МФО до гроба доведут

• Автор теми Автор теми СонЯя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Кредити до смерті доведуть: хто наживається на українцях???

У Кіровоградській області розгорнулася справжня трагедія – 20-річний Владислав застрелився з саморобної рушниці прямо на батьківському подвір’ї. Усьому виною – борг у 25 тисяч гривень перед конторою мікрокредитування.

На жаль, Владислав такий не один – українці заборгували власникам МФО близько 15 млрд гривень. І хоча в Раді ухвалили низку законів для регуляції кредитного ринку, ситуація складна - боржнику можуть заарештувати усі банківські рахунки та соціальні виплати.

Власниками контор, що наживаються на українцях, є колишній віце-прем’єр Сергій Тігіпко, Михайло Лизанець, що навіть отримав звання «менеджер року». Окрім того, МФО в Україні відкривають й іноземці.

Куди скаржитися, якщо втрапили у халепу з МФО, як нотаріуси вирішують долю людей, не читаючи документи – про це журналісти

Новини Україна
вот это зря...если бы я за каждый 25 штук долгов стрелялась...мне бы и 9ти жизней не хватило...что за мода?

свежее. кто хочет, можете отдельной темой сделать
СонЯя
на всякий случай качну-ка на пк. вдруг ютюб забанит
с 13.36 про горая

А Горайтак ниче,падлюга)Ток бровы подкрашенные..эдакий метросексуал..Интересно ..как его оскарження?Уже вернулся к кормешке?Кто то в курсе?

Кошмар! Я в шоке от видео. 955 мфо в Украине!
Незаконные надписи делают, а люди платят. Это ппц

Шкода. Шкода що пацан так дешево оцінив своє життя
Та навіть якщо там було б і 250 тис.....воно того б не стояло....В мене 180 тис боргу..по картам ..мфо...людям...теж були різні думки,але вчасно мозги стали на своє місце.....І навіть зараз не думаю про єрунду різну....

Шкода. Шкода що пацан так дешево оцінив своє життя

Його загнали в ловушку , а виходу сам не знайшов. Проговорити не було з ким. Боявся ,соромився, знав ,що ніхто не допоможе.
Різні варіанти.

Видно хлопчина порядний та сором" язливий був. Шкода.

Його загнали в ловушку , а виходу сам не знайшов. Проговорити не було з ким. Боявся ,соромився, знав ,що ніхто не допоможе.
Різні варіанти.

Видно хлопчина порядний та сором" язливий був. Шкода.
Зіграли ур*ди на психіці людини.....знаючи як морально давлять на перших тижнях прострочок...то це не дивно....Своє як згадаю....Дякую донечці ....Ради неі жила і не робила глупості...Проте навчилася огризатися...як чужим так і рідні...Щось не влаштовує-закриваєм двері з тієі сторони.....І всі тихо так затихали одразу...не петушилися.....

Adios, забавно, то что в интервью с коллектором, он говорит - ну мол нету смысла писать. Как раз таки наоборот. Смысл есть и будет. Пишите, за№;%те их так, чтобы наконец то начали двигаться. Именно так это делается.Как раз таки от этого - не имеет смысла и в итоге они сели на голову. Как же это бесит, если честно.
Просто пример. Когда я бодался с МФО по поводу возврата переплаченных средств - я задалбывал МФО, я задалбывал Нацкомфин - и как бы мне удалось их вернуть. И так со всеми. Мне Альфа угрожал? Сразу полетела жалоба. Снова? Еще раз. И в итоге они стали повежлевее.
Суть в том, что в нашем государстве, чтобы заставить что то работать как надо. - нужно их задолбать. Или МФО, которым просто надоест отбиваться от НБУ в данном случае. Или НБУ, которые начнут предпринимать какие то действия. Ибо иначе - вот это будет то что будет. И если каждый 2 будет просто каждый раз отправлять жалобу - то в итоге их просто не смогут игнорировать. А если еще и доказательствами - то тем более.

СонЯя, прикольно однако. А название конторы бережно запрятали. Какие они однако....

