі