Щоденник МФО не знаю что делать, паника, тревожное состояние, бессонница.

• Автор теми Автор теми ПАЗЛ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 867
  • Перегляди Перегляди 39K
Аванс, через міс 3 запропонує за тіло закрити, головне не відтягувати із пропозицією (як у мене вийшло), продали К-Капітал, але і їм я не плачу, кажу, тіло (15000грн) + 3000 , це максимум, а вони мені говорять що можемо тільки розбити загальний борг (десь трохи більше 100тис) на 36 платежів))) відповім їм - удачі, ще поспілкуємось трохи, почекаємо)
Та ну это жесть вообще, с 15.000 100тысяч отдавать.

А какие кредиты вы позакрывали и как? Через какое время и кто начал предлагать выгодно закрыть? И что со стороны мфо кроме звонков и смс было за это время такого, что могло бы вас испугать и заставить оплатить на их условиях невыгодных для вас?

Та ну это жесть вообще, с 15.000 100тысяч отдавать.

А какие кредиты вы позакрывали и как? Через какое время и кто начал предлагать выгодно закрыть? И что со стороны мфо кроме звонков и смс было за это время такого, что могло бы вас испугать и заставить оплатить на их условиях невыгодных для вас?
на рахунок які МФО, я так розумію в цій темі не можна обговорювати (сьогодні вже по шапці получив:)), стосовно іншого, відповім, дзвінки, смс мені та близьким, листи по місцю проживання (яке вказував при реєстрації) , нічого налякати не змогло, і не налякає, закривав, закриваю, і буду закривати на тих умовах, які для мене прийнятні (тіло,можливо зверху пару грн)

на рахунок які МФО, я так розумію в цій темі не можна обговорювати (сьогодні вже по шапці получив:)), стосовно іншого, відповім, дзвінки, смс мені та близьким, листи по місцю проживання (яке вказував при реєстрації) , нічого налякати не змогло, і не налякає, закривав, закриваю, і буду закривати на тих умовах, які для мене прийнятні (тіло,можливо зверху пару грн)
Понятно, тоесть ничего страшного.
Я вот думаю игнорить и копить откладывать, на случай когда будет выгодные предложения, хотелось бы побыстрее, но надо же накопить хоть что-то, наверное год точно придётся мучаться(

Вопрос такого плана.
Моя зп около 30тыс грн.
Я посчитал что если откладывать половину то это 15тыс в месяц, это год откладывать, значит год жить в шорохе.

Итак вопрос, за этот год что-то погашу, а что-то нет, так как лучше? Закрывать сначала мфо с телами 1-3-5 тыс и по нарастающей и смотреть как тела где 10 15 26тыс растут со своими процентами в космос или наоборот копить и закрывать большие?
Брать у друзей деньги не буду, родных в кредиты тоже вытягивать не буду. Придётся самому, потому что как показала практика наберу снова если помогут.

Ещё вопрос, все выше подсчёты что год отдавать сводятся к неправильным, потому что закрывать за тело я так понял всеравно не выходит, полюбому придётся отдавать тело+какойто процент? Или как? Выходит полтора-2года.

Вопрос 3й, когда звонки родным начинают сводится к минимуму? Или весь этот период пока не отдам будут звонки по 100раз в день с каждой конторы? Или может со временем меньше будут звонить?

Вопрос 4й. Очень важный. Сколько примерно стоит нанять юриста если на меня подадут в суд или если откроют ВП?
Это для меня очень важно тоже, чтоб видеть полную картину и знать сколько ещё переплатить прийдётся.

Ещё последний вопрос, когда стихнет паника? Сейчас просрочки манивео 7дней, милоан, тенго и панго 5дней каждые......Очень очень переживаю, не знаю куда себя деть, вчера не спал полтора суток. Как забыть и забить, как принять это все... и начать жить и разгребать все это?....

Спасибо

когда звонки родным начинают сводится к минимуму?
коли вони з ними не спілкуються
когда стихнет паника?
немає причин для паніки, ці клоуни мають бути у вас останні у списку "проблем"
що саме тривожить?

