- Дописи
- 1738
- Реакції
- 1989
- Бали
- 698
ПАЗЛ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спасибо большое за поддержку и развернутый ответ))) Всё у нас будет хорошо.у вашому випадку є шанс це все програти... і банки соріш за все не видадуть кредит. Все просто: можеш - закривай, не можеш - не пролонговуй. Інакше - шлях в кредитне рабство, боргову яму.
найбільший терорист - власний мозок. ось ця ваша тривога, страхи (ірраціональний, без спроб розібратися). коли підуть перші дзвінки оточенню, можна здуру набрати ще кредитів. я від страху щоб ніхто не дізнався про борги які не можу сплатити набрала крдитів, на які накапали відсотки і потім коли прийшов час їх платити, набрала ще, щоб закрити попредні, і закриті в результаті теж взяла знову, щоб заплатити відсотки... Це продумана воронка продаж з смс-ками, рекламою, 0,01% і іншим. І за 3 місяці людина вже барахтається в болоті, намагаючись тушити пляшкою 0,5 води палаючий будинок...
ні, ви почнете оплачувати своє майбутнє із фінансовою свободою, навчитеся цінувати гроші, себе і власний труд, можливо навчитеся відкладати, зрозумієте хто є хто у вашому оточенні. хтось тут писав на форумі "купите мозок за гроші".
Я особисто відчуваю зараз що мені треба було дістати дна, щоб нарешті від нього відштовхнутись. Пішла робота над собою, особливо мозком. Нажаль не готова платити за психотерапію, але багато читаю, дивлюся корисні відео про свої проблеми, читаю форум також про досвід інших людей.
Нам буде важко, але "все можна вирішити, поки ми живі".