МФО грозять судом. Грошей не має на адвоката

• Автор теми Автор теми Adrenalin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 4K
Брав гроші в кредиткассі 15 тис нарахували уже більше 40, погрожують судом, уже телефонував юридичний стимул . Я не знаю що робити далі
поставити на телефон програму для болкування спаму і забути про них всіх. чекати пропозицій за тіло. не потрібно брати в займ на погашення їх боргів.

Автор, якщо без жартів, МФО через якийсь час запропонують Вам акцію/списання/ оплату лише тіла. Єдине житло не заберуть, хіба наші законотворці придумають щоб за борги на фронт забирали, типу зп 30 т + бойові, то буде з чого платити. Але якщо слідкуйте за політикою, напевно замітили що все більше схиляють до "заморозки конфлікту", одне лише інтерв'ю Заслужного "...як в Першу світову, тоді було на західному фронті без змін". Та і за майже 2 роки не додумались.
А если они в суд подадут?Мне бы ваш настрой )

Так если суд ,а вдруг тюрьма ?
Приват и Моно уже подали и выграли суды. На адвоката денег не было, по Привату судья даже немного списал, передали частному приставу, бухгалтерия на работе не снимает почему то 20%, я только за, чтоб так понемногу погашать, 46 тыс. По Моно 88 тыс вроде, не передают приставу, не знаю почему и не вмешиваюсь. По Альфе (Sense) 30 тыс, грозились недавно закрыть мне выезд за границу, знаю что задолго до войны это было возможно только на бумаге. По МФО 1 закрыла, Selfi предлагал закрыть за половину тела, 6 тыс, другие тоже, 1 пока закрыла.
В Украине уже давно сократили количество тюрем, выставляют на продажу, за многие не тяжкие преступления перед войной часто присуждали штраф, условно. В первую очередь за экономические преступления.

Останнє редагування:
Я сподіваюся що світ, не без добрих людей .
Звісно, не без добрих. Добрі люди он цілий форум створили і написали тут купу інфи, просто скористуйтеся нею.
*** я просто не знаю як вилізти навалилося все одразу
А ви не вилазьте. Будуть гроші - будете віддавать борги, чи послугами юриста скористаєтеся і він замість вас все зробить. Максимальні неприємності, які можут на вас чекать - колись нескоро (дуже нескоро) банк чи шарага подасть в суд.
Вам зараз страшно, але просто повірте -- у вас ще купа часу до того, як ці контори почнуть діяти.

Я сподіваюся що світ, не без добрих людей . Взяв кредит в мфо, не можу не спати не їсти. Допоможіть будь ласка хто скільки може, грозять судом уже грошей не має навіть на адвоката, я вірю що є небайдужі. Ось карта скиньте будьласка хто скільки може
*** я просто не знаю як вилізти навалилося все одразу
на мою суб'єктивну думку, грошей може не бути на пундики, півасік чи щось інше, але в сучасному світі гроші на адвоката повинні бути стовідсотково. можливо вони і не знадобляться, але бути - повинні.

Звісно, не без добрих. Добрі люди он цілий форум створили і написали тут купу інфи, просто скористуйтеся нею.

А ви не вилазьте. Будуть гроші - будете віддавать борги, чи послугами юриста скористаєтеся і він замість вас все зробить. Максимальні неприємності, які можут на вас чекать - колись нескоро (дуже нескоро) банк чи шарага подасть в суд.
Вам зараз страшно, але просто повірте -- у вас ще купа часу до того, як ці контори почнуть діяти.

У мене в УБКІ 1 200 000🤭🤭🤭😂😂😂
Огого
У мене в УБКІ 1 200 000🤭🤭🤭😂😂😂
Підкажіть то за скільки часу вже така сума назбиралася і як ви з тим всім розбираєтесь

В УБКІ не заходжу. Може в мене більше мільйона. Був суд. Але в мене політ вже нормальний.
Я теж таким не займаюсь,а колись Адмін виложив фотку з додатку УБКІ. То я більше від скуки встановила той додаток і там таке побачила. Додаток видалила.
Віра13, то відсотки,наприклад бистрозайм нарахував 500к відсотків.
як ви з тим всім розбираєтесь
Я змінила своє відношення до того факту. Є мова закону,на яку я вивела всі МФО . І не тількі я... Я Вам багато писала. Про перші кроки,які Ви мали зробить,якщо теж так хочете .

Я теж таким не займаюсь,а колись Адмін виложив фотку з додатку УБКІ. То я більше від скуки встановила той додаток і там таке побачила. Додаток видалила.
Віра13, то відсотки,наприклад бистрозайм нарахував 500к відсотків.

Я змінила своє відношення до того факту. Є мова закону,на яку я вивела всі МФО . І не тількі я... Я Вам багато писала. Про перші кроки,які Ви мали зробить,якщо теж так хочете .
Я стараюся як можу
Але деколи невпевнена в своїх силах що це все колись закінчиться
Читаючи деякі історії незнаю як люди з цим всім живуть по декілька років і непараться

Назад
Угорі