Mountainman, согласен с каждым словом. есть ещё парочка постанов нбу.. чисто для нбу, типо, скрипт работы с обращениями. как раз пробую разобраться в них)

Одни нытики. Чё ныть,калажи,угрозы,вымогательства. Фиксируем,собираем материалы. Готовимся к сражению. Эти долбики нарушая закон,сами себя ставят в тупик,заявы в полицию,кибер полицию,пракуратуру. Всё приобщяем. И потом разности в суде. Там и на адвоката,и на помощника,и судебный сбор,и маральный ущерб.У меня мать прочитала письмо с угрозой приехать всё описать и забрать,и слегла в больницу. Письмо официальное,с подписью и печатью. Чеки с аптеки,мед справка. На 50 000 медикаментов вышло. Заява хоть и без полезная,но имеется. Адвокат плюс помощник 15000. Судебный сбор 1300. Талиочику пзд. Порву дуриков. Надо не ныть,а наказывать. А то сборище нытиков.

Когда я бодался с МФО по поводу возврата переплаченных средств - я задалбывал МФО, я задалбывал Нацкомфин - и как бы мне удалось их вернуть.
Средства за пролонгации? Сами вернули или с помощью юриста?

свежее. кто хочет, можете отдельной темой сделать
СонЯя
на всякий случай качну-ка на пк. вдруг ютюб забанит
с 13.36 про горая

Жесть... как говорит мой муж: больше чем есть не заберут, всегда можно начать всё сначала! Но лишать себя жизни из за этих ypoдoв.... да не дождуться, скоты!

Жесть... как говорит мой муж: больше чем есть не заберут, всегда можно начать всё сначала! Но лишать себя жизни из за этих ypoдoв.... да не дождуться, скоты!
Ну,не у всіх думка однакова...Сім'я у мене вважає,що в житті більшого сорому і біди ніж неоплачений кредит нема і бути не може.Люди різні.

СонЯя, ну тебя с названием... Упустил сразу как-то...

Ну,не у всіх думка однакова...Сім'я у мене вважає,що в житті більшого сорому і біди ніж неоплачений кредит нема і бути не може.Люди різні.
Ну у меня в союзниках только муж ) остальные считают так же как и ваша семья, что это стыд и позор и вообще убьют и всё заберут... поэтому моя позиция такая: режим снежинки не только перед мфо и банками, но и перед родычами! Родственникам звонят из банков и из мфо, они сразу ко мне, а я на морозе - ничё не знаю, ничё не брала, звоните в полицию...
знаете есть такая поговорка: даже если Вас застукали на месте преступления, говорите, что просто мимо шли ) главное посеять в человеке сомнение...
А родычи меньше знают, крепче спят) а то они бывает задалбывают похуже звонилок!

Взагалі така ситуація мене не дивує,але дуже шкода хлопчини.Страшні не коллектори,страшна реакція близьких на коллекторів.Найбільший моральний тиск чинять свої.Чогось маю думку,поправте мене,якщо я неправа,якби у сім'ї була підтримка і розуміння,таких випадків було б набагато менше,або й не було б взагалі.В мене за кредити на мене ополчилась вся сім'я,зі мною на даний момент розмовляють вдома лише діти...Хоча я не алкоголічка,не лудоман,я важко працюю.Я не можу пояснити людям,з якими живу,що все було так печально,чоловік просто злиться,бо йому важко,мама...Бо вона тих грошей не бачила,я не зробила ремонтів,не купила авто...А ліки...Ніхто й уваги не звернув,не помітили якось,що мені потрібні були гроші.І щоденний моральний тиск дуже шкодить.Правда в мене є діти,я знаю,заради чого терплю.В хлопчини певно стимулу не знайшлось..
Ну у меня в союзниках только муж ) остальные считают так же как и ваша семья, что это стыд и позор и вообще убьют и всё заберут... поэтому моя позиция такая: режим снежинки не только перед мфо и банками, но и перед родычами! Родственникам звонят из банков и из мфо, они сразу ко мне, а я на морозе - ничё не знаю, ничё не брала, звоните в полицию...
знаете есть такая поговорка: даже если Вас застукали на месте преступления, говорите, что просто мимо шли ) главное посеять в человеке сомнение...
А родычи меньше знают, крепче спят) а то они бывает задалбывают похуже звонилок!
В мене нема союзників....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі