- Дописи
- 3225
- Реакції
- 3304
- Бали
- 5530
alexdebet не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
письма тоже шлютТа вони просто дзвонять з вимогою оплатити борг кредиторов і!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
письма тоже шлютТа вони просто дзвонять з вимогою оплатити борг кредиторов і!
Я незнаю, може й шлють всі в кидаю, інколи читаю!письма тоже шлют
У мене тільки мамі виїзними групами за кашинского разів 2 грозился, а по мікрокредит у, поки що до мене тільки дзвонили, їй смс.уже обьявились еапб по них, грозятся приехать)))
у вас и до мами уже добрались, она была контактным лицом в кашинском или сами нашли?У мене тільки мамі виїзними групами за кашинского разів 2 грозился, а по мікрокредит у, поки що до мене тільки дзвонили, їй смс.
Та я демаю, що це було так: колись, ще у 2010 була кредитка, вона була контактною. Потім взяла в А банку готівкових, залишилося виплатити 3000(останній платіж) грошей не було, тому забыла, але базы з приватом у них одні. А банк передали Цьому агентству на прозвон, ну і мабуть же з контактним номером мами. Такий висновок зробила, так як був у них Кашинський і Траст, то до неї не дзвонили, а тільки а банк передав і відразу...у вас и до мами уже добрались, она была контактным лицом в кашинском или сами нашли?
ясно. они вроде звонят только тем контактам котопых указывалдожникТа я демаю, що це було так: колись, ще у 2010 була кредитка, вона була контактною. Потім взяла в А банку готівкових, залишилося виплатити 3000(останній платіж) грошей не було, тому забыла, але базы з приватом у них одні. А банк передали Цьому агентству на прозвон, ну і мабуть же з контактним номером мами. Такий висновок зробила, так як був у них Кашинський і Траст, то до неї не дзвонили, а тільки а банк передав і відразу...
Ну у мене так вийшло. Сама від цього не в захваті!ясно. они вроде звонят только тем контактам котопых указывалдожник
Знаете все что говорят и пишу они это их фантазии, мне сегодня тут на форуме один человек показал где смотреть суды были и что будут. Скажу вам то что они переуступки или продали ваш кредит как они говорят это враньё, переуступки и продажи кредитов с одобрения суда идёт, а по скольку суда нет то и кредит закрывается за спасибо и вы никому нечего не должныСьогодні в мене останній день по договору... Прислали смс ,щоб я звернулась на відділення. Реструктуризацію пропонують..або в суд. Є мій підпис. Нехай подають...
З 10000. ------21,700-+
Мовчали півроку . Але доручили ЄАПБ стягнути борг в червні місяці
Тему створила для того ,щоб форумчани які їх мають ,знали цю інформацію...)))))))
Новый год скороСьогодні в мене останній день по договору... Прислали смс ,щоб я звернулась на відділення. Реструктуризацію пропонують..або в суд. Є мій підпис. Нехай подають...
З 10000. ------21,700-+
Мовчали півроку . Але доручили ЄАПБ стягнути борг в червні місяці
Тему створила для того ,щоб форумчани які їх мають ,знали цю інформацію...)))))))
самое неприятное что эта шарашка любит листовки клеить по подьезам и столбам
вот, наткнулась на видео
ЗабийтеА коли мікрокредит віддає/передає комусь? А то мені ці тьотіньки з офісу набридли, точніше рідним набридли.... хай би вже хтось інший зайнявся такою аферисткою як як)))) щось новеньке би було
ПравильноА я у відділенні, то я їх ще трохи годувала, з перепугу що договір підписано.
Але всьому є межі і кінець
Тому я їх послала
ого у вас накапало...у меня 5 тыс хотят..но я там брала 800 грн)))) самое обидное что сумма такая маленькая а придется тепреть еще и от них звонки и столбы осматривать, чтоб фото не повесили...говорят они еще и по домам шныряют..у вас какое тело?Звонить чудо з цієї агенції (доречні вперше хлопчина). Говорить я з досудового відділу ну я думаю Вы всі знаєте далі фразы.... Каже ніякого списання, нічого не буде 5 днів 21 К. Ну прийшлося йому пояснити трошки....Послав до мене регіональну групу. Ну про що з ними розмовляти???
3000, не чула про стовпи чи ще щось. Хоча може старожили, щось знають?ого у вас накапало...у меня 5 тыс хотят..но я там брала 800 грн)))) самое обидное что сумма такая маленькая а придется тепреть еще и от них звонки и столбы осматривать, чтоб фото не повесили...говорят они еще и по домам шныряют..у вас какое тело?
писали тут на форуме два человека что им наклейки клеили от них и вот видео сверху про них я кинула...но надеюсь до этого не дойдет3000, не чула про стовпи чи ще щось. Хоча може старожили, щось знають?
Ну незнаю, мені здається не варто перейматися.=))!писали тут на форуме два человека что им наклейки клеили от них и вот видео сверху про них я кинула...но надеюсь до этого не дойдет
Мені здається, що в договорі має бути пункт, про те, що клієнт передумав, терміни не знаю, але суть в тому, що якщо передумав, то повертає тіло+відсотки за ті дні, якими встиг покористуватися...шось таке я читала в своєму договорі після того, як почалась з ними катавасіяДобрый день.Я вчера писала суть проблемы моей подруги.Ей одобрили займ в микрокредите,но она попробовала кинуть заявку на 1300 с комиссией получилось 1745,у них нет досрочного погашения.Вопрос в том если она эти деньги положит назад и запросит другую сумму ей одобрят? Всё-таки она уже закроет кредит со всеми процентами,а не досрочно
Сейчас такая ситуация что проценты не столь важны.Не может быть у них что сейчас положем эту сумму,а они при повторной заявке откажут?Мені здається, що в договорі має бути пункт, про те, що клієнт передумав, терміни не знаю, але суть в тому, що якщо передумав, то повертає тіло+відсотки за ті дні, якими встиг покористуватися...шось таке я читала в своєму договорі після того, як почалась з ними катавасія
Мікрокредит страшне зло((( вони дуже підступно нав'язують в подальшому більші суми, переоформлення договору постійно....болото жахливе
Могут,тут все на ихнее усмотрениеСейчас такая ситуация что проценты не столь важны.Не может быть у них что сейчас положем эту сумму,а они при повторной заявке откажут?