немає причин для паніки, ці клоуни мають бути у вас останні у списку "проблем"
що саме тривожить?
Тревожит что я только начал жить более менее нормально, со своими проблемами, но без долгов которые не могу тянуть, у меня, впервые такое что так зарылся и тревожит сильно эта ситуация, что я докатился до такого.
Звонки будут всем кого найдут, тоже сильно беспокоит а я ещё никому ничего не рассказал. Не могу думать трезво как вы все, для меня эта сумма это работа без конца и края забесплатно считай... это потерянные несколько лет жизни.

Тревожит что я только начал жить более менее нормально, со своими проблемами, но без долгов которые не могу тянуть, у меня, впервые такое что так зарылся и тревожит сильно эта ситуация, что я докатился до такого.
Звонки будут всем кого найдут, тоже сильно беспокоит а я ещё никому ничего не рассказал. Не могу думать трезво как вы все, для меня эта сумма это работа без конца и края забесплатно считай... это потерянные несколько лет жизни.
По перше боргів у вас ще немає, це треба довести в суді
это потерянные несколько лет жизни
все залежить від вас, якщо хочете втрачати роки життя заради контор то вперед

все залежить від вас, якщо хочете втрачати роки життя заради контор то вперед
Не хочу конечно
Мне ещё интересно а на работу звонят? Если допустим везде указывал место работы но номер телефона не писал? Но компания известная, там огромный штат это они в отдел кадров звонить будут или что?

Родных номера тоже не указывал, они их всеравно пробьют?

Родных номера тоже не указывал, они их всеравно пробьют?
конечно
мені дзвонять на роботу мамі і до колег і до директора, скажіть, що то шахраї і щоб не спілкувались з ними
не варто боятись дзвінків цих долбообів
це спочатку здається важко, та потім звикнете і не будете вважати шараги проблемою)

Останнє редагування:
конечно
мені дзвонять на роботу мамі і до колег і до директора, скажіть, що то шахраї і щоб не спілкувались з ними
Ну да шахраї, которые почему то из всего штата звонят по 100раз и спрашивают меня... Как-то неправдоподобно особенно с родственниками, потому что уже был кредит, но без просрочек из-за лудомании

Ну да шахраї, которые почему то из всего штата звонят по 100раз и спрашивают меня... Как-то неправдоподобно особенно с родственниками, потому что уже был кредит, но без просрочек из-за лудомании
Якщо коротко
Чи можна уникнути дзвінків оточенню? - Ні!
Чи будуть телефонувати на роботу? - Невідомо. Може у вашій великій компанії ви не один такий з боргами...
Це все наслідки. Це треба прийняти і запити водою. І чим швидше прийняти - тим легше.
Якщо платити пролонгації - яма все глибше і глибше.
Якщо відкрити нові мфо чи взяти гроші у друзів - це теж спуск в ту яму на декілька ярусів (наслідки будуть через місяць).
Питання по суду - для цього є окрема гілка форуму, де можна задати питання юристу. І отримати компетентну відповідь.

так а чому ні?
це шахраї в любому випадку
Ну по сути да, дают кредит когда уже нагрузка и так большая, я о том, что эти п...ры проверяют КИ перед выдачей, и всеравно дают в долг.... вони шахраї то 100% темболее ихние проценты и штрафы незаконны, очень много хотят, ихний главный инструмент это играть на психике как на пианино, что захотят то и играют, но играют убедительно.

Нужно поменять ко всему этому отношение тогда все пойдёт нормально. Мне сейчас главное найти равновесие что бы были нервы и силы зарабатывать. Из-за стресса и физическое здоровье уже идёт по.....всем известному направлению

Ненормативна лексика! Систематичні порушення правил форуму!
Останнє редагування:
Вопрос такого плана.
Моя зп около 30тыс грн.
Я посчитал что если откладывать половину то это 15тыс в месяц, это год откладывать, значит год жить в шорохе.

Итак вопрос, за этот год что-то погашу, а что-то нет, так как лучше? Закрывать сначала мфо с телами 1-3-5 тыс и по нарастающей и смотреть как тела где 10 15 26тыс растут со своими процентами в космос или наоборот копить и закрывать большие?
Брать у друзей деньги не буду, родных в кредиты тоже вытягивать не буду. Придётся самому, потому что как показала практика наберу снова если помогут.

