Щоденник МФО не знаю что делать, паника, тревожное состояние, бессонница.

• Автор теми Автор теми ПАЗЛ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 867
  • Перегляди Перегляди 39K

Вкладення

• FB_IMG_1732261442854.webp
    FB_IMG_1732261442854.webp
    46.7 Кб · Перегляди: 23
Я думаю все выпускают, просто не озвучивают)) иначе голова взорвется
Так ,тільки кожен по своєму ,комусь вистачає прогулянки ,комусь книжки ,гарного фільму ,пляшки гарного алкоголю ,а можливо і все разам ,робота ,тут шукайте самі ,але в алкоголь не занурюйтесь :mosking:

Ну ,так, у вас гаєчка )))) Що гукати увесь форум щоб заспокоювали :dntknw: :медсестра:
Я вже з вашого першого смс тоді , на мій випадок, )) зрозуміла що з вас по два рази не просити))))) нєєєєє, ну мені дійсно тут гуд, але не кусь , тому краще мовчу

Я вже з вашого першого смс тоді , на мій випадок, )) зрозуміла що з вас по два рази не просити))))) нєєєєє, ну мені дійсно тут гуд, але не кусь , тому краще мовчу
Якщо читаєте форум ,то самі бачите - є багато інфи ,а якщо потрібна допомога ,то завжди залюбки ,на щось не зрозуміле буде відповідь ,я вже тут трішки більше року на всі свої дурні запитання знайшов відповідь ,мені подобається спілкування ( можливо якого не вистачає в житті ) ,і є люди які з'являються на форумі - вирішують свої питання і зникають ....

А зачем весь — достаточно нас двоих. А вот если весь улей слетится — то уже атас будет)))
Зібралися))) раз два ))) де там є чат доброжелатєлей?))))
Спробуйте ))) пройшов форумське загартування :mosking:
Я ж тільки з добром.
Стремлюсь к независимости как и большинство

Это да. Но в узбагойке уж точно мы знаем толк))) В остальном — часто и нас хватает. А где — нет, то остальные подсобят)))
Я успокаивать умею тоже, но только не себя, самокритик во мне постоянно с фонариком ходит)))))) просто рада что попала в этот форум , поняла свои ошибки, проблемы

Назад
Угорі