МФО грозять судом. Грошей не має на адвоката

• Автор теми Автор теми Adrenalin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 4K
Я стараюся як можу
Але деколи невпевнена в своїх силах що це все колись закінчиться
Читаючи деякі історії незнаю як люди з цим всім живуть по декілька років і непараться
Нормально живут, потому что не парятся))

Читаючи деякі історії незнаю як люди з цим всім живуть по декілька років і непараться
Так вони живуть саме завдяки тому, що не паряться. Особисто я, якби вчасно не зупинилася і не провела ревізію в своїй голові, вже не жила б. Бо парилась капець, профессійно парилась, аж до думок про петлю.
Все в голові, приберіться в ній)

Я стараюся як можу
Але деколи невпевнена в своїх силах що це все колись закінчиться
З початку прострочень паряться всі, не паряться ті хто брав кошти з метою не повернення, там інша психологія в людей. Просто пройде час і Ви на це будете дивитись зовсім інакше, і ваші переживання впадуть до нуля.

З початку прострочень паряться всі, не паряться ті хто брав кошти з метою не повернення, там інша психологія в людей. Просто пройде час і Ви на це будете дивитись зовсім інакше, і ваші переживання впадуть до нуля.
Дело даже не в париться или не париться. Просто есть люди, которые ищут информацию (в том числе и самостоятельно) слушают то что им говорят. А некоторые пропускают всё сказанное через жoпy))
Я до сих пор помню, что мне говорили три года назад. И мне эти советы очень помогли, и помогают по сегодняшний день.

Jusy, я навіть записувала у блокнот ,що говорить сусідам,які скаржаться на дзвінки,як втішить недовольних родичів,які мої поручителі😂 і тих самих сусідів. Це не жарт,я записувала і передивлювалась ,щоб нічого не забуть. А форум читала вночі,тому що вдень був прозвон годинами...

Jusy, я навіть записувала у блокнот ,що говорить сусідам,які скаржаться на дзвінки,як втішить недовольних родичів,які мої поручителі😂 і тих самих сусідів. Це не жарт,я записувала і передивлювалась ,щоб нічого не забуть. А форум читала вночі,тому що вдень був прозвон годинами...
хаахаха, ото серьйозно підійшла для вирішення питання))
Дело даже не в париться или не париться. Просто есть люди, которые ищут информацию (в том числе и самостоятельно) слушают то что им говорят. А некоторые пропускают всё сказанное через жoпy))
Я до сих пор помню, что мне говорили три года назад. И мне эти советы очень помогли, и помогают по сегодняшний день.
Ну без цього ніяк! Завжди хтось є з досвідом більшим ніж у нас, та до яких треба прислухуватись обов'язково.

Ко мне соседи не бегали. А вот к моим родителям бегали. Конченые с мфо работали по соседям моих родителей. Я всё выслушивала по телефону от мамы.
Я понимаю людей, которые сейчас парятся. Но проходит время, и это всё забывается. Соседи родителей, тоже забыли про обзвоны. Сейчас такие вежливые, при встрече здороваются, спрашивают как дела)) Хотя три года назад проклинали меня))

хаахаха, ото серьйозно підійшла для вирішення питання))

Ну без цього ніяк! Завжди хтось є з досвідом більшим ніж у нас, та до яких треба прислухуватись обов'язково.
Дуже серйозно підійшла. Я і зараз дуже серйозно відношусь до цих питань. ІНН,суд. Але не дзвінки і недовольні поручителі😂
Ко мне соседи не бегали. А вот к моим родителям бегали. Конченые с мфо работали по соседям моих родителей. Я всё выслушивала по телефону от мамы.
Я понимаю людей, которые сейчас парятся. Но проходит время, и это всё забывается. Соседи родителей, тоже забыли про обзвоны. Сейчас такие вежливые, при встрече здороваются, спрашивают как дела)) Хотя три года назад проклинали меня))
Звичайно,всі,кому телефонували,зрозуміли,яка у мене ситуація. Одна частина людей навіть не сказали,що до них звонили,з другою частиною ми посміялись,а третя,їх небагато,до сих пір в блоці.
до яких треба прислухуватись обов'язково.
💯