Ещё вопрос, все выше подсчёты что год отдавать сводятся к неправильным, потому что закрывать за тело я так понял всеравно не выходит, полюбому придётся отдавать тело+какойто процент? Или как? Выходит полтора-2года.

Вопрос 3й, когда звонки родным начинают сводится к минимуму? Или весь этот период пока не отдам будут звонки по 100раз в день с каждой конторы? Или может со временем меньше будут звонить?

Вопрос 4й. Очень важный. Сколько примерно стоит нанять юриста если на меня подадут в суд или если откроют ВП?
Это для меня очень важно тоже, чтоб видеть полную картину и знать сколько ещё переплатить прийдётся.

Ещё последний вопрос, когда стихнет паника? Сейчас просрочки манивео 7дней, милоан, тенго и панго 5дней каждые......Очень очень переживаю, не знаю куда себя деть, вчера не спал полтора суток. Как забыть и забить, как принять это все... и начать жить и разгребать все это?....

Спасибо
Залежіть від шараги. Дивіться, що на форумі пишуть. Якшо є пропозиції від декількох, але є можливість закрити одну. Краще закрити тих, мабуть, хто занадто агресивно себе веде. Так морально легше трошки.
Телефонують однаково і за 3к і за 23к.

Про дзвінки також є інфа на форумі, залежить від кредитора. Хтось штурмує з перших днів, а через два місяці вже пропонують тіло. А хтось включається в проблему через місяць, коли вже проценти шалені. Хтось продає через півроку до дзвонилок.
Але, якщо рідня не буде спілкуватись, деякі стануть дзвонити менше. І ви не спілкуйтесь якщо нема чим закрити. Взагалі.

Вам треба трошки відволіктись. Візьміть собі квиток на кіно, сходіть на зустріч з друзями. Чи з’їжте шось смачне. Від того, що ви не спите проблема не вирішиться. Поговоріть з рідними, розкажіть про проблему. Або не спілкуйтесь, якщо будуть агресивні спочатку. Вмійте розмежовувати весь негатив і ваше повсякденне життя. Буде накривати, спочатку частіше, потім все рідше. Але пам’ятайте це просто тимчасові труднощі.

Ще таке питання. Якщо ви працюєте у корпорації чи шось таке, чому б вам не поспілкуватись з керівництвом щодо позики, яка вираховується з зарплати. Це поширена практика. Вираховуватимуть з зарплати. А ще, навіть якщо відмовлять, то вже будуть поінформовані, що є така проблема. Подивитесь реакцію.

Думаю, закривати в порядку вигідних пропозицій. Запропонували тіло - платите. Ну тобто просто мати гроші на випадок вигідних пропозицій. А вони будуть. Майже всі мфо пропонують закрити за тіло через певний час.
когда звонки родным начинают сводится к минимуму? Или весь этот период пока не отдам будут звонки по 100раз в день с каждой конторы? Или может со временем меньше будут звонить?
Будуть менше дзвонити. Десь через 3 місяці йде на спад.
Очень важный. Сколько примерно стоит нанять юриста если на меня подадут в суд или если откроют ВП?
Це може бути не переплата. Так як оплату за адвоката вам можуть повернути. Якщо виграєте суд.

Залежіть від шараги. Дивіться, що на форумі пишуть. Якшо є пропозиції від декількох, але є можливість закрити одну. Краще закрити тих, мабуть, хто занадто агресивно себе веде. Так морально легше трошки.
Телефонують однаково і за 3к і за 23к.

Про дзвінки також є інфа на форумі, залежить від кредитора. Хтось штурмує з перших днів, а через два місяці вже пропонують тіло. А хтось включається в проблему через місяць, коли вже проценти шалені. Хтось продає через півроку до дзвонилок.
Але, якщо рідня не буде спілкуватись, деякі стануть дзвонити менше. І ви не спілкуйтесь якщо нема чим закрити. Взагалі.

