Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Час жити. На повну. Не витрачай його на дурнюТа який там час
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Час жити. На повну. Не витрачай його на дурнюТа який там час
Не має часу на дурню ...Час жити. На повну. Не витрачай його на дурню
Якийсь ти нудний... дурня різною буває... деколи дуже приємною і потрібною. Я про це.Не має часу на дурню ...
НуднийЯкийсь ти нудний... дурня різною буває... деколи дуже приємною і потрібною. Я про це.

Почни ще вибачатись. ЗАБАНЮНудний![]()
Не маєш за що ,не порушувавПочни ще вибачатись. ЗАБАНЮ
Жарт звісно, хоча то не точно
Була би людинаНе маєш за що ,не порушував![]()
Капець ,Сенсей ! А так ,дружилиБула би людина
То ще не капецьКапець ,Сенсей ! А так ,дружили![]()
Харе флудить ))) бо зара обох відправлять в темнуТо ще не капець

в мене він пропускав батькам дзвінки як ще до нього поставив то call filter то вже нічого не пропускаєІ таки да ,дохера летить спаму ))
Стандартний на андроїді ,дзвінки затримує всі - невідомі ,а смс деякі проскакують
Харе флудить ))) бо зара обох відправлять в темну![]()
[POSTS=2000]Спілкуюся чемно ))) вже без вибачень*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
А як налаштувати в цiй программі щоб не вискакували оповіщення коли дзвонить номер якого і в контактах нема і в базі чорного списку нема? Тіпа вискакує заблокувати його чи дозволити якщо ще раз подзвонить.ну в мене стандартний від андроіда і антивіруса пропускав деякі, а цей здається ловить всі, поставив собі і рідним, бо наприклад трукалер мені трохи напряжний
а це проста програма яка не заміняє додаток телефону а просто фільтрує дзвінки, як на мене сама ефективна з тих що я пробував
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
А это что ещё зашифры, что надо настрочить 3000 сообщений чтоб их прочитать*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
А як налаштувати в цiй программі
Просто напишіть що у вас проблеми у фінансовому плані і треба буде поговорити при зустрічі чи по телефону. Розкажіть, що так і так, вирішив більше не платити всі пролонгації, бо гроші на вітер. Закриваєш поступово, по вигідним пропозиціям, але можуть турбувати дзвінками.Родным пока не говорил, хз как сказать... Это наверное самое трудное сейчас...
Друже, наразі маю в 3 рази більше МФО чим у тебе, і загальна сума від твоєї х5 точно, більше року вже протермінування, все теж через лудоманію. Мав подібний стан, він мені дуже знайомий, багато думок в голові, постійно замикався в собі, переживав, що дізнаються про це близькі, скажу так, що дізнаються, рано чи пізно або зателефонують, або напишуть, чи можливо лист надійде по місцю реєстрації, краще набратись сил і мужності та розповісти, при чому все, і чому так виникло, повір, близькі люди тебе не кинуть в біді, так це неприємний факт, і доволі шокуючий, але це не смертельна хвороба де шанси дорівнють майже нулю, це хвороба яку можна спокійно побороти, та почати нормальне життя, звісно, для цього потрібні спеціалісти, якщо ти сам готовий побороти хворобу, та забути її, теж добре, тут вже все індивідуально. Стосовно боргу, це всього лиш наслідки, які теж можна спокійно закрити і забути як страшний сон. Так, для цього потрібен час, головне тримату голову в холоді, не вестись на якісь можливі неадекватні дії зі сторони шараг (дзвінки з погрозами, смс), це всього лиш дешеві методи, з яких варто поржать, і послати як подалі, повір в тебе доволі ще норм ситуація по боргам, вирулиш, головне виріши головну проблему - лудоманія.Добрый день, вобщем влез в мфо и не знаю что делать.
Паника, тревога, успокоительные пью, непомогают, боюсь что за долги узнают родные, что их будут тероризировать и они тоже будут паниковать, боюсь что не будет денег на еду, проезд и оплату жилья, потому что платить надо мфо как-то. Почти не сплю, бывает с раьоты прийду и сплю часа 2 3 потом резко просыпаюсь, сердце колотить, хз что делать, очень херово. И это пока просрочек не было ещё. Но скоро уже, наверное вообще сума сойду когда просрочки появятся.
