Юлька :))
Форумчанин
- Дописи
- 227
- Реакції
- 427
- Бали
- 443
Юлька :)) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
[SARCASM]Забити болт ? Та ,Ти що ?[/SARCASM]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
[SARCASM]Забити болт ? Та ,Ти що ?[/SARCASM]
Тю ,а що заважає ,випустити
Я думаю все выпускают, просто не озвучивают)) иначе голова взорветсяТю ,а що заважає ,випустити пару ?)))
Так ,тільки кожен по своєму ,комусь вистачає прогулянки ,комусь книжки ,гарного фільму ,пляшки гарного алкоголю ,а можливо і все разам ,робота ,тут шукайте самі ,але в алкоголь не занурюйтесьЯ думаю все выпускают, просто не озвучивают)) иначе голова взорвется

Я девочка, с болтами сложнее)) и эмоционально ...вы же понимаете )...или забить болт...
Ну ,так, у вас гаєчка )))) Що гукати увесь форум щоб заспокоювалиЯ девочка, с болтами сложнее)) и эмоционально ...вы же понимаете )

Я вже з вашого першого смс тоді , на мій випадок, )) зрозуміла що з вас по два рази не просити))))) нєєєєє, ну мені дійсно тут гуд, але не кусь , тому краще мовчуНу ,так, у вас гаєчка )))) Що гукати увесь форум щоб заспокоювали![]()
![]()
Якщо читаєте форум ,то самі бачите - є багато інфи ,а якщо потрібна допомога ,то завжди залюбки ,на щось не зрозуміле буде відповідь ,я вже тут трішки більше року на всі свої дурні запитання знайшов відповідь ,мені подобається спілкування ( можливо якого не вистачає в житті ) ,і є люди які з'являються на форумі - вирішують свої питання і зникають ....Я вже з вашого першого смс тоді , на мій випадок, )) зрозуміла що з вас по два рази не просити))))) нєєєєє, ну мені дійсно тут гуд, але не кусь , тому краще мовчу
А зачем весь — достаточно нас двоих. А вот если весь улей слетится — то уже атас будет)))Ну ,так, у вас гаєчка )))) Що гукати увесь форум щоб заспокоювали![]()
![]()
Повір ,у нас не так багато досвідуА зачем весь — достаточно нас двоих. А вот если весь улей слетится — то уже атас будет)))
Кусь ваш відчувається)))) угу)))) дякую, блін) мене вже не треба заспокоювати, хочеться вщіпнути вас ))Ну ,так, у вас гаєчка )))) Що гукати увесь форум щоб заспокоювали![]()
![]()
Спробуйте ))) пройшов форумське загартуванняКусь ваш відчувається)))) угу)))) дякую, блін) мене вже не треба заспокоювати, хочеться вщіпнути вас ))

Это да. Но в узбагойке уж точно мы знаем толк))) В остальном — часто и нас хватает. А где — нет, то остальные подсобят)))Повір ,у нас не так багато досвіду
Зібралися))) раз два ))) де там є чат доброжелатєлей?))))А зачем весь — достаточно нас двоих. А вот если весь улей слетится — то уже атас будет)))
Я ж тільки з добром.Спробуйте ))) пройшов форумське загартування![]()
Я ж тільки з добром.
Стремлюсь к независимости как и большинство
так ви вже незалежні, хіба ні?Я ж тільки з добром.
Стремлюсь к независимости как и большинство
Тут ще треба трішки заморочитись ,не в обіду автору ))так ви вже незалежні, хіба ні?
Аналогично. Нас не бойтесь. Поможем, порой по-доброму пошутим, поддержим. Вот как-то так)Я ж тільки з добром.
Я успокаивать умею тоже, но только не себя, самокритик во мне постоянно с фонариком ходит)))))) просто рада что попала в этот форум , поняла свои ошибки, проблемыЭто да. Но в узбагойке уж точно мы знаем толк))) В остальном — часто и нас хватает. А где — нет, то остальные подсобят)))
А хфонарик на кой ?))Я успокаивать умею тоже, но только не себя, самокритик во мне постоянно с фонариком ходит)))))) просто рада что попала в этот форум , поняла свои ошибки, проблемы