- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А так,на чужому х.ю в рай їздити,то таке.
Оффтоп
сильно. Мне понравилось)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А так,на чужому х.ю в рай їздити,то таке.
Візьми в копілку висловівОффтопсильно. Мне понравилось)
Розповім, як в мене це було. Може й вам допоможе. Я не боялась судів чи дзвінків родичам, але мене зводило з розуму почуття провини і стида. Бо мій моральний кодекс взагалі не допускає, щоб взяти в борг і не віддати. Почувала себе останнім лайном, працювала по 20 годин на добу щоб хоч трохи зменшити загальну сумму боргу, але хватало тільки на пролонгації. Майже все віддавала шарагам, комуналку не платила, своїм собакам не могла купити нормальий корм. А потім мабуть настала втома, яку я вже не вивозила. Чи депресія, не знаю. І я для себе все вирішила.Вже трохи бриблала і стало трохи лекше
Підписуюсь під кожним словомРозповім, як в мене це було. Може й вам допоможе. Я не боялась судів чи дзвінків родичам, але мене зводило з розуму почуття провини і стида. Бо мій моральний кодекс взагалі не допускає, щоб взяти в борг і не віддати. Почувала себе останнім лайном, працювала по 20 годин на добу щоб хоч трохи зменшити загальну сумму боргу, але хватало тільки на пролонгації. Майже все віддавала шарагам, комуналку не платила, своїм собакам не могла купити нормальий корм. А потім мабуть настала втома, яку я вже не вивозила. Чи депресія, не знаю. І я для себе все вирішила.
Останнє що треба було зробити - переконатися, що після моєї смерті доньці не доведеться виплачувати мої борги. Пішла в гугл шукати закони про це. Якось перелізла в ютуб, дивилася якісь відео від юристів. А потім якимсь дивом ютуб мені підсунув документалку "Ідущіє к черту". То був перст божий, інакше й сказати не можу.
Я її подивилась і мене розібрала така злість, що аж кришу зносило. Там прихованими камерами знято, як оті колектори і решта лайна ржуть над нами, наскільки їм начхать що ми на себе руки накладем і дітей своїх сиротами залишим. У мене саме цей фільм став крапкою. Ні страху, ні стида, нічого крім бажання повернути життя в нормальне русло і нічого не віддавати шарагам - вже навіддавала по десять тіл.
А потім цей форум. Тут я побачила, що моя ситуація ніфіга не унікальна, і всі інші "боржники" живі-здорові, живуть життя, не беруть важкого в руки і дурного в голову.
Тож, якщо вам не хватає якоїсь вишенки на торті щоб перевернути все в голові - дуже раджу цей фільм. І читайте (саме читайте) тут чужі історії. Воно дуже отрезвляє, життя перестає видаватись страшним.
Я дуже рада що свого часу попала на цей форумРозповім, як в мене це було. Може й вам допоможе. Я не боялась судів чи дзвінків родичам, але мене зводило з розуму почуття провини і стида. Бо мій моральний кодекс взагалі не допускає, щоб взяти в борг і не віддати. Почувала себе останнім лайном, працювала по 20 годин на добу щоб хоч трохи зменшити загальну сумму боргу, але хватало тільки на пролонгації. Майже все віддавала шарагам, комуналку не платила, своїм собакам не могла купити нормальий корм. А потім мабуть настала втома, яку я вже не вивозила. Чи депресія, не знаю. І я для себе все вирішила.
Останнє що треба було зробити - переконатися, що після моєї смерті доньці не доведеться виплачувати мої борги. Пішла в гугл шукати закони про це. Якось перелізла в ютуб, дивилася якісь відео від юристів. А потім якимсь дивом ютуб мені підсунув документалку "Ідущіє к черту". То був перст божий, інакше й сказати не можу.
Я її подивилась і мене розібрала така злість, що аж кришу зносило. Там прихованими камерами знято, як оті колектори і решта лайна ржуть над нами, наскільки їм начхать що ми на себе руки накладем і дітей своїх сиротами залишим. У мене саме цей фільм став крапкою. Ні страху, ні стида, нічого крім бажання повернути життя в нормальне русло і нічого не віддавати шарагам - вже навіддавала по десять тіл.
А потім цей форум. Тут я побачила, що моя ситуація ніфіга не унікальна, і всі інші "боржники" живі-здорові, живуть життя, не беруть важкого в руки і дурного в голову.
Тож, якщо вам не хватає якоїсь вишенки на торті щоб перевернути все в голові - дуже раджу цей фільм. І читайте (саме читайте) тут чужі історії. Воно дуже отрезвляє, життя перестає видаватись страшним.
А что так можно было?Я сподіваюся що світ, не без добрих людей . Взяв кредит в мфо, не можу не спати не їсти. Допоможіть будь ласка хто скільки може, грозять судом уже грошей не має навіть на адвоката, я вірю що є небайдужі. Ось карта скиньте будьласка хто скільки може
*** я просто не знаю як вилізти навалилося все одразу
Добрий день. Як завершилось, стимул відправив до суду позов чи ні?Брав гроші в кредиткассі 15 тис нарахували уже більше 40, погрожують судом, уже телефонував юридичний стимул . Я не знаю що робити далі