МФО на 100 тис только тело.

Ви прям графу з мого життя написали?
через ці сварки нерви ще й схудла за три місяці на 25 кг . Постійно на нервах , йому така жінка не підходить , шукає заміну щоб була постійно усміхнена і завжди готова його погладити та пожаліти .
Я через це все пройшла...коли дитині було 6 місяців почались походи по друзях...по пивку...по каві....до 2 ночі...до 4 ранку...я сама з дитиною...І так все це почало кожного дня повторюватися....Звісно кому ж сподобається дружина яка тиждень спить по 2-3 години на добу,дитина плаче сутками після операціі....а йому гулять.....Я по лікарнях з дитиною і схожа на мумію недоспану.....бо допомогти нема кому.....А йому все пофіг....У кожного є своя грань....у мене вона показалася 10 місяців тому...коли обоє влізли в це дє....і я жінка пропонувала йому поіхати разом на роботу щоб швидше вилізти з цього всього....І почула тобі нада ти і ідь....ок...нема питань.....зібрала речі і забрала дитину.....І фсьо...фініт аля комедія....

Ви прям графу з мого життя написали?
через ці сварки нерви ще й схудла за три місяці на 25 кг . Постійно на нервах , йому така жінка не підходить , шукає заміну щоб була постійно усміхнена і завжди готова його погладити та пожаліти .
Цирк-для усмихнення, погладить- парикмахерская, спа-салоны, массажные кабинеты - в помощь ему. Ну, а пожалеть- сам-сам-сам.

Я через це все пройшла...коли дитині було 6 місяців почались походи по друзях...по пивку...по каві....до 2 ночі...до 4 ранку...я сама з дитиною...І так все це почало кожного дня повторюватися....Звісно кому ж сподобається дружина яка тиждень спить по 2-3 години на добу,дитина плаче сутками після операціі....а йому гулять.....Я по лікарнях з дитиною і схожа на мумію недоспану.....бо допомогти нема кому.....А йому все пофіг....У кожного є своя грань....у мене вона показалася 10 місяців тому...коли обоє влізли в це дє....і я жінка пропонувала йому поіхати разом на роботу щоб швидше вилізти з цього всього....І почула тобі нада ти і ідь....ок...нема питань.....зібрала речі і забрала дитину.....І фсьо...фініт аля комедія....
Так само хочу зробити .
Вони думають ай куда вона дінеться з дитиною вже . Тварини ...
Тут ще велику роль відіграє , що живу в невістках і мама його занадто лізла в наше життя і закривала очі на те що я з дитиною цілими днями а він ж гарний хлопчик на роботі і приходить пізно з роботи , хоча перегачик ще той можна було почути . Але терплю бо немаю з ким малого лишати .

Олександра Кая, скорее всего вам дано это испытание,чтоб понять с кем дальше идти по жизни,а деньги если они во благо будут так или иначе.Ничего нет постыдного в том,что вы выживали с ребенком любыми путями,стыдно должно быть мужу и тому кто его воспитал.Мой муж сказал ,что не даст больше денег,если я буду продлевать кредиты,я обидилась,хотела выгнать,нашла форум решила пока не горячиться.

Цирк-для усмихнення, погладить- парикмахерская, спа-салоны, массажные кабинеты - в помощь ему. Ну, а пожалеть- сам-сам-сам.
Чоловіки хочуть це все бачить в одном ліце....і шоб голова не боліла....ще й гроші заробляла великі...вдома було перше друге і компот...і діти доглянуті...і чоловік доглянутий ....Короче фантастика

Так само хочу зробити .
Тут ще велику роль відіграє , що живу в невістках і мама його занадто лізла в наше життя і закривала очі на те що я з дитиною цілими днями а він ж гарний хлопчик на роботі і приходить пізно з роботи , хоча перегачик ще той можна було почути . Але терплю бо немаю з ким малого лишати .
Жінки думають -він зміниться,а чоловіки-куди вона дінеться ....А він не змінюється,а жінка забирає речі і йде.....

Ха... Мне так нравится, как все костерят последними словами мужа автора).А ТС не видела за кого выходит замуж? Или не знала финансовое положение мужа, когда заводила ребёнка? Ну да, только муж виноват...

:попкорн:
Ну когда уже митинг феминисток или как там называют начнется, а то спать хочется

Ха... Мне так нравится, как все костерят последними словами мужа автора).А ТС не видела за кого выходит замуж? Или не знала финансовое положение мужа, когда заводила ребёнка? Ну да, только муж виноват...
Ха. А хто, хто тады, если не муж???

Олександра Кая, І в мене таке щастья було.Коли я пішла,говорив,що буду сосати в нього,щоб вернутися назад,бо з ,прицепом ,,нафіг кому буду треба.Коли при розводі на коліна ставав.Нічого,і я справилася. Ок.Прицепу вже 20-ть,молодчинка.А до прицепа ще двоє є,дівчинка моделька і маленький хакер.

Та можна і 5 в 1...якщо чоловік дійсно заслуговує на це...коли є розуміння,підтримка...допомога....тоді не гріх і все в одній...а коли ти лізеш із кожі вон ради вас,а тебе ні в який ....не ставлять....А тепер сидить сам на пєльмєшках...магазінних не домашніх,і ість що Бог дав....бо на роботі постійно....І каже як я скучив за запахами смачними з кухні.....Одні сосіски....і ще щось для різновиду...
Хай сидить...я скоро на роботу вийду....а там видно буде

Жінки думають -він зміниться,а чоловіки-куди вона дінеться ....А він не змінюється,а жінка забирає речі і йде.....
Неее, ну всех ровнять тоже не надо,,, Есть нормальные, только их ну ооочень мало, они даже занесены в Красную Книгу, как вымирающий вид
А если серьезно, что мужчины, что женщины бывают разные. Кто-то по-молодости с ума сходит, кто- то под старость

Ха. А хто, хто тады, если не муж???
Вина обоюдная. Могу сказать, что муж, как минимум, подсознательно желает развод. Не верю я, что родился ребёнок и он такой,, Ну все. Х...ен я что дам". Кстати, поносить мужа при незнакомых людях.... Ну это ТС не красит.

Так само хочу зробити .
Извините, возможно я что-то не понял и мне не интересны Ваши семейные отношения. Но! Вы когда брали деньги у бандитов из шараг, чем или как собирались возвращать?

Олександра Кая, І в мене таке щастья було.Коли я пішла,говорив,що буду сосати в нього,щоб вернутися назад,бо з ,прицепом ,,нафіг кому буду треба.Коли при розводі на коліна ставав.Нічого,іме Ок.Прицепу вже 20-ть,молодчинка.А до прицепа ще двоє є,дівчинка моделька і маленький хакер.
Ви дуже сильна та розумна жінка ! Не всі мають сміливість піти від таких золотих чоловіків .

Назад
Угорі