Останнє редагування:
Это кстати и есть причина. Почему я решила им не платить. Вот за это всё. Нужно было по нормальном договориться. Ну а теперь мне их акции нахрен не нужны. Пойдут в суд, ну ок, я готова защищаться))

Я теж перестала паритись з приводу боргів,але якась контора дзвонить до дружини брата.
Сьогодні влаштували мені скандал,що я їх підставила.Він сам свого часу був в тій же ситуації,я його підтримувала на той час.
А він пісочить мене кожен день,що скоро будуть колажі,позор перед родичами
Трішки нерви здають,коли тебе пресують з усіх сторін
Зайшла на форум =знайшла спокій

Я теж перестала паритись з приводу боргів,але якась контора дзвонить до дружини брата.
Сьогодні влаштували мені скандал,що я їх підставила.Він сам свого часу був в тій же ситуації,я його підтримувала на той час.
А він пісочить мене кожен день,що скоро будуть колажі,позор перед родичами
Трішки нерви здають,коли тебе пресують з усіх сторін
Зайшла на форум =знайшла спокій
Напомните ему, что он был в таком же положении, что и вы сейчас. Ну и то что вы его тогда поддерживали. Ну а коллажи вроде сейчас не делают.

Напомните ему, что он был в таком же положении, что и вы сейчас. Ну и то что вы его тогда поддерживали. Ну а коллажи вроде сейчас не делают.
Цей гештальт у нього мабуть не до кінця відпрацьований
Він дуже боїться осуду , я надіюся ,з часом заспокоїться

Так вони живуть саме завдяки тому, що не паряться. Особисто я, якби вчасно не зупинилася і не провела ревізію в своїй голові, вже не жила б. Бо парилась капець, профессійно парилась, аж до думок про петлю.
Все в голові, приберіться в ній)
Спочатку всі так переживали. Я не думала про петлю. Про інший спосіб. Але знайшла форум, і ідеї помінялися. Живу, насолоджуюсь життям.
Я була в кращому становищі. Через місяць прострочок виїхала з України. Поки була в дорозі, безперестанку приходили смс. Потім сімку викинула, вайбер удалила. Вдома напевно був армагедон. Дочка поставила блок, сестра нічого не говорила, лише про тонни макулатури, які присилали кредитори. На роботу стовідсотково дзвонили, і до знайомих., сусідів. Але мене не було. А скоро як повернуся додому, якщо хтось щось скаже, будуть послані за курсом одного корабля

Останнє редагування:
Я сподіваюся що світ, не без добрих людей . Взяв кредит в мфо, не можу не спати не їсти. Допоможіть будь ласка хто скільки може, грозять судом уже грошей не має навіть на адвоката, я вірю що є небайдужі. Ось карта скиньте будьласка хто скільки може
*** я просто не знаю як вилізти навалилося все одразу
Ты что, не мужик? :eek: Как взял, так и отдашь. Но пахнет попыткой нажиться на добрых людях, но нет смысла просить о финансовой помощи на форуме должников. Тут у людей своих проблем хватает.
Брав гроші в кредиткассі 15 тис нарахували уже більше 40, погрожують судом, уже телефонував юридичний стимул . Я не знаю що робити далі
Ну так надо было думать, а потом брать. Если весь кипишь из-за одного МФО, то это такое. Тут у многих 20-30 штук одновременно, и ничего, люди живут. Я сам вылез из 17 МФО + банки. Если не мошенник, то не ной, а иди работай.

Ты что, не мужик? :eek: Как взял, так и отдашь. Но пахнет попыткой нажиться на добрых людях, но нет смысла просить о финансовой помощи на форуме должников. Тут у людей своих проблем хватает.
Якщо реальна проблема у людини,то допоможуть....
А так,на чужому х.ю в рай їздити,то таке...

Назад
Угорі