Вот список:
Манивео 15.000грн оплата 7.300 каждое 7е число, всего 3 платежа таких и закроется.
СлонКредит было 7.500 осталось, плачу уже почти 2 года, 1.800 каждое 3число, платить до февраля 5платежей 5мес.
ТребаКредит 9400 до 23.10 странный кредит оплачивать только по реквизитам можно через кассу банка и каждые 25дней.
НаВсе 5.800 10платежей по 1.200 11.10
КредитПлюс 7.000 2.100 20го числа надо заплатить.
Панго и Тенго по 10.000 тело, в сумме 20.000 уже 9го надо платить(
Милоан 3.000 9го так же платить нужно.
Аванс кредит 18.000 тело.
КредитБокс 2.500 27.10 650грн оплатить.
И кредит в банке, но за него я не переживаю, давно плачу ещё др войны брал, хотя щас 4.000грн просрочка по нему из-за того что плачу мфо..чтоб % не считало. Уже звонят с банка думаю банк платить надо.
Подскажите пожалуйста что делать, какие мфо гасить первыми, и как правильно? Чтоб хоть деньги на еду были. Просрочки будут полюбому потому что денег не хватит на все.... И это пугает писец... читал что надо забить и копить оплачивать когда есть деньги, так у меня сейчас есть 19.000грн не знаю что с них погасить... это копейки вообще для,таких долгов.....
Если копить и не платить, то тогда надо на все полностью мфо забить и от всех ждать когда предложат тело закрыть?
Так они меня до дурки доведут, будут звонить приезжать домой и на работу и тероризировать меня и родных???? А если тело не предложат...
Посоветуйте пожалуйста как и что делать, голова не соображает вообще.
И ещё, наткнулся на мошенников, искал где взять кредит у частного лица, дypak на олх искал... и меня пол дня разводили, и развели на 860грн, и почти на 3200 чуть не кинули, были сомнения что лохотрон, но так уверенно они общаются по телефону, и не спешат пол дня названивают перезванивают... что поверил и киданули на 860грн. Так что в интернете на олх одни мошенники
Аванс, через міс 3 запропонує за тіло закрити, головне не відтягувати із пропозицією (як у мене вийшло), продали К-Капітал, але і їм я не плачу, кажу, тіло (15000грн) + 3000 , це максимум, а вони мені говорять що можемо тільки розбити загальний борг (десь трохи більше 100тис) на 36 платежів))) відповім їм - удачі, ще поспілкуємось трохи, почекаємо)Ещё пишут много где, что звонят на работу, где они берут номера, если я их не указываю, например, когда беру мфо
Вобщем закрыл несколько кредитов с тех денег что нашёл. Остались:
Манивео 15.000грн оплата 7.300 каждое 7е число, всего 3 платежа таких и закроется.
Платить или нет, хз 3платежа по 7.300 переплёта есть, но как бы перспектива что хоть закрою.
СлонКредит было 7.500 осталось, плачу уже почти 2 года, 1.800 каждое 3число, платить до февраля 5платежей 5мес.
Платить или нет?вроде и так им нормально уже за всё время заплатил, может дадут потом какуюто скидку чтоб закрвть, как думаете?
ТребаКредит 9400 до 23.10
думаю заплатить. Но они п..ры с 1го дня,уже 1800 только за получение кредита насчитали, нигде такого не видел и ещё 270грн уже за 3дня процентов, это ещё просрочек нет. Как думаете что с жтим кредитом делать?..
НаВсе 5.800 6 платежей по 1.200 11.10
6 платежей каждые 14дней по 1200 это 7200грн, думаю переплата не большая, может всетаки его платить чтоб не трогали? Как думаете?
КредитПлюс 7.000 2.100 20го числа надо заплатить.
думаю не платить, так как денег и так незнаю хватит ли на те кредиты что выше, а если и хватит то впритык совсем... не платить?
Панго 10.000 тело 9го надо платить
наверное платить не буду. Нет денег на него.
Тенго 10.000 тело 9го надо платить
Милоан 3.000 9го так же платить нужно.
Аванс кредит 18.000 тело.
Есть 15.000грн сейчас, но и на жизнь надо, какой закрыть в первую очередь лучше может но чтоб на жизнь осталось....