Вам треба трошки відволіктись. Візьміть собі квиток на кіно, сходіть на зустріч з друзями. Чи з’їжте шось смачне. Від того, що ви не спите проблема не вирішиться. Поговоріть з рідними, розкажіть про проблему. Або не спілкуйтесь, якщо будуть агресивні спочатку. Вмійте розмежовувати весь негатив і ваше повсякденне життя. Буде накривати, спочатку частіше, потім все рідше. Але пам’ятайте це просто тимчасові труднощі.

Ще таке питання. Якщо ви працюєте у корпорації чи шось таке, чому б вам не поспілкуватись з керівництвом щодо позики, яка вираховується з зарплати. Це поширена практика. Вираховуватимуть з зарплати. А ще, навіть якщо відмовлять, то вже будуть поінформовані, що є така проблема. Подивитесь реакцію.
Дякую
Думаю, закривати в порядку вигідних пропозицій. Запропонували тіло - платите. Ну тобто просто мати гроші на випадок вигідних пропозицій. А вони будуть. Майже всі мфо пропонують закрити за тіло через певний час.

Будуть менше дзвонити. Десь через 3 місяці йде на спад.

Це може бути не переплата. Так як оплату за адвоката вам можуть повернути. Якщо виграєте суд.
Дякую

Велике спасибі всім вам за те що відповідаєте і даєте мені поради, це зараз для мене найцінніше, якби не знав цей форум то бігав бы зараз по знайомим щоб зайняли, шансів что займуть майже нема, зараз у всіх скрутне становище, але бігав бы.... хоч це плюс.... залишилось ваші поради переварити і почати діяти і мислити як ви, сподіваюсь вийде... треба бути холоднокровним, читаючи цей форум попускає

Останнє редагування:
Дуже цікаво(нижче скріншот)... читав про них і одразу згадав одного колегу, коли я ходив у подробітки на стройку...

Цей колега не простий, з бандитами наркоманами і ділерами шастав, і звісно вліз в борги, спочатку в борги пацанячі, по типу зустрічався з дівчиною яка його крутила на бабки, він останнє на неї віддавав і в борги банкам і мфо влазив, із-за неї, щоб бачила що він не л0х, але якось приїхали на ренджровері, багажник, ліс, до дерева мотузкою, не били, морально, як він казав гнобили там у лісі, потім залишили на ніч в одних трусах, тільки баклажку води залишили, і, то не повну, вродє і є і вродж мало, так в лісі і пробув там ніч і цілий день, добу ... а ця дівчина була коханкою якогось там друга одного із авторитетів, подробиці не сильно розповідав хто вона і що, каже, приїхали аж ввечері, його обісцяного, голодного, покусаного комахами і переляканого відв'язали, поставили на щьотчик 2000долларів і поїхали. І він звісно заняв гроші у своїх друзів "авторитетних", що літають по місту у нас на броньованих ренджроверах і лексусах, про це всі знають, місто казати не буду, місто колцентрів, хто знає той знає....

Отак і було це років 5 назад може раніше... отакі 90ті зараз

От біти мені нагадали цю ситуацію... " позика не кредит " і мені здається,більше слів не треба... читаю форум і заспокоююсь, але згадую де ми живемо зараз то розумію що беззаконня свавілля і корупція як була так і є... і хз що чекати... дуже мало тем на форумі в масштабах країни де мабуть кожний 10й- 20й в кабалі займів... добре якщо все так як тут пишуть типо ігнор, суди і т д... а якщо ні...

Вкладення

• Screenshot_20241014_201705_Telegram.webp
    Screenshot_20241014_201705_Telegram.webp
    85.3 Кб · Перегляди: 144
Ну так якщо зі сторони то я б сказав навіть що мажор... і, айфон і годинник і борода з барбершопу, одежа.... найк, пума... а так в такій ямі був. Я досі не розумію як люди в минусах мають стіки всього, хоча ні, якщо б я не лудив, а все що взяв у мфо витратив на себе то теж бы був як не л0х
Точно не л0х 👍)

1728927958672.png

Та так. Зовсім 🤏
Це мало дуже і багато тем не про борги

Назад
Угорі